Benim babam türk, annem kürt şimdi ben ne oluyorum bilimsel olarak hangi millete mensubum?
karışıksın
türksün
kürtsün
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisine yakın goruyorsan kendini... Ama babanın nesebidir normal olan.. Irkın babadan geldiği kabul edilir..
ben Türk hissediyorum kendimi çünkü babamlarda has Türk oğlu Türkler.
Melezsin. Her iki ırka da mensupsun. Bence cok güzel birşey :D
dayılarım annem kürt kürtlere düşman değilim haliyle ama babada iş bitiyor sonuçta baban neyse sende o değilmisin?
Yok ya ne demek baban neyse o değil misin. Anneyi niye yok sayalım? Sen her iki ırkta da kendini gör. İkisini de olumlu şekilde kullan
haklısın. ama ben karapapak terekeme Türk'lerinden oldugu için babamlar kendime karapapak Türk'üyüm diyorum. ama Kürtlere de düşman değilim annem düşman olurum böyle durum olsa :D sen kürt müsün?
Soy babadan devam ettiği için Türk sünüz :) Saf ırktan değilsiniz;melezsiniz. Bu da Allah ın boyası işte :)
hımm haklısın. Ama ben kendimi yüzde yüz Türk hissediyorum ve zaten baba ata tarafı has Türk.
Aynen
melezsin. ama kendine hangi millete yakın hissediyorsan da osun. öcalan da aynen senin gibi
Ben babam Türk oldugu için kendime Türküm diyorum. Türk oldugum için kendimle gurur duyuyorum. koyu ülkücüyüm zaten
bu arada öcalan la ilgili tam olarak doğru mu bilgi bilmiyorum öyle duymuştum ama. .. hangi dil ana dilinse o millettensindir sen.
has Türk dili :D.
tamamdır işte :))
sen nesin peki Türkmüsün sende :d.
türküm. kafkaslardakı türklere kadar uzanıyor kökenim :)
ben ve babamlarda kafkasyadan Kars'a gelmeler şeyh şamilin torunlarıyız bizde :D.
şeyh şamii torunu seni :) . ya zaten türkler göçebe millet oldugu için sibiryadan türkiyeye kadar yayılmışlar. bu yüzden bu kadar çok türk devleti var.
evet. hindistanda bile babür şah devlet kurmuş düşün :D Türklerin sefer yapmadıgı yer kalmamış :D bir amerika kıtası var oda sonradan keşfedildi :D sen nerelisin peki :D.
ben kendim istanbulluyum :) şu amerikan yerlilerinn türk olma olayı var bir de :D bilirsn sibirya ve alaska nın karadan geçişi vardır. ordan oraya geçmiş olabilirler mi acaba zamanında :D
yok sanmıyorum okadar değil :D.. kendin istanbullusunda ailen nereli peki :D.
anney edirne babam yine burada doğmuş..
sen hangi şehirdesn şu an peki :d
ben tekirdağ çerkezköydeyim yakınız size trakya kızanısın he :D.
Cevap
5Cevap
baban türkse türksün, kürtse kürtsün, aleviyse alevisin. sonuç olarak Türksün kardeş.
Babam Türk :D
tamam sende Türksün. babaya bağlı
Safkan Türk yahut Kürt pek bulunmamakla beraber, A dedim.
nasıl yani anlamadım
Babamlar has be has türk ama karapapak terekeme türkü, annemler zaten kürt kökenli.
Karışıksın. Gerçi safkan Türk diye bir şey kaldığını zannetmiyorum ama.
babamlar safkan karapapak terekeme Türk'ü.
evet safkan kürt. babam kars'ın safkan Türk'ü karapapak terekeme Türklerinden annemde karsın kürtlerinde safkan kürtler.
ama annemler dayımlar kürtçe bilmiyorki. benim baba tarafı diyom ya has Türk'ler kafkasyadan gelmeler şeyh şamilin torunları ama dayımlar kürt olmasına ragmen amcamlardan bile daha çok pkkdan nefret ediyorlar.
yok zaten kürtlerden nasıl nefret edeyim annem ve dayımlar kürt onlarda pkkdan nefret ediyorlar. biz kürdüz ama öyle kürt değiliz diyorlar. pkkya ermeni örgütü diyorlar.
Melezsin diyelim ama hepimiz gibi hz. Adem (a. s) in soyundansin.
babada iş bitmiyor mu ya?
Sen Türklüğü benimsemissin annen kürt diye acaba türklüğüme zeval gelmiş midir diye düşünüyorsan merak etme hissettigin neyse o :) bende Türk arap meleziyim ama Türküm
:D koyu ülkücüyüm ben. babamlar kars'ın Türk'lerinde has karapapak terekeme Türk'leri annemde safkan kürt kürtçe filan bilmiyorlar hiç. senin baban mı Türk annen mi?
Babam arapmış pek bilmiyorum arap topraklarından gelmişler çok eskiden Adanaya. Annem Karamanlı yörük yani Türk annem tarafı.
hımm anladım. babanda kendini Türk görüyor dimi?
E Adana da doğup büyüdüğüne göre :)) Soylemicektim de hadi soyliyim ülkücüyüm demissin Adanalı bir babam var bizde Türkçüyüz. Hatta ben Turancı bir Türküm.
oo atsızcımısın sen :D onlar müslümnan değil ama şamanlar :D islamıda ülkücüleride sevmezler :D
Yok ya o kadar uçlarda değilim. Müslümanım Elhamdülillah, sadece tüm Türk devletleri birleşip bir araya gelse güzel olur düşüncesi benimkisi.
ülkücülerde bunu istiyor hatta ülkücüler Türk-İslam birliğini istiyor
Babandan dolayı türksün ama kürt olman beni sevindirirdi ne yalan söyliyim 😊
nasıl kürt olmam? ben kendimi Türk olarak görüyorum. koyuda mhpliyim ama kürtlere düşman değilim hiç hemde pkkdan nefret ediyorum.
şimdi jeton düştü kürtmüsn sen :D.
Kendini Türk hissediyorsan Türksün kardeşim
zaten iş babaya bakmıyor mu ya?
ben Türk hissediyorum kendimi has be has karapapak terekeme Türk'leri babamlar koyuda mhpliyim ama esmer oldugum için kürtlere benzetiyorlar.
Babada iş biter sonuçta ve has Türk'ün hasılar hemde. ama esmerim ve kürtlere benzetiyorlar annemin ten rengini almışım :D
Soy babadan devam eder
hımm. yani bilimsel olarak türk ırkına mensubum öyle mi?
yok bilimsel olarak melezsin. soy babadan filan devam etme. gen yüzde 50 yüzde 50 anneden ve babadan geçer.
Türk hissediyorsan Türksün
babamlar has be has karapapak terekeme Türk'ü iş zaten babaya bakıyor ve Türk oldugum için kendimle gruru duyuyorum.
Türk ol zaten kardeşim Kürt olup napıcaksın boşver kardeşimsin :)
evet. babamlar has be karapapak Türk'leri bende öyleyim koyu ülkücüyüm zaten ben :D
Ne mutlu Türküm diyene kardeşim boşver öteki tarafı :)
Aynen karapapagım ben has Türk'üm ne mutlu Türk olana :D.
Kükürt oluyon canim sen :))
nasıl yani :D.
en garantisi ve guvenlisi KURTSUN :)))
nasıl kurt
sonra bilirsin derken
Babamda karslı annemde karslı babam karsın Türk'ü annem karsın kürdü anlatabildimmi D:.
koyu ülkücüyüm mhpliyim zaten :D annemler safkan kürt ama kürtçe bilmiyorlar ve dayımlar filan pkkdan nefret ediyorlar amca tarafına göre çok daha nefret ediyorlar pkkdan :D.
pkkdan nefret ediyorlar dayım dedim. yanlış anladın galiba.
offf saçmalama
ha türk ha kürt takılmayın artık böyle şeylere.
yok merak ettim.
Oc oluyosun
ananı bacını s. keyim senin şimdi karşımda olacaktınki fahişe evladı sen nasıl meletiyorum görürdün ezik p. ç ancak sanaldan erkek olursun sen
Babam Kürt annem Türk ben neyim
Boşwer bunları insan ol yeter 😉
karışıksın
melezsin
yani baban neyse osun diye bişey yok mu? bilimsel olarak melezmiyim?
bence melezsin yani bilememde tabi
ama Türk hissediyorum kendimi ben
Ne hissediyorsan odursun orası ayrı yani ırkını boşver kendini nasıl şekillendirirsen öyle olursun. Kürt gibi davranırsan kürt , türk giibi davranırsan türk , alevi gibi davranırsan alevi olursun yani böyledir bence :D
senin köeknin ne peki?
ikiside türk sjdfh
annem tam türk babamda kökene bakarsak eğer laz oluyor o da türk herhalde bilmiyorum sdjfshd
yok lazlar Türk değil rum müslümanlar normalde. ama has Türk'ten daha Türk'ler :D benm babam kars'ın safkan Türk'lerinden has Türkler annemde karsın safkan kürtlerinden :D ama kürtçe filan bilmiyortlar :D.
ya şimdi kürdün koyusu var bazısıda belli bile olmaz kürt olduğu her şeyin derecesi vardır 😂😁
annem dayımlar hiç bilmez. bizim karsta terekeme ve azeri türkleriyle iç içe yaşadıkları için bizim köyün kürtleri hep azeriler karapapaklar gibi konuşurlar gelirem gidirem nasısan diye :D.
%90'ın türk işte 😁😂
ahahah sen nerde oturuyorsun peki :D.
istnbul sen
tekirdağ bende uyuydum uyuyucam yarın konuşsak olmaz mıya?
fark yapmaz
merhaba iyi günler :D.
Turksun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar