Tebrikler (: Daha iyi yerlere inşallah. Hava bende de bir tutku zamanında girmek istemiştim mülakatlardan evvel bilek bağlarımda yırtılma ve ezilme olmuştu uzunca bir süre tedavi gördüm , aylarca demir destekli bileklik ile dolaşmak zorunda kalmıştım. Sanırım içimde ukte olarak kalacak tek şey budur. Mülakatı dahi görememek. Nasip değilmiş ama bungee yapma fırsatım oldu 76 mt den atladım ondan sonra yamaç paraşütü ne merak sardim şimdi inşallah bir grup abimiz ile ilerleyen dönemlerde uçacağız :)
Biz bungee yapmıyoruz da kurumumuzda yamaç paraşütü ve serbest paraşüt var :) bir de yelkenkanat :) harika bir deneyim olur sizin için gerçekten eğlenceli iş :) isterseniz bulunduğunuz ilde bir şubemize üye olabilirsiniz :)
Bendede havacılık aşkı var ama genç kanat menç kanat tutkuya bakmıyorlar paraya bakıyorlar... Ayrıca kurban bayramı saçmalığı... Benim hocam genç kanatlar eski antalya başkanı o bırakmış hiç memnun değil.. (açmıyorum) Pilotaj eğitimi aldım kısa bir süre rc uçak bende yaptım servolarla falan ama insanı soğuttular =))
ah canım benim yerim senin havacılığını görürüm seni 1 2 sene sonra ergen ergen laflara bak... Senin gibi kişiler girebiliyor işte genç kanatlara 2 3 kelime ile özetledin karakterini...
Merak etme her şey i gayet iyi biliyorum torpil oynuyor hangi şehir desin bilmiyorum ama antalya da böyle. Benim ilk okul arkadaşım şu anda genç kanatlar üyesi f16 içinde resmi falan var hatta solo türk ile falan konuşuyoruz sürekli anlatıyor herşeyi. Biliyorum cahil değilim yani.. Belki sende öğrenirsin zamanla...
dikkat edersen pilotların %40 lık gibi bir kısmı konyalıdır zaten. bütün savaş eğitimleri bombalar türk yıldızları antremanları jet denemeleri hep burada yapılır.
5 nokta atlayışı statik paraşütte, ben serbest paraşütten bahsettim. Paraşüt katlama hatasıydı, yedek çekmek için çok geç kalmıştım. Aynı zamanda atlatıcı kursum, statik kursum, havadan ikmal kursum da bulunmakta. Tsk personeliyim :) ama oluyor işte bu tarz kazalar.
"Geleceğin pilotları"yani biz pilot adaylarıyız :) Genç Kanatlar Topluluğu Türk Hava Kurumu'nun bir parçası.16-22 yaş arası gönüllü öğrenciler Genç Kanat olabiliyor. Ama tabii herkes olamaz :) başarı, hırs ve gerçek havacılık aşkı olması gerekir :)
En İyi Cevaplar