Yani nasil izin verebiliyorsunuz. mideniz nasil aliyor. mantikli bir aciklamaniz illaki vardir. yobazlik diye baslamayin konuyada naparsaniz yapin. kizlardan sert yorumlar gelcegine eminim. dun denizde gordum yani. erkekler durmus o bayanlari seyrediyor. sıkılmadan. igrenc. evet erkeklee izin verenler. nasil veeiyorsunuz. cagdaslik deyip gecmeyin
Cevabın nedir?
bu iğrenç durumun adına özgürlük diyenler, kimse karışamaz özeli diyenler var, işte saçma sapan, masum gibi görünen cümlelerle savunanlar var ya işte onlara yazık diyorum.
ulan bu nasıl bir karakterdir, hiç mi nefis yok.
hadi onu da geçtim özelse git özel yerde yap ya da yaptır, neden topluma açık yerlerde özelini sergiliyorsun. bunun adı özgürlük de olamaz. çünkü özgürlük başka. ki bu durumun, benden çok seni rahatsız etmesi gerekir, sen bu karını teşhirciliğe itiyorsun.. apaçık yanacaksin deniliyor ayette bir koca eşini nasıl kötülüğe iter anlamiyorum...
Aslında karısının göğüslerini kalçalarını millete seyri alem yaptırmak isteyen erkektir. bazılarına normal gelmesini anlamak pekte zor değil. karısını vitrin niyetine alanlar sırf ben çağdaşım işte görüyorsunuz her yerimden modernlik akıyor diye namusunu ortaya koyanlar... Diyecek laf yok. yazık...34 Yorumla- +1 yıl
Son paragrafta islamdan utananları kasdettin galiba. Karısının kapalı olmasından utanan bir adam aslında islamdan utanıyor demektir. Teshircilik konusunda ise diyebileceğimiz nefsi arzuların esiri olmakla alakalı, islam ahlakindan nasipsiz insanların yaşam tarzıdır. Karışamayız onlara.
- +1 yıl
Benim annem bile giyiyor
En İyi Cevaplar
Herkes sapik degil onunden gecen her kadina baksin. Zaten bikini varken bakan adam otobuste fortlayan amcadir ustunde bin kat giysi olsa o bir yerlerini suzer. Bunun adi genislik gavatlik rahatlik degil. Zaten bir erkek bir kadina karisamaz en fazla fikrini belirtir. Bikini ya da ne giymek isterse bu kisiyi ilgilendirir. Bu dedigin ne cagdaslikla ne dinle alakali degil kendini bir erkegin mali olarak gormekle alakali. Cogu yuzme kiyafeti acik ha mayo ha bikini bu zihniyetle issiz koylarda yuzebilirsin.
20 Yorumla
Bikini giyen birçok kişiye sordum "iç çamaşırınızla denize girer misiniz" diye. hepsi öyle şey mi olur diyor. Ama bilmiyorlar ki bikini ile iç çamasırı arasında fark dantelden öte değildir diye.
Bide insan az kıskanırya. Denize gittiğim yerde itin kopugun olmaması önemli değildir. Karım, Eşim, Sevgilim dediğin insanın tenine başka erkek gözü değmemeli. Değdirmemeliyim..03 Yorumla- +1 yıl
Belli etmesi var evet ama her ic camasiri islaninca gogus ucu ya da klitorisini belli etmez. Genelde oc camasiri denildiginde kadinlarin aklina suslu, dantelli, pamuklu ya da saten kumaslar gelir. Saten mayo olmaz haliyle. Deginmek istedigim esas nokta buydu. Ayrica buradan erkeklere sesleniyorum denize girip ciktiktan sonra mayolariniz poponuzun arasina kaciyor. Yani giyinmeyi bilmek onemli olan. Yoksa hulya avsarin filmlero vardi denizden ciktigi elbiseyle :)
+1 yılortamına ve yerine göre giyilebilir. sonuçta belki o ortamda bakıp da tahrik olacak olanlar olabileceği gibi çok müslüman geçinen delikanlı geçinen kendi eşini kızını zorla kapattırıp eşine kızına çalışmayı yasak eden kafaların çok bulunduğu ortamda inan ki normal kapalı bir kızdan tahrik olanlar daha fazladır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya artık sizdeki bu zihniyeti falan da geçtim. Bildigin yaşam bicimi haline getirmişsiniz insanları yargılamayı. Kadınlar sırf kendini bilmez birkaç barzo yüzünden özgürlüğünden mi vazgeçecek. Her insan istediğini giyer, bunun tasası sana mı düştü? Sen git gir haşemanla denize. O zaman bikinili kadınlar da "Şuna bak, ne kadar komik bir mayo bu hahahahaha" desinler hoşuna gider mi? Diyemezler, çünkü bu onlara düşmez. Ve şu an bu iğrenç üslubunla yargılamak da sana düşmez. Herkes kendinden sorumlu.
30 YorumlaBu nasıl bir Uslüp?
Tesettürlü olmama rağmen ben yargılamadım böyle bikini giyen insanları..
"Sahip Olmak" ayrıntısı da aşağılayıcı, ve "orospu" anlamına gelen bir cümle olmuş..
Yazık...102 Yorumla- +1 yıl
Ama o tırnak içinde kullandığın söz sana yakışmadı şimdi @Birbir1 oldu mu ama ;-)
- +1 yıl
Orası öyle @scorpion_29 kullandığım kelimeler değildir zaten ama bu arkadaş onu kastetmiş
Pazar günü denizdeydim, bikinili de vardı, direk kıyafetleri ile girende vardı. 20-22 yaşlarında genç bir kız kıyafetleri ile girdi, altında ki iç çamaşırları siyah. bir kaç hanzo bir süre bikinilileri izlemek yerine bu kızcağızı izlediler. Sen anla gerisini.
20 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Eşime medeniyetten habersiz yerlerde elbette ki bikini giydirmem.. Özellikle karadeniz sahillerinde. Ama güney sahillerinden normal insanların arasında sorun olmaz.
50 YorumlaBen sana cevap vermeden önce sen bana cevap ver.
Esas şerefsiz itler kadınlarına özgürlük verenler mi yoksa it gibi yamyam gibi elalemin kadına bakan mı?
Sen bunu cevapla ben sonra sorunu cevaplarım75 Yorumla- +1 yıl
helalll. verdim artını kanks..
Soran+1 yılBen sortlu erkege butun kadinlarin sıkılmadan baktigini gormedm. erkek nefsi ve kadin nefsini ayirt edemiyecwk zeka seviyesindeysen. yazma
- +1 yıl
Ne nefsi kızım. Nefis diye diye erkeği hayvan yaptınız. Ne bu erkek ayı mı. Orangutan mı. Tecavüzcü katil mi. Ben senin gibi yobazlara inat giydiririm. O yobaz kocan ben kadinimi acmiyorum deyip plajda benim kadinina bakarsa da bogazlarim. Merak etmr yumusak degiliz...
Kendi cevabinda almissin dersi. Kadjnlar okuz gibi bakmiyo demissin. İste sorun acmakta degil bakmakta. Okuz gibi bakma ki sikinti olmasin
Neyse anlamazsin
Diğer konusunda 611 cevap paylaştı. Kafanı boş boşuna yorma, sen evinde otur, çocukları doğur, sonra senin herifinde gidip plajda bikini giyen kızları izlesin.
Yobazsınız.70 Yorumla
+1 yılBaşka kadini izleyen erkeğin kendi terbiyesizligidir kadin hayatini bir başkalarına göre sekillendiremez. Ayrıca erkekler kadinlara sahip değildir kimse kimseye sahip değildir. Herkesin kişisel tercihi ben herhangi bir yanlışlık görmüyorum
20 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin gibi zihniyet yoksunlarının olmadığı yerlerde kimse kimseye dönüp bakmıyor. Beyininizle düşünen insanlar olsaydınız bu tarz sorularda sormazdın...
30 Yorumlasen carsaf giyince bile ne turlu fantaziler geciyor erkklerin aklından bir bilsen.
42 Yorumla- +1 yıl
aynen Antalya neresındeb sız
Soran+1 yılPislik olan zaten pislik. sadece fantaziyle kaliyordur en azindan. bir taraflarin gorunmesinden iyidir
- Diğer konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılmal mıyız bize sahip olsunlar? herkes özgür. demin Allah'a nasıl karşı geliyorsunuz yazmışsın. biz günah değil demiyoruz günah olmadığını iddia etsek haklısın. günaha giriyorum benim günahım sanane sen mi vereceksin hesabını?
20 Yorumla Benim midemin almakta zorlandığı bikini giyen kadınlar değil, senin gibiler. Sana ne onun bunun midesinden, bikinisinden. Sen kendi işine baksana. Senin giyimemene kimse karışmıyor. Sen neden giyiyene karışıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlar bizim malımız değil üç beş görmemiş yüzünden özgürlüğünü kısıtlamak bize düşmez artı senin içinde bulunduğun dünya görüşü inancından kaynaklanıyor ya o insan bir inanca mensup değilse senin inanışına göre mi hayatını sürdürmek zorunda seninkinde biraz kabullenememezlik yatıyor gibime geldi
20 Yorumlaİzin vermek ne demek? O benim malım mı ben ona izin vereceğim?
50 Yorumla
+1 yılKisiden kisiye degisir ayrica bunun neresi sacma onu anlamiyorum isteyen istedigini giyer millete mi dustu yorum yapmak
30 YorumlaAkrabalarım giyiyor. Biz böyle yetiştik. Ve çevremizde sapık yok. İtin kopuğun olduğu yere gitmiyoruz.
50 Yorumlabu soruya vereilebilecek bir cevap yok böyle düşündüğünü bilmek beni sevindirdi demekki bu ülkede hala hayat var :)
20 Yorumlabunun giyimle alakası yok. kadın tesettürlü olsa da bakıyor açık giyinse de bakıyor. nasıl bakılacağını öğretirsen sorun kalmaz ortada
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde en fazla 3-4 ay yaz oluyor. Tatil yapma imkanı da yaklaşık 1 ay; bu 1 ay da kadınları giyim konusunda rahat bırakın.
00 Yorumlayav ne cağdaşı domuz denen hayvan neden haramdır bilmezler onlar...
42 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun 👍
+1 yılizin vermiyoruz onlar bizden daha az zeki değil ya da biz onlardan daha üstün değiliz. İzinlik bir durum söz konusu değil yani
00 Yorumla''sen nasıl açıyorum, bu benim özgürlüğüm diyorsan.
ben de bakarım, bu da benim özgürlüğüm'' derse ne diyceksin00 Yorumla
+1 yılDanane sanami kaldi giymiyosan giyme milletten sanane hani din hoşgörüydu hani zorlama yoktu SANANE!
33 Yorumla
Soran+1 yılBir anda din konusuna nasil daldin anlamadim☺ben haram nasil izin veeiyorsunuz falan mi dedim. Allahin emirlerine nasil karsi cikiyorsunuz mu dedim. normal bir erkek hislerine sahip olan erkeklere seslendim. sen bozuksan bilemem
- +1 yıl
Anormal olan sensin kadın hayvan değil istedigibisi giyinir sen kendini hayvan olarak görmüşsun git kocana hizmet et cok konuşma ağlama
Soran+1 yılKocaya hizmet falan. kafa nereye gitti ya. kadin hayvan degil diyorsun ya. emin ol igrenc erkekleein gozlerine solen olmak bana daha hayvansi gelir. kendini ozel hisseden erkeklerin gozunun onunde wn ozel yerleeini sergilemez. sen gibilerin kafasi basmaZ. hayvanlascaginiz kadar hayvanlasmisinz zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılsahip nedemek ya sen kendini mal ya da eşye gibi görüyorsan o senin kendi problemin. lgit birisi sahiplensin seni. sanki köpek falanız
50 Yorumla
+1 yılSana "sahip" olan erkeğin böyle bir sorunu yok işte ne güzel. Zaten evcil hayvan istiyor olsalar daha otoriter davranırlardı tabi.
00 Yorumla
+1 yılkadının bikini giymesine izin vermek kişiden kişiye değişir ama kadınlara aç gözlülükle bakan erkekler pisliktir
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen izin vermem haklısınız katılıyorum destekliyorum +1
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşımıza taş yağsa hakediyoruzda Allahın rahmeti sonsuz bizi beli bükülmüş ihtiyarların yüzü suyu hürmetine affediyor Türkiye gibi bir yere evliyalar ülkesine nudistler çıplaklar kampı açıyor kimsenin sesi çıkmıyor nasıl bir özgürlüktür bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMideleri genis en basitinden.. beni sadece bir erkek gorsun isterim
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bizim gibi insanların aklına gelmiyor bile senin nasıl aklına geldi? zihniyet meselesi işte:) sende bir terslik var o zaman. fesat olmayın. hemen cinselliğe vuruyorsunuz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen kadinlari kole olarak mi goruyorsunda erkeklerin izinlerine gore hareket etmelerini bekliyorsun?
20 Yorumla Diğer konusunda 899 cevap paylaştı. İnsanımız insan değil isteyen istediği gibi denize girebilse keşke
20 Yorumla
+1 yılBen giydirmem acik ve net kimse karimin bacaklarini ve dekolteyi gormesine tahammul edemem kan cikar orada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen kardeşim aynen midesiz hayvanlar hepsi ; giydirene1 bir bakana 2 ; asla giydirmem karımın her yeri hazine bana ; gerekirse ıssız koy bulur yüzdürürüm
00 YorumlaBizde bikini giyen yok. Ve ayrıca diğer insanlar Bikini yerine mayo giyseler keşke o daha kapalı hem
10 Yorumla
+1 yılBen izin veririm eşime ya da sevgilime istediği gibi giyinebilir ona karışmam.
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum.
Giyebilir tabi.
Yılda bir kere olan bir şey.00 Yorumla
+1 yılhelal sana be. sonunda biri çıktı.. ben de anlamış değilim. hiç mi kıskanmaz insan yahu
10 Yorumla
+1 yılya sen ne salak bir dişisin?
31 Yorumla
Soran+1 yılSende ne kadar degersizsin. kendi gozunde hemde
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeynimiz sizin ki kadar örümcek ağı bağlamadı ondan
10 Yorumla
+1 yılKadınlara sahip olmak.. Yazık.
21 Yorumla
Soran+1 yılBikinili kadinlarin kocasi demek ywrine bunu sectim. anladiginiz sekilde anlayin
Bilemiyorum ben cok kiskancim bu konuda bakbakmamaya calissamda dikaktimi vekiyo fizikte guzelse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlıştık artık ne bileyim aklıma gelmiyor hiç bu dediklerin benide dinlemiyor zaten
00 Yorumlaçarşafla mı girsinler?
34 Yorumla
Soran+1 yılYo. emin ol bikini disinda usturuplu bir sekilde girilir. care cok
Soran+1 yılKapalilar icin hasema. acik olan kiside bence disarda ne kadar kisalikta sortla giriyorsa onla. uzerine t sort tarzi bise. mayo bile bikinin yaninda olur yani
bana soyun gir dese girmem
10 YorumlaCok degil biraz sevseler izin vermezler
10 YorumlaHerkesin kendi tercihi
00 Yorumladoktora gitmelisin...
20 Yorumla
+1 yılSen giymezmisin yani?
00 YorumlaSevgilim yok kafam rahat
00 Yorumla
+1 yılAgvadami gordun yoksa😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeyyus kaynıyor memleket.
00 Yorumla
+1 yılBenim annemde giyiyor 😃
00 Yorumla
+1 yıldenzde zaten herkes açık nesi var bundaa
00 YorumlaEvlenmiyeceğim ya giysin ben tadını çıkarırım
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşma
115 Yorumla
Soran+1 yılGiyersin diyorsun
- +1 yıl
Giydirirleeerrr 😂😂
Soran+1 yılCok komik
- +1 yıl
Oğlunun karısı giyer fallik fallik gezer sonra
Soran+1 yılOglumun karari ne diyim☺
- +1 yıl
Allah allah oğlun olunca böyle oluyo başkasının kararı olunca nasıl erkeksiniz kendinize çağdaş demeyin felanian örümcek kele msin
Soran+1 yılHe he o dedigindenm
- +1 yıl
Sizin gibi beyni ruhu kıt insanlar yüzünden bu haldeyiz kendi oğlu yaparmış başkası yapamazmış senin yediğin içtiğin israf ülkeye dünyaya zararsın oksijenimizi boşuna tüketiyosun biran önce öl bende sevineyim
Soran+1 yılHi tamam
- +1 yıl
Valla ölmeni istiyorum yemin ederim sevinirim
Soran+1 yılCok anirdin. bir git ya
- +1 yıl
Senin dilinden konuşuyorum napiyim
Soran+1 yılYakisti sana. aslin bu bence
- +1 yıl
Yok ben sana benzemem
Soran+1 yılBaya bayayakisti hemde. anirma dedigimden beri devam ediyon. bana benzemiyorsan konusmasan hani
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİzlesin nolacak?
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini degersiz gorenler icin sorun yok
- +1 yıl
Ajdshdjaba bence harcaniyorsun buralarda😅
+1 yılBilmiyom sorma fazla
00 Yorumla
+1 yılSANANE!
10 YorumlaValla bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılabaza cok canım