tabikide aynadaki gbi sonucta sen kendi gözünle aynada yansımanı grüyosun kameralar insan gözü kadar ii değildir birini RABBİM yaratmıştır diğerini ise RABBİMİN yarattığı insan oğlu yapmıştır acaba hangsi daha iidir gercek görüntüyü verir bir düşü bakalım
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynayı Allah kamerayı kullarımı yarattı dediğinden bu çıkıyor :D
insanı Allah yarattı doğal olarak gözde en doğal kameradır ve kamerayıda kulları icat etmiştir buyüzden daha insanoğlu kendi gözüyle aynı eşdeğerde bir kamera yapamamıstır bir kamerayla biryeri cek birde kendi gözünle bak aradaki farkı görürsün ve insanoğlu için göz okadar kıymetli br organdrki
gercek olan yani dısardaki insanların gördüğü ile foto aynı simetriden dolayı aynanın karsına gec yardımcı aynayı koy farklı olan goruntun gercek goruntun ben denemiştim cocukken :)
Hareketsiz halin daha kötü çıkar mantıksal olarak. Tek bir kareden bir şeyler çıkarmaya çalışırlar. Ama canlı gördükleri zaman daha güzelsindir. (shoplar harici)
Aynadakinin tersini düşün öylesin işte. Fotoğraflarda ters çıkıyosun o gerçek olanı ama insanlar seni normal görüyo sadece sana tuhaf geliyo. Gözümüz kameralarda kat kat daha iyi görüyor. Merak etme yani. Bide sen gerçek hayatta poz vermiyorsun fotoğrafta anlık çıkınca çirkin geliyor :)
ahaha erkeklerde öyle bir sorun var galiba ben de dikkat ettm. nedense kızlar fotolardan oldugundan daha güzel, erkeklerse oldugundan daha çirkin görünürler.
Aynada kendini daha guzel/yakısıklı gorursun ama cevrendekiler seni cekindigin fotograflardaki gibi goruyor o kadar abartilcak gibi bir fark yok ama gercekten fark var yani :D
Aynadaki görüntün senin simetriğindir. Fotoğrafta nasıl çıkıyorsan öylesindir. Gerçi bir farklılık olmayabilir. Yüzümüzün sağ ve sol tarafında pek bir farklılık yok çünkü.
En İyi Cevaplar