Bak gel tam senlik soru 😂
Hayat sana limon verirse o limonu ne yaparsın 🍋🍋🍋🍋?
Bak gel tam senlik soru 😂
Satarım , Kazandığım parayla iki limon alırım sonra onları da satarım. Bu şekilde bir miktar para kazandıktan sonra diğer gıda maddelerine de el atarım , pazarda tezgah açarım , bir kaç yıla birikmiş param olur.
Lahmacunun üstüne sıkarım ^^
Hahaha 👍
Üstüne roka koy. :) Acıktırdın bizi ha :)
Suyunu sıkar hayata iade ederim suyu bana kabuğu ona . Birazda o bizden birşey beklesin değil mi suyunu bekler ama daha çok bekler. :)
Hayat bana limon vermedi ama beni limon ağacı gibi yaptı :)
Teşekkür ederim beni böyle yaptığı için hayata..
Cevap
63Cevap
Limon güzel korkar, dış görünüşü iyidir. Sarı, şekli şemali yerinde. Daha sonra tadına bakarsın, Ekşidir. Kaşın gözün ayrı oynar. Hayatın verdiği limonda bu şekilde. Önce çok hoş güzel sanarsın, tadına bakınca götün başın ayrı oynar.
Valla ilk aklima gelen seyi yaziyorum;
Limonla yüzümü temizlerim ( gercekten iyi geliyor)
ya da salata yapar ona sıkarim
Gidip sevmediğim birinin g. tüne sokarım! Ulan hayat bize karpuz değil limon veriyorsa yaşanmaz arkadaş.
Limonu yerim oh tam ağzıma layık...
her limon doğduğunda yeşildir. Onun herşeyine yardımcı olan güneşe aşıktır. Ama ne yapsın ki? Ne verebilir güneşe? O da sevdiğinin rengine boyanır ve sararır
Sabahlari ilik suyuma katarim yaglari eritiyor hahaa
Kabuklarını rendeler kek yaparım canım çekti bak şimdi :D
Çek o limonu derim burada senin limonun geçmezzz :D
Evire çevire ağzıma sokup yerim , çin işkencesi gibi oluyor öylesi
Dilimleyip sade sodanın içine atarım, afiyetle de içerim tabi ki. :)
Limonu yerim cekirdeklerini ekerim kabugunu yakar gusel koku cokmasini saglarim
ben mandalin istemiştim goçum? sen hayırdır? limon falan?
Limonata yapar satarım. Aslında bir dakika ben Mersinliyim o limonu tantuniye sıkarım. :)
Pazardan bir kilo hamsi alırım bir güzel tavada mısır unuyla kızartır üzerine o limonu sıkarım :D eğer artarsa salataya da sıkarım acımam :)
Salatama sıkarım malum reflü başlangıcın olunca mideyi delmemek adına tekila ve tuz isteyemiyorum :) ^^
o limonu satar kazandığım parayla iki limon alırım onu da satarım derken bir bakmışım dünya zengini olmuşum
O limonu kafasına fırlatır ve niye limonata vermedin derim. Uğratırmasın l*n beni.
Tantuniye sıkarım üzerine de az tuz söker ve bir ısırık daha alırım.
Alır onu bağdaştırma kablosuyla birlestirip pc ye baglarim 2 dakika daha fazla pil ömrü :P...
46 Kromozomumun 45'i Dert! Kalan Birinede O Limonu Sıkarım.
Limon vermiş zaten yarını çıkarırım kalır limbeş diğer yarısınıda çayıma sıkar koy götüne gitsin hayat der yudumlarım
sodaya sıkar icerim :D kız arkadasım canım sıkıldı demisti benim yanımda limon bile sıkılmaz dedim :D
"Çaya çorbaya doldur torbaya" diye satar hayatımın gerekli ihtiyaçlarını karşılarım :)
Limon la bu yesen yenmez atsan atılmaz.
yarıya bölerim bir kaba sıkarım 3 Kaşık az Yağlı yoğurt ile 1 Kaşık acı pul biber eklerım karıştırıp yatmadan yarım saat önce yerim Göbek eritiyor
Hayat bana limon verirse
Ben de kıyamam yarısını tekrar ona veririm (limbeş)
Tamam vurmayın :P fafafssgfs
Limon tiki olan bir adamın yanına gider o limonu karşısında yememek için yemek ısmarlamasını söylerim :)
limonata yapıp hayata satarım çok girişimciyim çok *-*
ajdara hediye ederim yeter muz yediği biraz limon yesin
Limonata yapar satarim kabuklarindanda kek yaparim sonra gelsin paralar gitsin manitalar 😆😆
Normaldede yüzümüzü güldürmüyor bide limon veriyor, al kıçına monte et derim.
sıkar limonata yapar sonrada satarım limonatayı parayla limon alıp hayatın gözüne sıkarım
Nefret ettiklerimin karşısına geçer suratımı büzerek yerim. Gıcıklık olsun hayat bana limon vermiş kaçar mı bu zevk :)
hayat bana limon verirse ondan tuz ve tekila da isterim
@RaidBoss yazmış önce görmedim ama olsun yinede aynısını isterdim
Kabuğunu rendeler kek yaparım içini dilimler çayıma atarım oturur çay ve kek yaparım
suyunu sikar sacima surer kabuguyla kek yaparim. o kekide yerim.
satarım kazandığım parayla yine limon alırım onları da satarım.
onu hayatın üstüne son damlasına kadar sıkar, kalan susuz kısmını yer, kabuğundaki asiti çakmakla yakar atarım
Limon ağacı ekeriz biz insan oğulları hep daha fazlasını isteriz.
Kararma yapmasin diye koltuk altımı tras eder limon surerim
tuz versin yanına bir de tuz verisn de tekila içelim
Hayat isimli bir kız verirsen onunla hemen tanışırım :D
Limonu sikar tuz ekler agda sonrasi surup 20 dakika beklerim , killari inceltiyormus
bende yarısını bölüp ona limbeş veririm
Git burdan 😒
tekila shot tabi kiiii^^
Keser, tekila shot yaparim ;)
bir kasa verirse gider pazar da satarım :D
Gumball dan mi bu 😂 gozume gozume sıkarm 😂😂
Yanında tekila ve tuz isterim
Güzell :)
çok serserisin be kardeşim hiç aklımıza gelmezdi bu :)) kızlar bakın adam burada hhahahah :))
limona tiki olanların yanına gidip yerim.
Hayatı domaltırım Gerisini biliyorsunuz
Bir tuz bir de tekilayla guzellestiririm 😊
keser tuzlar yerim :D
Ben de ona portakal veririm , insanlık ölmedi.
tuzlayıp yalarım sonra yerim
Nefret etiiklerimin gözlerine sıkarım.
Limonata yapıp bu sicakta buz gibi icerdim :)
Tekila ve tuz ister keyfime bakarım :D
Fena limonata yaparım. bu sıcakta en güzeli o :D
tekila tuz ne zaman gelecek diye sorarım
Vere vere limon mu veriyo :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar