• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Kusursuz bir banka soygunu yapmanız gerekse bu nasıl olurdu?

Ttdynamic
Ttdynamic Takip Et
Bilge Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Evet millet cesedi hallettik şimdide yüklü miktarda para kaldırıp buralardan toz oluyoruz
Kusursuz bir banka soygunu yapmanız gerekse bu nasıl olurdu?
Banka Soruları Para Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Salihbaba2
    Salihbaba2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

beyler fazla kişiye gerek yok. 2 kişi yeterli şimdi size basit bir banka soygunu planımı anlatacağım. Hiç öyle güvenlik sayısına falan filanına bakmaya gerek yok. Sadece çok özgüven ve cesaret gerektiren bir soygun olacak bu. Öncelikle bir kişi bankaya elini kolunu sallaya sallaya girecek daha sonra silah göster derken paraları alacak tabi bu olay (5 dk içerisinde falan olmalı ) daha sonra içeriye sizin arkadaşınız olan ikinci kişi normal bir insan kılığında (maske takmadan girecek) Allah biri alarma basmış, polisler geliyor aceleye gerek yok!! Daha sonra asıl soygunu yapan arkadaş diğer soygun arkadaşını kolundan silahla vuracak polisler gelince öncelikle içerideki yaralı (sivil olarak sandıkları hırsızı ) dışarı çıkarmaya çalışacaklar. Bütün polislerin ilgi odağı banka kapısında olurken yaralı hırsız alabildiği kadar parayı iç çamaşırına koyup dışarıdaki ambulansa geçecek. Tekrardan polisler kapıya bakarken ambulansa koyulan hırsız iç çamaşırındaki paralarla birlikte ambulanstan kaçıp gidecek.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• alxnnv
    alxnnv Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Öncelikle soyacağımız bankaya göre bütün planı düzenlememiz gerekiyor. Gerçekten profesyonel bir banka soygunu olacaksa yapılması gereken belli başlı şeyler var.

1- Soyulucak bankaya göre takım halinde çalışan adamlar gerekiyor, küçük bir bankaysa 2 kişi yeterli olur. Büyük bir bankaysa sayı 5-6'ya kadar çıkabilir.

2- Bankayı soyucak kişilerin maskesini eldivenini ya da peşinde iz bırakmayacak şeyleri takması gerekir.

3- Silahsız banka soygunu olmaz zaten adama taş atamazsın 6 kişiyse takım hepsinde belli şarjör ve silah olması gerekiyor.

4- Camları filmli plakası olmayan bir araç ara sokaktan çıkartılıp bankanın önüne koyulması gerekiyor ve takımdan bir kişinin araçta beklemesi ve info vermesi gerekiyor.

5- Bankayı soymadan önce iyice analiz yapılıp kaçış planı çizilmelidir her şey plana uygun olmalıdır.

6- Çizilen güzergahın sonunda 1-2 aylığına kiralanmış bir ev olmalıdır.

Ben banka soygunu yapsaydım öncelikle sivilleri yere yatırıp bütün iletişim aletlerini bir torbaya koyar bütün kameralara bi mermi sıkardım. Paranın olduğu kasayı bulursak klasik bir şekilde oradaki görevliye hızlıca paraları doldurmasını yoksa öleceğini söylerim. Para kasasını bulamıyorsak o bankanın müdürünü bulup kafasına silah dayayıp kasayı açıp paraları vermesini söylerim. Paraları torbalara koyduk siren çalıyorsa hızlıca arabaya binip belirlenen güzergahtan giderim. Peşimde polis varsa ateş etmekten çekinmem. Polislerden kaçabildik belirlenen kiralanmış eve geldik. 1-2 ay boyunca orada yaşarım kimseye hiçbir şeyi belli etmem oranın yereli gibi yaşarım. 1-2 ay geçtikten olay unutulduktan sonra paraları bölüşüp gidilebilecek bir ülkeye giderim ve orada yaşarım.

Biraz fazla detaylı oldu denemeyin.

2
    0 Yorumla
  • cihangirkut
    cihangirkut Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

5 kişilik bir ekip kurucaz önce. Ama 2 kişi bile olsa bir kusur var demektir.
    Her neyse. Soygun zamanında bankaya yarım saat boyunca ulaşımı engellemek gerekiyor. Bunun için belli noktalarda trafik oluşturulabilir. Daha sonra kaçış planı için güzel bir yol haritası çizilecek ve bu güzergahta kör noktalar üzerinden soygun sonrasında yola konulacak. Soygun sırasında 5 kişi yeterli olur diye düşünüyorum tabi öncesinde bankanın iyi bir analizinin yapılması lazım. Nerde ne var kaç güvenlik var gibisinden. İçeri girildiğindede gaz bombası ve gaz maskeleri olması lazım. Sadece banka müdürüne hızlıca gaz maskesi takılacak. Herneyse soygun bittikten sonra 1 ay boyunca soygunla alakası olmayan biri tarafından kiralanan kilyosdaki bir evde kalınacak ortalık sakinleşincede paralar bölüşülüp herkes nijeryaya tatile gidicek.

2
    1 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Bence önce bina planı incelenmeli. Temelin altı boşsa en basit soygun olur

Yorumla
  • Kısmen_Ahmet
    Kısmen_Ahmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Banka soyma fikri bana hep uzak gelmiştir.
    Ama bankanın sizi kusursuz soymasını istiyorsanız faiz oranlarına bakmaksızın kredi çekin.

1
    3 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

O şüphesiz :) bekle buralarda eig gelebilir sana

Yorumla
    • Kısmen_Ahmet
      Kısmen_Ahmet
      +1 yıl

EyİGvallah :)

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Güle güle giyin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

16

Cevap

• MustafaErenErdin2626
    MustafaErenErdin2626 Takip Et
    +1 yıl

Şimdi planı anlatıyorum bankayı soyacağımız benimle birlikte 5-6 adam daha lazım 1 hafta öncesinden soygunla hiç alakası olmayacak biri olacak ekip içinden bu adamımız artı olarak 1-2 aylığına ev kiralayacak arabadan sorumlu olacak elemanımız olacak ve aynı elemanımız soygundan 1 hafta önce hesabından parasını çekecek gibi bankaya gelecek gözünde bu internettede satılıyor kameralı video çekebilen numaralı gibi gözüken numarasız beyaz camlı gözlükler var onu takacak etrafa iyice bakacak kamera nerde güvenlik nerde duruyor müdürün odası nerde diye etrafa iyice bakıp gözlüğün videosuna kaydedecek sonra parasını alıp normal vatandaş gibi bankadan çıkıp soygun planın yapılacağı yere gelecek gözlüğün videosundaki çekilen görüntüler incelenecek plan yapılacak ve gelinecek soygun gününe başlıyoruz yüzü iyice kapatacak maskeler takılacak eldiven giyilecek şoförde dahil herkes maskesini eldivenini son ana kadar takacak çıkarmayacak silah olarak kurusıkı silah bile olur amaç göz korkutmak kimseyi öldürmeden hareket edeceğiz neyse camları filmle kaplı plakasız bir araçla bankaya gelinecek şoförümüz beklerken geri kalan 5 kişiden 2 kişi gaz bombası sallayacak herkesin bayılmasını sağlayıp müdürüm odasına çıkıp müdüre gaz maskesi takacaklar bizim ekipte gaz maskesi artı maske olacağı için müdür yüzümüzü göremeyecek zaten zorla paraları alıp hızlı bir şekilde kimse ile uğraşmadan daha önceden kameralarınde nerde olduğunu bildiğimiz için kameraları de kırıp müdürüne gaz maskesini çıkarıp gazlı ortamda bayılacağı için kameraları kırıp tekrardan bekleyen arabaya atlayıp soygunla olmayacak olan kiralanan evimize gidip 1-2 hafta ortam durulana kadar kalıp başka ülkelere tatile çıkılacak

1
    0 Yorumla
  • BaggerV
    BaggerV Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Öncelikle soyacağım bankaya aylar öncesinden bir kaç çalışan yerleştiririm ki soygun yapacağım sırada herşey haberim olsun. Soygun başlamadan önce içerideki admaıma bütün kameraların devredışı bırakılması için emir veririm. Soygunun olacağı gün bankadaki bir kaç camı düşürmesi için sarhoş numarası yapan bir adamımı bankaya sokarım. Camlar kırıldıktan sonra acilen yerine yenileri takılması gerekmekte ve içerdeki adamlarımızdan komut geliyor. Camcı kamuflajına bürünmüş bir şekilde alet edevatlarımızı alıp içeriye giriyoruz. Tamamen yerleştikten sonra asıl bombayı patlatmanın zamanı geldi. Hamile kadınımız ortaya atlıyor ve çığlık atmaya başlıyor. Güvenliğin ve çevrenin dikkatini oldukça çeken kadın görevini başarıyla yerine getiriyor. Bu sırada camcı arkadaşlarımız güvenlikleri etkisiz hale getiriyorlar. Önceden içeriye soktuğumuz arkadaşlar paraları torbalara dolduruyor kaçıyoruz artııık zenginiiiiiz.

2
    3 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Sen baya uzaktan telefonla yönlendiren patron çıktın :D

Yorumla
    • BaggerV
      BaggerV
      +1 yıl

Teknoloji çağındayız efenim çağa ayak uydurmak lazım...

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Bittabii. D

Yorumla
  • anonim8
    anonim8 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 802 cevap paylaştı.

Kusursuz bir suç işlemek için suçlu, tereddütsüz adam vuracak ve girişi en kuvvetli yerden yapacak. Çünkü kimse en kuvvetli yerden beklemez suç işlemenizi. Kusursuz bir suç için doğru suç ortağını seçmelisin. Bu suç ortağı, kazanılırsa en büyük ödülü ama kaybederse en çok cezayı alacak kişidir.

1
    2 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Ölümü göze almalı

Yorumla
    • anonim8
      anonim8
      +1 yıl

Kesinlikle...

Yorumla
  • lNoksan
    lNoksan Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Ekibi toplarim bi' once, sonra olacaklari beraber planlariz =/

www.zoomit.ir/.../...89dfd4f3a9275b58b5a4d0_XL.jpg

2
    1 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Bol cesetli hmm

Yorumla
  • zenda
    zenda Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Ben bilmem eşim bilir. :))))
    Linkteki filmi izlemediysen izlemeni öneririm.
    https://www.imdb.com/title/tt0454848/

1
    1 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

İzledim kanki

Yorumla
  • MoRTeamRFB
    MoRTeamRFB Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

kusursuz bir plan diye bir şey yoktur olamazda :) oyüzden önemli olan o parayı çaldıktan sonra yakalanmadan bitirebilmek :)

2
    11 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Hızlı harca nede olsa yakalanırsın diyorsun he

Yorumla
    • MoRTeamRFB
      MoRTeamRFB
      +1 yıl

aynen öyle bir yerden açık çıkar illa ki :) sen önemli olan nasıl yakalanmazsın nereye gidersen bulunmazsın bunları düsünmen lazım yoksa kimliğin her türlü tespit edilir :)

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Aslında sorunun içinde oda mevcut. Hepsine birden yanıt verin siz

Yorumla
    • MoRTeamRFB
      MoRTeamRFB
      +1 yıl

ne yaparsak nereye toz olursak yakalanmazdık diyorsan eğer isviçre derim ozaman. paranın kaydının tutulmadığı ve suclunun iadesi olmayan tek yer :)

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Panama var

Yorumla
    • MoRTeamRFB
      MoRTeamRFB
      +1 yıl

panamayı duymamıştım orasıda olabilir hacı abi

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Tayland a gitmiştim bu soru oradan geliyo aslında. Orada bir bağlantı kurmuştum. Banka soymayı düşünmüştüm cidden. Oraya gidecektim

Yorumla
    • MoRTeamRFB
      MoRTeamRFB
      +1 yıl

Düşüncede kalmasın idealini gerçekleştirmelisin. Kahrolasıca kapitalist sistem hep zenginlere çalışacak değil ya.

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Ama bağlantım kayboldu işte. 3 sene öncesinin planıydı bu. Çok zaman kaybettik adam bulamadım kendim gibi

Yorumla
    • MoRTeamRFB
      MoRTeamRFB
      +1 yıl

Dini inançlar engel oluyor işte insan şeytana uymak istemiyor bazen çok istesede kendini tutabiliyor :)

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Evet dinende tutuyo insan kendini çoğu zaman. Büyük günahtan sakınmak lazım

Yorumla
  • NEOFG
    NEOFG Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 7b cevap paylaştı.

Yanindaki dukkanı kiralar tünel kazarım altına 5 6 tane farklı yöne bakan geceleri sonra bir gece calarim tunellerin birinden kacarim polisler geldikten sonra hangi tunelden gittigimi bulana olayi cozene kadar bem pırr uçar :Dd

1
    5 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Öyle birileri 2 milyon patlatmıştı hatırlıyo musun :D?

Yorumla
    • NEOFG
      NEOFG
      +1 yıl

He ordan esinlendim zaten ahaha :Dd 15 tunel kazmislardi 8 milyon diye hatirliyorum yanlis hatirliyorda olabilirim :Dd

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Belkide ben yanlış hatırlıyorum :D 5 deyip arayı bulalım

Yorumla
    • NEOFG
      NEOFG
      +1 yıl

Ahahaa tammamdir 5 olsun :Dd

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Oldu hayırlı olsun hadi :D

Yorumla
  • Kava-banga
    Kava-banga Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 9,4b cevap paylaştı.

oo banka soygunu varsa ben de varım
    sağlam bir ekip yeter patron :D ne zaman yapıyoruz :D

1
    12 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Belki inanmazsın ama 3 sene önce bunu çok hayal ettik :D ama caydılar grup dağıldı

Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga
      +1 yıl

sen şaka yapıyosun :D valla bizim hayallerimiz hala diri gel sen de bizim ekibe o zaman şş çaktırma ama :D :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Yok kanki yurtdışı bağlantım vardı benim koptu artık o. Uzak doğuda yerim vardı ama yandı bitti kül oldu

Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga
      +1 yıl

doğrudur patron :) bakalım biz neler yapıcaz :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Vazgeçin artık bankalarda nakit akışı yavaşlıyo eskiye göre :D

Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga
      +1 yıl

döviz bürosu olur kuyumcu olur :D banka olmazsa patron :D :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Kuyumcudan pek bir şey çıkmaz ya. Yabancı uyruklu bankalar bir nebze idare eder :)

Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga
      +1 yıl

evet o da mantıklı bak :D ama şu soygun falan yapınca direk Meksika sınırına gitmek istiyorum mk :D filmler de bütün soygun yapanlar oraya kaçıyo :D :D bizim de klasik oraya gitmemiz lazım :D soyguncuların türbesi gibi bir yer herhalde patron hahha :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Amerikada yaptıkları için meksika sınırına gidiyolar :D

Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga
      +1 yıl

:D sağol patron ya çok açıklayıcı oldun hıaa :D :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Bilirsin beni kanka :D

Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga
      +1 yıl

bilmem mi bilirim tabi :D :D

Yorumla
  • pallmall
    pallmall Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Bankanın yanındaki binada kamufle olacak bankanın tatil gününü bekleyip duvarı delip gececeksin

1
    3 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Önce çöreklenip sonra tepsileyeceksin yani

Yorumla
    • pallmall
      pallmall
      +1 yıl

Paraları da yolculuğa çıkarak harcama yapmalısınız

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Hmm..

Yorumla
  • uğurcan_97
    uğurcan_97 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

kadın işi banka soygunun daki gibi tanıdık bir bankaya gider dim sabahın köründe

1
    3 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Sonrada güle güle toplardın paraları he :D

Yorumla
    • uğurcan_97
      uğurcan_97
      +1 yıl

iyi bir plan yapılsa olabilr aslında bir ömür rahat edersin :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Çok düşündük çok... :)

Yorumla
  • FederaLNovA
    FederaLNovA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Banka kamerasi banka alarmi mobese sonra ust sakal falan degistir ve hizli olabildigince uzaklas

1
    5 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Çok basit oldu be aga

Yorumla
    • FederaLNovA
      FederaLNovA
      +1 yıl

Profossyonelce her neyse yapmak istiyorsan o bankanin giris cikis duvar taraflarini bilmen lazim

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Yer altından gireceksin temeli boşsa

Yorumla
    • FederaLNovA
      FederaLNovA
      +1 yıl

Olabilir kameranin goremeyecegi bir yerden baslayip kameralari teker teker pasif hale getirmelisin

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Çok iyi ön analiz lazım

Yorumla
  • rengarenkkimm
    rengarenkkimm Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Ben kesin yakalanırim hic bulaşmayayım bari 🙊🙈

1
    5 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Sen gözcülük yap dışarıda :D

Yorumla
    • rengarenkkimm
      rengarenkkimm
      +1 yıl

Aa o olur bak ama sirf gozcuyum diye bana az para vermek yok 😅

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Sen benim himayemdesin :D ben ne harcarsam sende onu harcayacaksın

Yorumla
    • rengarenkkimm
      rengarenkkimm
      +1 yıl

Huhuu eyw patron 👌😁😊

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

.) :)

Yorumla
  • kuyu34
    kuyu34 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Sen niye bize böyle şeyler planlatıyorsun ne iş :D

1
    1 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Yakında haberini alırsınız bekleyin :)

Yorumla
  • mavişcikk
    mavişcikk Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

:/ sen de bir planlar ama hayırlsı.

1
    2 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Kötü yola düştüm :D

Yorumla
    • mavişcikk
      mavişcikk
      +1 yıl

:d. d

Yorumla
  • çılgınSincap15
    çılgınSincap15 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Adam öldürürdüm ben şahsen. En temizi

1
    3 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Onuda sormuştum bundan önce. Sırayla gidiyoruz

Yorumla
    • çılgınSincap15
      çılgınSincap15
      +1 yıl

Yapmak isterdim. Fetonun bankasını dgddb :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Çıkar soygunu :)

Yorumla
  • İceSkater
    İceSkater Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Çakmakla korkutmak gibisi yok

1
    5 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Arkadan çakmakla mı :D?

Yorumla
    • İceSkater
      İceSkater
      +1 yıl

çok ayıp

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Mizah ettim :)

Yorumla
    • İceSkater
      İceSkater
      +1 yıl

bende :)

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

O zaman çak :D

Yorumla
  • Psaha
    Psaha Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Mükemmel bir plan var ama mesele para değil sonunda ABD olucaz sadece 5 kişi lazım 3 kişi hazırız 2 kişi kaldı

0
    2 Yorumla
    • Rbkişisi
      Rbkişisi
      1 ay

1 kişi daha mı eksik?

Yorumla
    • Rbkişisi
      Rbkişisi
      1 ay

Nasıl iletişim kurarız?

Yorumla
  • kadirats
    kadirats Takip Et
    +1 yıl

Banka havalı bir soygun ama eskisi kadar değil klişe geliyor...

0
    0 Yorumla
  • birinebakıp_cıkıcam
    birinebakıp_cıkıcam Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

Bu kaçıncı hesap 😊

1
    6 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Bu 4. :) yaşlanıyorum görüyosun

Yorumla
    • birinebakıp_cıkıcam
      birinebakıp_cıkıcam
      +1 yıl

Ne yaşlanması be cebinden çıkarırsın sen bırak şimdi 😀

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Got cebimden hemde :D

Yorumla
    • birinebakıp_cıkıcam
      birinebakıp_cıkıcam
      +1 yıl

Artık nerden çıkarcağın sana kalmış 😊

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Belli olmaz bilirsin :D

Yorumla
    • birinebakıp_cıkıcam
      birinebakıp_cıkıcam
      +1 yıl

Haaha bilmez miyim 😊

Yorumla
  • hayatdahaguzel
    hayatdahaguzel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

uçarak

1
    5 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

We are turkish airliness

Yorumla
    • hayatdahaguzel
      hayatdahaguzel
      +1 yıl

aynen öyle :D muhtemelen paraşütle binanın tepesinden planlarını takip edip içeri girer işi bitirirdim

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Bizim buralarda öyle banka yok ki mk :D hep üstü bina

Yorumla
    • hayatdahaguzel
      hayatdahaguzel
      +1 yıl

bizim buralar fakir yeri la yurtdışında koskocaman tek bina banka işte görüyosun fakirlik :D

Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Aynen kocaman bankalar oluyo

Yorumla
  • 1903kartaliçe1903
    1903kartaliçe1903 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Kusursuz olurdu

1
    1 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Yohamına

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

olurdu knka

1
    1 Yorumla
    • Ttdynamic
      Ttdynamic
      +1 yıl

Olur..

Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kusursuz bir banka soygunu yapmanız gerekse bu nasıl olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir banka soygunu yapsaydınız nasıl yapardınız? 6 cevap verildi
Bir banka soygunu yapmak isteseydiniz nasıl plan yapardınız? 5 cevap verildi
Banka soygunu yapacak olsanız, planınız ne olurdu? 8 cevap verildi
Banka soymak isteseniz nasıl bir planiniz olur? 8 cevap verildi
Bana bir banka soygunu plani yazin bakalim nekadar akilli bir plan yapabileceksiniz? 11 cevap verildi
Bankamatiklerden para çalmak mümkün müdür? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨