Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendini başardığın yerde görürsen daha çok istek olur kendini motive falan edersin yarısını yaparsın işte
aynen öyle
Katılıyorum dark söyle bakalım ne hayal ediyorsun :)
Başarmayı 8) ^^
Başaracaksın o zaman ☺️
Teşekkürler ^^
Rica ederim ^^
Bu başarmanın yarısı olan şey o kadar çok ki hepsini toplasak bir etmiyor ama :D
Toplamayı bilmek lazım :)
evet hayal ettiğimiz herşey gerçek aslında
Bir nevi öyle evet..
sağolasın bro
Rica ederim :)
Cevap
2Cevap
tabikide. şimdiye kadar icat edilen herşey hayal gücü sayesinde.
Kesinlikle..
çok hayalim olduda hiç biride gerçekleşmedi çabalarıma rağmen
Vazgeçme bence bir daha dene umut oldugu sürece herşey mümkün
Sadece hayal etmekle başarmak olsaydı dünya şimdi çok daha farklı bir durumda olurdu. Herkes hayal kurar ama herkes başaramaz. Katılmıyorum.
2 türlü hayal kurmak var bence birincisi boş hayallere kapılıp tamamen hayal aleminde yaşamak ikincisi ise inanarak hayal kurmak ve gerçekleştirmek , benim dediğim ikincisine giriyor..
Bir bakıma haklısın ama birde şöyle düşünelim. Ülkelerin siyasal ilişkilerini göz önünde bulundurduğumuzda, biririni yok etmek isteyen birçok ülke var, bunların çoğu şimdilik icraatte bulunmuyorlar ama bu bulunmayacakları anlamına gelmiyor. Sence bu boş bir hayal mi? Hayır. Gerçekleştirmek istiyorlar aslında, ama yapamıyorlar, en azından şimdilik.
Derine inersek olumlu veya olumsuz birçok şey bulabiliriz ama yüzeysel olarak konuşuyorum..
Hernzman katiliyorum..
Azim başarının yarısıdır denedim gördüm ;)
Aynen öyle bugüne kadar ben de hep olumlu sonuc aldım , inanarak yapmak lazım
aynen bencede inanmak lazım 40 kere söyle inan emin ol daha iyi
Hep hayal kurarım ama bir b*k olduğu yok
İnanmak lazım tabi bir de
Hayallerle yasayani gercekler s...
Hayal etmekten kastım rüyalar aleminde yaşamak değil , inanarak ve azmederek birşeyi yapma isteği
tabi once istemek lazim
Aynen önce kardeşim önce inanmak lazım
Katılıyorum
Katılmıyorum..
Katiliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar