Hadi erkek nefsine hakim olamadı erkektir yapar ama kızız biz be nefsimize hakim olabiliriz namusunu koruyamayan kızlar utanmıyomusunuz hiç ha erkenden kadın olmaya çok meraklısınız galiba utanan var mı?
Cevabın nedir?
burada senin gibileri gormekten nefret ettigim icin hesabimi kapatmayi bile dusundum ya. Oncelikle, namus mahrem yerlerini ortup ortmemende degil ortup ortmiceginde ne olup olmicagini dusunebildigin beynindedir. Tut ki senden bunu beklemiyorum yanlis anlasilmasin. Daha sonra, erkekle kiz arasinda nefsini koruma farki diye bisey mi var. İnsan yaratilisi geregi nefis sahibi mi yaratildi saniyorsun. Yetisme bicimine bagli. Bu da kime bagli. Dusunme gucune. Sen kendini nasil yetistirirsen osun. Eger ki yetersiz hisseder ve oyle kalirsan ailene benzersin iste. Genleri hesaba katmiyorum. Son olarak, bunu yazmanin sebebi hemcinslerini korumak midir, karsi cinse yalakalik mi bunu cozemedim acikcasi. Sen kimsenin namus bekcisi olamicagin gibi, millete bu sekilde satasarakta namuslu olmayacaksin. Ayip mi geliyor ayipsa kendine bak kendini duzelt. Duzgun oldugunu dusunuyorsan da kis kuyrugunu otur, ne bu boyle herkes herkese laf atmaya sahipmis gibi birsey mi var. Madem sahip genel yazmasana bunlari. Ccunku kaldiramayacaksin yazdiklarimi. Git tek tek rahatsiz olduklarina soyle. Seni kaale alan bir salak cikarsa senle ayni kafadadir bulursan mutlu olursun diye soyluyorum. Ha birde, bunu utanilacak birsey olarak gordugun surece utan duyulacak duzeydesin. Yargilamaya madem hakkin varmis saniyorsun, biraz ayni yerden konusayim diye dedim
102 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım.
En İyi Cevaplar
Üstüme alinmamm dediğini, kzlar açık giyinipte erkekleri cezbetmeleride mantıklı dgru degillll tabii namus iki bacak arasında değil zihniyetten ne beklenmelidir neden namus diye birşey olmuş zina denen birşey var hem bedenen hem zihnen ikiside namusu oluşturur tek bir dşünceden savunulamaz gelelim senin dşüncene bazı erkekler var ki inan ne açık giyinmeye ne kaplı giyinmeyle alakası var bakan her türlü bakiyorrr kapaliyada bakıyor nefis seytandandir o sebepten doğru yoldan ayrılmaya kimse bisey yapamaz
00 Yorumla
dinde üslup içerik kadar önemlidir, üslübunuz sebebiyle bir insanın hidayetine vesile olacağını gibi dalaletinede sebep olabilirsiniz, adeta bir insanın eline verilen bir bıçak gibidir, bıçağı bir doktorun eline verdiğinizde hayatta kalmasını vesile olur, ama bir katilin eline verdiğinizde ölümüne sebep olur.
allah hazreti musa ve kardeşi harun'u ilahlığı dahi inkar etmiş olan uyarlaması için firavuna gönderirken ona karşı yumuşak söz söylemlerini emreder (taha 44).
Dolayısıyla nefret ettirilir değil sevdirici olmak gerekir00 Yorumla
cdn.gecmisgazete.com/.../4040_4047.jpg
Bunu tercüme eder misin?82 Yorumla- +1 yıl
Kaderlerinde olduğu için öldüler kimse bilemez belkide rabbimiz gerçekten cezalandırdı insalanir
- +1 yıl
Her 50 yılda bir aynı yerde mi toplayıp cezalandırıyor insanları ? Ben de imanı inancı kendince tam ve Kuran ehli biriyim , ancak Dünyada oluşan plaka hareketlerinden oluşan deprem kırıklarının yaratacağı sarsıntının da o anlarda ölen insanların günahıyla sevabıyla sıfır alakalı olduğunu da hesaplayabilecek kadar akla da bağlıyım.
Peki bunlar nereye bağlı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
41Cevap
+1 yılbunlar boyundan çoooookk çok büyük cümleler ,
1.) kınadığını yaşamadan ölmezsin (bunu acı acı anlıcaksın )
2.) bu kadar ahlaklı ve inançlısın ya sen insanları açık ve net bir şekilde bilip bilmeden zan altında bırakmak ve haddin olmadığı halde hüküm vermekten korkmuyomusun
3.) Mümin zina ettiğinde, iman ondan çıkar. Onun üzerinde bulut gibi durur. Onu bıraktığında iman ona geri döner. bak Peygamber (S. A. V) mümin demiş kadın ya da erkek dememiş...
kiiii ,
yanlış gördüğünde yetişkin kişiyse tatlı dille uyarırsın eğer aynı amele devam ediyorsa ordan uzaklaşırsın ama gözünü ve ağzını kapatırsın nokta40 Yorumla"Hadi erkek nefsine hakim olamadı" çok şey anlatıyor aslında. Yani erkeğin böyle bir lüksü var. Yani bu açıklanabilir. Ve bizim istediğimiz gibi giyinme özgürlüğümüz sorun. Bu mudur? Bu kafa ne kafası? Size ne milletin ne giydiginden? Yıl olmuş 2015, sorulara bak ya.
60 YorumlaAçık giyinen kadın kul hakkına girer. Çünkü erkeği günaha sokar. Ama erkek de ikinci bakışı yaptığı zaman günaha girer. Evet kadınların cehennemde daha fazla olmasının sebeplerinin başında tesettür sorunu geliyor. Bir kadın ve bir erkeği düşünün karakterleri, ibadetleri hep aynı ama erkek dışarı çıktığında kıyafetinden dolayı günaha girmezken, kadın örtülü değilse günaha giriyor. Nur suresinin 31 ayetine değindim açık giyinenleri gördüm benim Rabbim örtünmeyi emretmedi benim Peygamberim emretmedi mi benim dinimin emri örtünmek degil midir? Benim peygamberimin hanimlari kizlari örtunmediler mi kadinin eli yuzu haric her tarafi avret yeri degilmidir ee havalar sicak ne yapalim diyen bir kiz cocugu oldu 8 ya da 9 yaslarinda... guzel kardeslerim boyle giyinerek kendinizi taa atesin ortasina atiyorsunuz ates sogukmu sanki yapmayin Allah askina yapmayin uy. Kurani kerimde: deki cehennem atesi daha şiddetlidir.. buyuruluyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen carsafa da girsem beynim or*spuysa her türlü namussuzumdur. NAMUS dediğin giyimle ölçülmez önce bunu o kalın kafana sok. Erkektir yapar diyorsun haklısın bu ülke de DAMACANAya Essege bulduğu deliğe tecavüz eden erkekler var. Sen ister kapan ister açık ol bu ülke de bu erkekler varken kızların kendilerini koruması biraz zor. Zaten Adam gibi Kapali giyinen de kalmamış ülke de.
Bence Erkekler utanmali kadınlar değil ! ;)40 Yorumla
+1 yılbu şekilde yaparak o insanları dahada dinden uzaklaştırmış oluruz böyle rencide edici seyler söylememek lazım emin olabilirsin o şekilde giyinen o şekilde yaşayan çok kişi ilerde islamiyeti çok güzel yaşayan kişiler haline gelecekler. hem PEYGAMBERİMİZ sav ne buyuruyor kınamayınız kınadığınızı yaşamadıkça ölmezsiniz
00 YorumlaSadece geri zekalı diyebiliyorum. Bu nasıl bir kafa? "Hadi erkek..."? Bir kadın nasıl kendi cinsini bu kadar aşağılayabilir ya? İşte IŞİD'in kullandığı kafalar sizlersiniz. Namus sadece kadına mı var? Siz öldürelim de dersiniz. İslamda hiçbir şey için ölüm cezası yoktur cinayet dışında. Tövbe etme hakkını Allah veriyor siz yargılıyorsunuz. Ben bu cehaleti kabul etmiyorum
30 YorumlaYav az once bir tanesi bir video paylasmis demek istedigi isanin dedikleri harfiyen yaparsak cennete girebilirmisiz...
Simdi boyle hristoyanligi empoze etmeye calisan bir nesil var ortada...
Kizlar nasi bozulmasin? Bitmisizb e
Senin gibilerimiz azalmadan evlenmek. istiyorum ins.00 YorumlaErkektir yapar? Niye erkekteki nefis kadında yok mu? Kadınlar vbiriyle yatınca namussuz oluyor erkekler yapınca adam mı oluyo? Kadın anne olucak. Namussuz anne olmaz. E peki baba olur mu?
25 Yorumla
Soran+1 yılerkek namussyz olmuyor evlenmeden ilişki yaaşmalı zaten deneyim olmalı ama kız yaşayamaz evlenene kadar kız kalmalıdır
Soran+1 yılkadın değilim kızım
Erkektir yapar ne ya cahillikte çığır aşmışsın tebrikler. Namus sadece kadınlarda olan bir şey değil bil istedim. Hem sana ne el alemin ne giydiginden nasıl davrandigindan. Kısacası bir s*ktir git.
20 Yorumla
+1 yılKaşar olmak için kadın olman gerekmiyor ha bu arada biz ne türbanlılar ne peceliler gördük rahat ol 😉
42 Yorumla- +1 yıl
tebrikler
- +1 yıl
@RainbowQueen herzaman 😉
+1 yılAçık giyiniyorlar diye erkeklerin sarkıntılık, tecavüz mü etmesi lazım! Eğitim seviyesi düşük ülkenin! Her anne baba mini etek giyen kadına tecavüz etmemesini öğretecek oğluna! Bende bir erkek olarak bunu öğretirim! Herkesin herkese saygısı olmalı! Konu bu! Namusla alakası yok!
01 Yorumla- +1 yıl
Söylemek istemiyorum ama senin gibilere uygun bir cevap olur sanırım. Sözüm meclisten dışarı ama benim 2 tane kapalı sevgilim oldu ve onlar kadar cinselliğe düşkünü yoktu. Bu iş kapalı açık giyinmekle alakası yok yani!
+1 yılŞu kafayı değiştir artık erkek de yapamaz kadında ikisi de namuslu olacak öyle erkek yapar diye bir şey yok tesettür ayeti sadece kadınlara inmedi bunu söyleyip kadını aşağılamaya hakkın yok namus simgesi kadın değil erkek bakmayacak kadın açmayacak
20 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Namus kavramini giyime endekslemek en buyuk beyinsizliktir yalniz gizlicim
51 Yorumla- +1 yıl
yokluktan yapıyorlar bunları hep
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. geri erkek nedemek nefsine hakim olamıyor öyle erkek mi olur...
erkek nefsine hakim olamıyorsa HAYVAN dan bir farkı yok ki ...
saçma sapan düşünüyorsun...
insanlar istediği gibi gezer baskı yapmayın ...00 YorumlaSenin ben dusuncelerine kurban olayim senin gibileri kaldi diye cok seviniyorum bir kac guzel soze onun bunun altina yatan nefsine seytanina hakim olamayan basit kizlar gibi degilsin tebrik ettim seni..
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen kapalısın diye namuslu mu oldun? Eminim senin çevrende kucaktan inmeyen kapalı orospulardan çok vardır.
10 Yorumla Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Nefis derken dini kastediyorsun peki O kastettiğin dinin Kadını Erkeği aynı görmediğini neden bilmiyorsun?
00 YorumlaSu agiza karsi söyleyecek söz bulamiyorum.
Giyim, kusam ile namus kavraminin icine tüküren zihniyet iste...00 YorumlaErkektir yapar'ı okuduktan sonra dedim bu zihniyetsizle tartışılmaz
20 Yorumla
+1 yılnamussuzluk senin gibilerin milleti kıskırtması yüzünden çoğalıyor yoksa insanlar nasıl yasayacagını iyi bilir bırakın Allah gibi milleti yargılamayı kendi günahınızı görün önce bu gittiğiniz yol yol değil cehennemlik bir yol
10 Yorumlaerkek yapar nasıl bir saçmalıktır ya kadında erkekte kendince korunmalıdır öyle bir dünya yok..
10 YorumlaAferin sana, namuslusun. Koca da bulduguna gore burdan defolabilirsin
10 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Boşver sen kardeş. Şimdikilerde öyle değil aç göm. Sen yapma kız. Sonrada erkekler aynı ve abaza diyolar boşver !!!
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek yanlis erkektir yapardır Lafı erkek ne kadar erkek olursa olsun adam olursa yapmaz adamlığını yitirmiş sahte erkekler yapar anca kim ne derse desin
00 Yorumla Nerden biliyosun namusunu koruyamadiklarini merak ettim? Namus düşünceyle, fikirle olur. Kızlık zariyla olmaz. Acik giymekle de olmaz kapali giymekle de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık giyinmekle namus korumamayi nasıl bagladin. Sen bu kafayla iyi köle olursun
40 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Acık giydi die namussuzmu oldu bende acıgım nolcak şimdi bendemi namussuzum laflarına dikkat et
10 YorumlaGel evlenelim senle üstüne 3 tane de kuma getiriyim gül gibi geçinelim :)
00 YorumlaBende acik giyiniyorum yerine gore..
Bunu neden buyuttugunu anlayamadim? Hersey yerinde giyinilebilir bence00 Yorumla
+1 yılNe terbiyesizsin sen. elalemin giyiminden SANANE? Namus nezamandır giyimle anlaşılır olmuş.
00 Yorumla
+1 yılHadi erkek nefsine hakim olamadı ne demek. Bu sıcak havada kapanacağımıza erkekler gözlerini kapatsın bir zahmet
20 YorumlaAçık olmayı tasvip ettiğimden değil ama tesettürü kirleten bir insandan daha değerlidir tesettürü kirletmeyen açık bir müslüman
10 Yorumla
+1 yılNamusunu koruyamayan kızlar mı?
Namus sadece bayanlarda mı var sence?
Namus beyinde vücutta değil.
Kimseye dışarıdan hüküm veremezsin.00 Yorumlaİnsanları giyinişleri ile yargılamamalısınız. Herkesin tercihleri sizinki ile aynı doğrultuda olacak diye bir kaide yok.
10 Yorumlasoruyu soran haklı ama aşağıdaki gibi motorlarada ihtiyaç var..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanmaz bunlar anam utanmaz namussuzluk özgürlük modernlesme olmus bunlar için
bir erkeğin koynundan cıkıp diğerinin koynuna girer bunlar00 Yorumlabir namus bekcisi daha hayirli ugurlu olsun hepimize😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı giyinip namusunu korumayan kızlar utanıyor mu acaba?
Baska bir soru da namus kadına ait bir kavram mi?00 Yorumla
+1 yılAynen öyle, sonra ka*ar damgasını yiyince ben öyle değilim
00 Yorumla- Diğer konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılSana ne insanların giyinişinden namusundan, soruyu gizli soruyorsun etrafa laf atıyorsun... Sen utan asıl
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma sacmalamissin erkektir yapar diye Birsey yok islami örnek Alıp yaşıyor isen erkek te yapamaz kadında cok sığ düşüncen var
00 YorumlaAz önce bir kızın görüşüne yorum yapmışsın erkek yapmalı deneyimli olmalı diye eger kız yapmıcaksa kızda yapmamalı
10 YorumlaInsanlarin seçimlerinden sanane.. ? Erkekte nefsine hakim olmak zorundadir. Erkektir yapar dersen kızda yapar. Oda insan onunda ihtiyacı olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılSanane milletin kıyafetinden o şerefsiz erkek bozuntuları nefislerine hakim olsunlar ilk önce. Sen gibi yobazların nesli ne zaman tükenecek acaba?
10 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. gıyıme gore on yargıda bulunma nelerını gordum kara çarsaflı turbanlı zıllı fırsat buldukca kendılerını becertıyorlardı
00 Yorumlasiz neden her şeye burnunuzu sokuyorsunuz ki? Madem sen yapmıyorsun aferin sana, ama milletin hayatına karışamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahha ailen izin vermiyor diye giyemiyorsun diye kimseyi kıskanma
33 Yorumla
Soran+1 yıliyiki izin vermiyor sizin gibi seks yapacağıma ortalıkta kocamı beklerim ben
Sana ne başkasindan sen koru namusunu herkesin akli fikri var kim oluyorsun da yargiliyorsun
00 YorumlaDiğer konusunda 575 cevap paylaştı. O gozle bakmmak lazm ama gerck kisi kndni bilen ksi zaten ideal giyniyr yeni yestsen gencler toy zaten gerck olgn ksi zaten nssl ideal giynvegni bilit
00 YorumlaBen hiç anlamıyorum ki bu zihniyeti kapalı olmamakla namus koruyamamayi cozemiyorum
10 YorumlaHerkes yerin göre giyinmeli.
Tecavüzcüler de idam edilmeli.00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama öyle kapalı kızlar var sadece kapanmak için kapanıyor
00 Yorumla
+1 yılPeygamberimiz diyor ki utanmak güzeldir bu kadınlarda olursa ddaha güzel olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı giyinip namusunu koruyamayanlara ne diyorsun peki?
40 Yorumlasanane milletin namusundan sen namuslu kimseyede karısma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanane bundan herkes istediğini yapar. yargılamak sana düşmez
10 YorumlaNamusumdan sana ne? belki müslüman değilim? İstediğimi giyer istediğimle takılırım sana ne oluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa herkes kendinden sorumlu bize ne ki isteyen istediği hale dusursun kendini
00 Yorumla
+1 yılSenin beynin pişmiş sıcakta soğuk bir dus al
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzüne baktıramayan götüne göğsüne baktırıyor onlarada hak ver ^^
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem