allahh korusunda savas cıksa hangisi kazanır arkadaslar unutmayınkli türkiyyede osmanlıdan geliyor...
Cevabın nedir?
Orantılı. Çok Fazla Göreceli Bir Konu. Buradaki Andavallar Saçmalar Bunu Tüm Komutanları Toplayıp Tartışmak Gerekir. Ayrıca Doğa Olayları Askerlerin Psikolojileri Bunlar Büyük Etkenler. şu an Kullandığımız Araçlarda (F16 Gibi) Amerikan Çipleri Bulunuyor Savaş Esnasında Kendi Tarafına Çekebilirler (Benim Bilgime Göre) Ama Bizimde Kendi Ürettiğimiz Bir çok Aşırı Güçlü Araçlarımız Var Kullandığımız Zırhlar Amerika'yı Geçiyor. Çok Değişik Ve Kaliteli Bir Malzeme Kullanıyoruz. Diyeceksin Çipleri İmha Edelim Yapamayız. Bir Keresinde ASELSAN Mühendisleri Çipleri Çözdü Fakat Çözenler İmha Edildi. Yazılım Mühendisleriydi Çoğu. Türkiye Basit Donanımlara Sahip Değil Yenebiliriz. Bizde Güçlüyüz Sıkıntı Olmaz. Türk Askerini Dayanılıklığı Daha Yüksek Psikolojik Bakımdan Daha Üstte. Amerikan Ordusunda Herkes Var Paralı Askerler Daha Çoğunlukta O Yüzden Biz Daha Avantajlıyız. Amerika Ne Kadar Güçlü Olursa Olsun Savaş Bu. Her şeyi Değiştirir. Tabi Bunlar Benim Görüşlerim Ve Bilgilerim Daha Sağlıklı Cevaplar İçin Askeriyede Bu İşin Kurdu Olan İnsanlar Gerekiyor Bu Sitedekilerle Yapamazsın Hepsi Türkiye'yi Kötüler Halbuki Bilgi 0. Türkiye Çok Güçlü Farkında Değiller. Bizi Yıkmaya Çalışmalarının Sebebide Bu. Her Konuda Çok Güçleniyoruz Maksimum 10 Sene Versen Türkiye'ye Bir şey Yapmasan Dünyayı Kölesi Yapar Açık Ve Net Bu Arada Gericiler Bilmeden Yorum Yapmasın Görüşüme. Türkiye'nin Geleceği İçin Gerici Değil Geliştirici İnsanlara İhtiyacı Var.
22 Yorumla
Soran+1 yılhelall olsun
En İyi Cevaplar
Biz milletin ağzına bakmazsak ve güneydoğu, doğu anadolu kendini Türkiye olarak görürse bilegimizi bükecek ülke tanımıyorum.
Bizi ancak biz yıkarız kendi içimizde520 Yorumla
Soran+1 yıladamsın
- +1 yıl
Amerika şu an türkiyeye yardım ediyor şu an böyle bir durum mümkün değil amerikanın türkiyeyi 1saatini almaz indirmesi oda uçakların türkiyeye gelme süresi eskiden uçaklar yoktu silah bilek gücüydü şimdi tüm uçakları amerikalılar üreitoyr emin ol sana sattığı uçağı bloke etme şansıda vardır herşeyi bırak hiroşimaya atıkları nüklerin 10 katını atacak güçleri var şu an nükler atıldımı senin saldıracak gücün kalmaz zaten amerika küçümseme dünya devi oldular onlara tek kafa tutacak rusyadır
- +1 yıl
Amerika Türkiye'yi yıkmak istese mi :))
Bilmediğiniz çok şey var; Türkiye'nin de askeri alandaki atılımları ve kendi ürettiği silahları ve uçakları var.
Ki burası ne Basra ne Irak ne Afganistan.
Oralarda bile hala tam olarak elindedir ve aktif olarak güç Amerika'da demek zor.
Dünyanın en özel harekat birlikleri bizde.
Osmanlı'dan Akıncılar'dan beri süregelen Bordo Berelilere kadar.
Elin Amerikasinin tarihi ne ki Türkiye'yi yıkacak.
Kendini ve milletini küçük görme;
Çanakkale Savaşı zamanı da böyleydi ;)
Evelallah bir gr toprak dahi alamazlar - +1 yıl
@Stabilize benim güzel abim bunu tsk başkanına söyle güler sana şuanda en büyük yazılım en büyük silah mühimat gücü abd'de bunu tsk'da biliyor bugün şu an ırağa saldırıyor türkiye kkya neyle f-16 ile kim üretti amerika şuanda amerikada akıl almaz teknoloji var radar kitleme uçak kitleme sinyal bozma hepsinden ayrı nükler var hiroşimaya attılar ne yapabildiler sen 10 tane f-16 varsa o üretimini yapıyor allah bile kaç tane var siz duygusal davranıyorsunuz osmanlı torunu bizde biliyoruz osmanlı torunuyuz ama gerçek bunlar adamın yaptığı telefonu bilgisayrı televizyonu intenet ağını kullanıyorsun ve abd kafa tutmaktan bahsediyorsun onun uzaya gönderdiği uyduyu kullanıp tel bilgisayar kullanıyorsun ve abd ye kafa tutmak şaka gibi
- +1 yıl
Ne kadar tartışsak boş öyle bir kıvama geldikmi şartlar eşit olmadıkça onlar biz daha başlamadan 2 bombayla ülkenin %75 ini düz ederler. Yanii türkiye konuşur abd yapar @Stabilize @12barkın12 :)
- +1 yıl
@Mortdecai Bende diyorum kardeş rusya amerika birbirinden korkar müthiş teknolojileri var mesela kendi f-22 üretiyor sonra sana f-16 satıyor bir düşüğü birde sakladıkları silahlar vardır adamlarda nükler var herşeyden önce arkdaşa türkiye abd kafa tutmasından bahsediyor valla doğru olmak gerek şu an abd istese sadece 30dk alır oda uçakların ülke sınırına girer senin f-16 sistemini biliyorlar kendileri ürettiler sonuçta kitler uçaklarını kendi ürettiği uçağımı kitlemiyecek yeterki istesin yazılım onlarda sonra girsin 100lerce uçak birden nükler yollamak istesin ebemizi bile s. iker sen aşağıdan silah sıkarsın o kafana bomba indirir zaten nükler 100lerce kilometreyi etkiliyor
- +1 yıl
@Stabilize Anlamıyorsun ki bu ülke şerefine laf eden yok tabiki savaşır ama artık bilekbileğe veya silahla olmuyor havadan oluyor adam 60 km üstten bomba inderecekk kafana senin uçakları onlardan alıyorsun bir atak helikopter var f-16 kadar seri değil f-16 yazılımları onlardaistese kitler uçaklarını havadan ancak kuş seyreder gibi seyredersin bombaları silahın 60 km mermş sıkabiliyor mu yani güldürmeyin pkk bitiremedik ışidden korkuyoruz abd diyorsun hani cidden şaka gibi
- +1 yıl
Kardeşim koyayim radarina ; neyi kilitliyo boolum.
Türkiye kadar Türk kadar yazılım kıran hackerlik yapan, oyunların Türkiye'de satilmayip bir şekilde cogaltildigini öğrenip satış durduran yerler sözde teknolijisi olan yerler.
Bilim bir yere kadar; İman olsun birlik olsun, yürek olsun bu ülkeyi kimse yıkamaz.
Sadece gurbetçi vatandaslarimiz yeter analarini aglatmaya. - +1 yıl
Tm.
- +1 yıl
Boyunduruklari altında kalmayalım Amerika dediğin ülke bir s2mi yiyemez.
Falan ülke filan ülkenin yalamaliklari sayesinde at
koşturuyor.
Dünyanın en iyi havayolu firması bile Turkish diye başlıyor.
Emin ol Amerika'da üst düzey yüzlerce Türk vardır.
Yanlış politikalar, beyin göçleri, iç karışıklıklar, sürekli çıkartılan büyümeyi engelleyici huzursuz komşu ve iç etmenler. Buna rağmen bile diyorum birşey olmaz SIKINTI YOK.
Çok bilim kurgu filmi izlemeyin alayı Amerikan filmi zaten. Adamlar çok güçlü abi KIYAMETİ bile engellerler. Falan teknolojileri var.
S. ktirsinler * johnnyleri - +1 yıl
@Mortdecai :)
Adamlarda ne bomba varmış anasını satayım.
2 tane bomba gelecek taa Amerika'dan ve ülkenin
yüzde 75 i gidecek. Ne bombaymis be. 100 bomba atsalar Konya kadar yer etmez. Türkiye nere.
Öyle imkanları olsa bizi zaten yasatmazlar.
G. tleri yese gerek Rusya , gerek Abd, gerek AB ülkeleri, gerekse de kavgali olduğumuz komşu ülkeler bizi darmaduman ederlerdi şimdiye kadar.
Kiminle aramız iyi, kim bizimle kader birliği yapıyor. Kim bizi istiyor ya da seviyor. - +1 yıl
bir uçak kaç bomba taşıyabiliyor; ve ne kadar alanı tahrip ediyor. Ve kaç tane uçak lazım. yarım saat :)
O uçak kalksın Edirne'den Sarp'a yarım saatte gitsin yıka yıka beni bütün ABD z. ksin.
Uçmayın abartmayın anasını satayım ya.
Yatın rahat rahat uyuyun birşey olmaz.
Adını peygamber efendimizden alan MEHMETÇİK
varken hiçbirşey olmaz.
Size göre A, bana göre B. hadi hayırlı geceler - +1 yıl
abd bizi yener ama nükleer atarsa bunu yapamaz
nedeni ise eger atarsa bir ihtimal abd de çok insan karşı çıkan olur ve abd hem bizle hemde ülkesindeki isyanlarla uğraşır ve zayıf düşer abd de türk çok anasını sikeriz onlar bizi dışardan sikmeye çalışırsa bizde içerden sikeriz Beyler türkiye kadar inatçı ve güçlü ülke yok ordu bakımından ve abd teknolojisini
%50 si türk kapsıyor abd deki bilim adamlarının yarısı türk bunu neredeyse bilmeyen yoktur diye düşünüyorum haberlerde bile çıktı
Türkiye yi kimse yok edemez etse bile tükenir
gerekirse 80 milyon yürür abd nin üstüne türkiyenin kara harekatını hiç bir ülke geçemez silahımız olmasa taşamız küreğimiz sapomız testeremiz
keserimiz var
- +1 yıl
abd biz olmadan poponu kaldıramaz
kılını bile kıpırdatamaz
türkiye 1 2 dünya savaşında kendini kanıtlamış güçlğ be kaliteli bir ordudur.
her hava koşuluna uyum sağlar
dünyada en güçlü kara harekatı TSK dır
bir söz vardı kim söyledğini hatırlamıyorum ama
1 TÜRK BİLE KALSA DEVLET KURAR VE İNTİKAMINI ALIR AVRUPA BİZDEN ÇOK KORKAR NEDEN OSMANLI DÖNEMİNDE SÜPER GÜÇ OLMAMIZ VE DİNİ İÇİN MİLLETİ İÇİN HERŞEYİ GÖZE ALMAMIZ
VE HAVA KUVVETİNE GEÇELİM
THK EN İYİ NOKTA ATIŞI YAPAN TÜRKİYE
0EN HIZLI KALKIŞ VE İNİŞ YAPAN TÜRKİYE
VE UÇAĞI ÖLÜMÜNE YPG KARARGAHINA DOĞRU SÜREN DE TÜRKİYE
TÜFEK YOKSA KÜREK VAR...
İKLİM OLARAK HER ŞARTTA UYUM SAĞLAYAN ASKER TÜRK ASKERİDİR...
EN HIZLI ÇIKARTMA YAPAN ÜLKE TÜRKİYE
KİMSE GELİP KİMYASAL BOMBA ATAMAZ
YEMEZ YUSUF YUSUF EDER
AMERİKA TÜKÜRSE TÜRKİYE BOĞULUR LAFI KENDİ ÜLKENİ BU KADAR KÜÇÜK GÖRME KARDEŞİM
KENDİ MİLLETİNİ KÜÇÜK GÖREN İNSAN TÜRK OLAMAX OLSA BİLE HAK EDEMEZ
TÜRKİYE TÜKÜRSE DÜNYA BOĞULUR HAYIRDIR AMERİKA SEN KİMSİN
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiye rusya iran birleşse anca başa baş olur belki abdnin yanında israiller neler neler var. bir kere türkiyenin hiç uçağı yok uçaklar abd nin olduğu için elektronikleri onlarda istedikleri zaman kapatabilirler o uçaklar abd nin yanında savaşa katılsak mesela rusyaya karşı o zman çalışır
011 Yorumla
Soran+1 yılf16 savas ucakları kimin?
Cevap sahibi+1 yıltürkiyenin bir haltı yok hepsi abd malı onlardan satın aldık. türkiye yeni yeni bişeyler üretmeye başladı. pars gibi türkiyenin doğudak, şangay beşlisine katılması iyi olur ama avrupa birliği gibi onlarda bizi istemiyo merak etme ama dünya savaşı çıkınca sadece biz yok olmayız dünya yok olacak
Soran+1 yılabd demi?
- +1 yıl
Adamlar şu an savaşta karşı askere beyin dalgaları yollayarak onların kendilerini öldürmelerini ya da kendilerine savaşmamaları konusunda teknoloji üretmiş halen osmanlı diyorlar komik adam senin beynine kadar sinyal yolluyor rusya bunu kullandığını açıkladı abd de artık kullanabiliyor :)
Cevap sahibi+1 yılya bilemiyorum o kadarda savaşı kaybeden tarafın işi direk biter bu sefer nükleer vs. barkın sence rusya mı abd bloğumu daha güçlü olur hangisine katılmalıyız
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim Rusya ve abd birbirine giremez ikisindede nükler var nükler helyumdan yapılır hiroşimaya abdenin attığı nüklerdir havada yere yalaşınca patlatılır içindeki gaz tüm şehre yayılır istersen odanda yatağın altına gir o gaz sana ulaşınca ölürsün yani abd rusya krşılaştırmak zor ikisidekendi özgü uçakları var ikiside uzay teknolojisi var ama insan beynini etkileyen teknoloji rusya icat etti beyin dalgaları yollayarak senin askerinin kafayı yemesini sağlıyor ve bunu uzaktan yapıyor abd bundan rusyaya temkinli yaklaşıyor ama abd teknoloji bakımından 1 adım önde diyebiliriz uçaklar felan ama yinde bir nüklere baktığı için temkinliler ikisi eş tutulmaz veya bu daha iyi diyemeyiz
Cevap sahibi+1 yıltamam haklısında abd bütün ortadoğudan çıkar sağlıyo rusya bunun fazla devam etmesine izin vermeyecektir bence mesela abd türkiyeye savaş açsa çıkarları gereği rusya buna karşı çıkacaktır bence
- +1 yıl
Abd şu an incirliküstünde f-16 gönderdi türkiyeye yardım ediyor hani burada türkiyeye karşı çıkmıyor. Rusya umrunda olmaz şu an çünkü terör örgütüne saldırılıyor tabiki ittafak deiğimiz şey bu kimse rakibi daha büyüsün istemez ne kadar türkiye küçük görünsende gelişmekte olan biz amerikaya göre güçsüz diyoruz ama çok ülkeden iyi hani savaş çıksa abd rusya ittifak aranır burada türkiye rol oynar çünkü düşün savaş var ikisi arasında türkiye birine destek verdi 20 tane f16 yolladı fenamı ülkeler böyle düşünür çıkar o yüzden abd ortadoğuya girse sırf çıkar için rusya müdahale eder
Cevap sahibi+1 yılrahat en iyi cevap olmalıydı bence teşekkürler :)
- +1 yıl
Valla kardeş laf olsun diye yrum yapmıyorum araştırıyorum ediyorum yukarıdaki abi beni deli etti ikna edemiyorum diyor türkiye abd ezer diyorum onların ürettiğiiini telefonu bilgisayaraı interneti kullanıyoruz uçak onlardan onlara bağlıyız diyorum yok diyor osmanlı diyorum ki abicim adamlar uzaktan askere psikolojik baskı bile yapacak teknoloji üretmiş diyorum yok diyor çıldırdım senin anlaman biraz sinirlerimi yatıştırdı ama sen dinliyorsun o dinlemiyor sorun orda :)
Cevap sahibi+1 yılbende osmanlıyı seviyorum çanakkale savaşını kazanan atatürkü seviyorum o abide öyledir kabullenmek istemiyo güçsüzlüğü onuda anlayışla karşılamak lazım ama devir değişti artık teknoloji var nükleer var kaldıki biz daha pkk ile uzlaşmaya çalışan bir ülkeyiz
+1 yılbarut icat edildi mertlik bozuldu osmanlı zamanı farklıydı insan gücüyle kazanılıyordu savaşlar şimdi adam oturduğu yerden kimyasalı bir gönderiyor yıllarca orada ot bile büyümüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki rusya hakkında bilginiz var mı
- +1 yıl
hangi konuda
Soran+1 yılabd rusya türkiye sıralarmısın güç bakımından
- +1 yıl
Abd=Rusya sonra almanya fransa türkiye şu an çok geride çünkü bilim yok rusya abd almanya ingiltere hepi uzaya gidecek teknoloji yaptı biz telefonu bile yabancı ülkelerden ihraç ediyoruz artık kafan basıyor mu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Böyle bir soruyu sorman bile komik. Amerika zaten tüm ülkemizi ele geçirmiş durumda.. Cumhurbaşkanlığından en küçük rütbeli askerlere kadar onlar karar veriyor..
https://www.youtube.com/watch?v=TNLueVtDgakhttps://www.youtube.com/watch?v=322991zngT0
Bkz. BOP projesi.
Bkz. Darbe planı yalanları.. Balyoz..
Bütün askerlerimiz polislerimiz her şeyimiz Amerika'nın istediği şekilde düzenlendi..
Teknolojide gerideyiz.. Uçak tank helikopter.. Yapıyoruz deniyor ama her b*k yurtdışından. Sistemleri onlarda.
İsteseler tüm her şeyi devre dışı bırakırlar diye biliyorum.
Yazılım kodlarını vs vermemişti geçmişte Amerika.
Şimdi ise bütün aklı başında mühendisler ya beyin göçü yapıyor. Ya da şüpheli şekilde ölüyor..00 Yorumla
+1 yılAmerika şu an türkiyeye yardım ediyor şu an böyle bir durum mümkün değil amerikanın türkiyeyi 1saatini almaz indirmesi oda uçakların türkiyeye gelme süresi eskiden uçaklar yoktu silah bilek gücüydü şimdi tüm uçakları amerikalılar üreitoyr emin ol sana sattığı uçağı bloke etme şansıda vardır herşeyi bırak hiroşimaya atıkları nüklerin 10 katını atacak güçleri var şu an nükler atıldımı senin saldıracak gücün kalmaz zaten amerika küçümseme dünya devi oldular onlara tek kafa tutacak rusyadır
22 Yorumla- +1 yıl
rusya bile tutamaz artık
- +1 yıl
Hayır rusyadada nükler var kendi uçaklarını üretiyor rusya artık beyin dalgaları göndererek askerleri bloke etme gücü var tabi bu teknoloji amerikadada var ama çıkışı rusyada hani rusyya daha güçlü bu konuda yani bir savaş çıksa şimdi arkadaşlar duygusallıkla osmanlı torunuyuz diyorda o zaman bukadar teknoloji yok karadan saldırıyorsun bak şimdi bugün f-16 kendinden güçsüz ırak kürtlerine saldırdı bu böyle yarın abd saldırsa sabna kılını kıbırdatamassın hani çok sıkışsa adam nükleri yollassa bittin hçbirşeyyapamazsın duygusal olmayalım gerçekler bunlar
Önceden olsaydı bir şeyler derdim de şimdi neye dayanarak savaşacak bu millet. Ne ALLAH korkusu kalmış ne de iman kalmış varsa yoksa yalan dolan hırsızlık günah almış başını gidiyor. Şimdi kalkıp kimse demesin ALLAH bizim yanımızda olacak eğer öyle bir şey olsa ama ben sanmıyorum hak etmedik çünkü o kadar suç işle günah işle sonra ALLAHA sığın oldu oldu!!!
20 Yorumla- Diğer konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'nin ne kadar güçlü olduğu veya güçsüz olduğu önemli değil dünyada her ülkeden ama her ülkeden akın akın İslam'a geçenler var bir çok ülkede Müslüman sayısı neredeyse o ülkenin insanlarına yarısına erişmiş durumda ve bir çok ülkede genç nüfus azalıyor ve ayrıca bir çok ülkede insanlar uyuşturucunun ve içkinin kölesi olmuş durumda savaş çıksa ne olur İslam nurunu tamalayacak, Dünyada hiç kimse Müslüman olmadıkça, Müslümanlar yahudileri yok etmedikçe kıyamet kopmayacak.
10 Yorumla
+1 yıliçimizdeki vatan haini şerefsizler olmasa... solcu i b neler olmasa... vatanını Allahını bayrağını sonuna kadar savunacak kişiler olsa tüm dünyayı dize getiririz...100 sene öncede yaptık bunu bana teknoloji demeyin... adamlar keserle kazmayla savaşa gittiler
10 Yorumlaben osmanlıdan geldiğimiz konusunda şüpheliyim..
türküz ve kökümüz orta asyaya dayanıyor.. bunda şüphe yok..
ama osmanlı halkın üzerinde filizlenen bir feodaliteden ibaretti..
halkla ilgileri yoktu.. yabancıyla evlenirler, normal olmayan lüks yaşam sürerlerdi.. batıdaki soylular ve saray çevresi gibi...00 Yorumla- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılABD nufus olarak 3 katimiz, GSYIH bizim 15 katimiz. Dunyanin acik ara en fazla savunma harcamasina sahipler. Yaklasik 5000 nukleer basliklari var. Dunyanin ekonomik super guculer ve dolar en kabul goren para birimi. Fed in bir hamlesi bizim ekonomimizi tepetaklak bile edebiliyor. Ucuz milliyetciligin geregi yok. ABD acik arayla bizden guclu.
00 Yorumla Türkiye 2011 de TURAN ordusunun kurucu üyesi olarak yer aldı. Askeri sayı olarak amerikadan daha üstünüz. ama teknoloji konusunda orduya bağlı olan diğer devletlerden sadece 2 si gelişmiş durumda ama yetersiz. insan gücü ile tarihte bir çok savaş aldık önemli olan inanmak. Tanrı Türkü korusun
10 YorumlaAmerika Türkiye ile savaşmaz içten yıkmaya çalışır hiçbir ülke Türkiye ile savaşmaya cesaret edemez Irak gibi Afganistan gibi kıçı kırık ülkelerde bile tutnmayı beceremeyen Amerika Anadolu topraklarında tükenir gider.
13 Yorumla
Soran+1 yılbrazdaha bilgi veririmisiniz
- +1 yıl
S iktir a mk çomarı seni
+1 yılDünya'ya hiç bir devlet gelmemiştir tüm Okyanusları kontrol edebilen. Yine hiç bir Devlet yoktur ki Dünya'nın her yerini saniyeler içinde vurabilen. Tabiki ABD.
02 Yorumla
Soran+1 yılcogu kaynak öe demiyo amaa
- +1 yıl
Kaynağa ihtiyacın varmı? Biz PKK ile 30 40 yıldır uğraşıyoruz. Adamlar gelip afganistanı ırakı pakistanı işgal ediyor. Ordaki radikal islamcılar ile savaşıyor.
Turkiye osmanlidan geliyor ewet ama yil 2015 savas cikarda 2 gune varmadan emin ol turkiye birakmaz abd. d ha ucak bilmem ne hicbisi olmasa kara savasi olsa sadece turkiyenin onunde duracam bir ulke yok 100 kisilik borda bereli 10000 kisilik herhangi bir ulkenin askerini zikip atar. d ama malasef yil 2015. d
00 Yorumlaşu an ulkeler arasi bir savas cikmaz cikarsa bu dunyanin sonu olur ama icimizde bir ic savas cikarsa ve Amerikaninda gozu yerse bizi somurmeye calisabilir basarirsada iraga falan doneriz
10 YorumlaŞaka mısın arkadaş? Şunu bir oku.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Johnson_Mektubu02 Yorumla
Soran+1 yılbraz acıklarmısınız yazı karmasık geldide anlamadım düşünceniz ne
- +1 yıl
Bir ara bizim askerlerin başına çuval bile geçirmişlerdi. Ve bir halt yapamadık. Sanırım bu olay bile açıklamaya yeter güç dengesini.
tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87uval_Olay%C4%B1
Daha eklememi istersen söyle de Abd'nin neden Türkiye'den güçlü olduğunu tarih okuyarak öğrenirsen daha faydalı olur.
+1 yılyanlış bilgi olmasında bildiğim kadarıyla abdnin bize gönderdiği uçaklar kodlu. namluyu onlara çevirdiğimiz an devre dışı kalır hepsi. kılıç kalkan döneminde değiliz şimdiki savaşlar yürekle bilekle kazanılmıyor
00 Yorumla- Diğer konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden silah yoktu kilicla yenerdik adimizi duyururduk silah cikti yigitlik bozuldu o yuzden azicik zor...
20 Yorumla Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bizdeki birlik bozuk maalesef eskisi gbi değil. amaç da o türklerin bağlılığını koparıp yikicaklar bizi goruceksiniz ve bunu iyi başardılar.
00 YorumlaTürkiyenin kazanmasını isterdim ama amerika bizi uzay araçlarıyla döver
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki rusya
+1 yıl8 yaşında mısın acaba? yaşadığın bu kafanın başka açıklaması olamaz da..
20 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Osmanlıdan gelse ne olur osmanlıyı yıkmaları çokta zor olmadı şu an aynı oyun oynanıyor
01 Yorumla- +1 yıl
ha sik dir
Adamlar bir bombayla ülkenin yarısını duman eder ama şartlar eşit olursa yani silahlar cephaneler onlar gibi üç ülke ağlatırız ;)
01 YorumlaAmerikanin sadece Askeri yatirimlara harcadigi para tum Turkiye Ekonomisinden büyük.
00 YorumlaTeknoloji olarak bizden üstünler ama kara harekatı olmadan savaş olmaz hiç bir ülkenin gtü yemez Türkiye'ye savaşa girmeye dediğin gibi bizim atalarımız osmanlı
10 YorumlaAmerika'nin herhangi bir yerinde ussun var mi? Bu soru yeterlidir cevap icin saniyorum.
00 Yorumla
+1 yılamerika alır bizi, 2 ile çarpar, 4'e böler. ne osmanlısı mk? sene olmuş 2015 hala osmanlıdan geliyoruz diyenler var ya..
63 Yorumla
Sorangt arastrda konuss
- +1 yıl
cahil, cahil olduğunun farkında değil ki utansın
Soran+1 yılismininn hakkını veriyon :)
+1 yılyok artık bu da sorumu tabiki amerika! eski zamanda değiliz yalnız askeri gücün bir önemi yok artık nükleer ve teknolojik güç önemli
00 YorumlaSana şu kadarını diyim bizim savunmaya yatırdıgımız para 25 milyar dolar onlarınki ise 560 milyar dolar abd istese 1 günde türkiye yi haritadan siler
08 Yorumla
Soran+1 yılpeki rusya güçlümü türkiyeden
Soran+1 yılgürcistanla türkiye bir degil amaa
Soran+1 yılsıralarmısın ilk 7 yi? kimmiş bu devlteler
Soran+1 yılpakistanmı şaka mısın aclıktan ölen ülkemi?
- Diğer konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılTabi canım osmalıdan geliyoruz ziker sakatlarız biz amerikayı..
l*n adamların canı istese şu an türkiyeyi haritadan silerler senin böbreklerinin birini hakkariden birini londradan toplarlar..00 Yorumla Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Dünya üzerinde tanınmış adam akıllı markamız bile yok nasıl amerikadan daha güçlü olabilirizki
00 YorumlaMaalesef objektif olalım Amerika güçlü. Ama şöyle birşey var İman Gücü :)
00 Yorumlaamerikan ordusunu teke tekte alt edecek bir ordu bulunmuyor.
00 Yorumla
+1 yılABD her türlü alır ama iş şehir savaşına gelince Irak gibi yapamazlar çok kayıp verir kazanmak için nüfusu yok etmeleri lazım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyenin yıllık savunmaya harcadığı 3 milyon dolar ABD nin ise 700 milyon dolar sence hangisi güçlü
02 Yorumla- +1 yıl
3 milyar mı demek istedin 3 milyon doları bir türk kulubu 3 galibiyetle kazanıyo
- +1 yıl
pardon 3 milyar dolar evet
kaç yıldır bu sitedeyim bu kadar saçma bir soru daha görmedim
10 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siz hala Ergenekon'da yaşıyorsunuz. Amerika Türkiye'yi sadece 10 günde çökertir
10 YorumlaArkadaşlar Osmanlı torunuyuz diyonuzda güzel ama o devir bu devirmi tabi Türkiye kara yani asker bakımından iyi ama abd yi yıkacak ülke yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahahahahah :D kendini çok kaptırmışsın sen osmanlıdan geliyormuş :DDD
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım farkıda isen biz hz ademin soyundan gelmeyiz allah ol der olur bırak osmanlıyı allah ayı 2 ye bölmüş sen daha ne diyorsun BİZ TÜRKİYEYİZ BİZ YIKILMAYIZ ve şunuda unutmayalım herkes bir gün ölecek önce müslümanlar ölecek inş daha sonra hayatta kalanların vay haline zaten
heee evet bence de osmanlı aynen canım osmanlıdan geliyoruz kurdumuz var ccc osmanlı hı hı
00 Yorumlakucakda otururken nasıl güclü olabiliriz :D sence
00 Yorumla
+1 yılTürkiye abd nin boku olamaz
60 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. manyakmısın tabiki Yunanistan
00 YorumlaAmerika dünyanın hakimi bilsen iyi olur
02 Yorumla
Soranrusya peki
+1 yılAmerika kazanır tabi ki.
00 Yorumla
+1 yıltabiki afganistan hayvannn
00 YorumlaNe kadar ahmakça bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmerika tükürse boğulur Türkiye
30 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılbiz kazanırız raad ol :)
00 Yorumla
+1 yılBoş yapmaya gerek yok kısa ve net Amerika
00 YorumlaAbd dunya demem ama oyle kolay bir savas olmazz
00 Yorumla
+1 yılamerika. nakit ve nükleer silah bakımından öndeler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOsmanlı mı kaldı ya şimdi ki Amerika mafeder bizi
00 Yorumla- Diğer konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılAmerika tabii ki :DD
00 Yorumla Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Amerika daha guclu.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılabd bize tek atar
10 Yorumla tabiki amerika
00 YorumlaAmerika tabiki
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?