Merhaba
babamın sözü vardı tıp fakültesi kazanırsam araba alacaktı.. Ben de Hacettepe Tıp fakültesine yerleştim. Şimdi sıra babamın sözüne geldi. Bütçe 25 i geçmeyecek. Bende baktım araştırdım. O fiyatlara istediğim tarzda Fiat Stilo var. Özelliği çok 3 kapılı ve 5 kapılı modeli de var. Tamamen açılabilir çam tavan olması beni cezbediyor. hız sabıtleme, hız sınırlama, abs, esp city mod direksiyon , anahtarsız çalıştırma. start-stop (kırmızı ısıkta frene basınca stop ediyormuş) hfızalı ve elektrikli sofor koltugu. city mod direksiyon. çift yönlü klima. açılır cam tavan. uzaktan kumanda ile bütün camlar ve tavan açılıp kapanabiliyor. far-park ve yağmur sensörü. deri koltuk. 8 hava yastığı ve mükemmel bir ses sistemi var daha aklımda kalmayan bir sürü özelliği de var ayrıca. sizce alayım mı ne dersiniz?
3 kapılı model
5 kapılı model
İç görünüm
ön görünüm
arka görünüm
babamın sözü vardı tıp fakültesi kazanırsam araba alacaktı.. Ben de Hacettepe Tıp fakültesine yerleştim. Şimdi sıra babamın sözüne geldi. Bütçe 25 i geçmeyecek. Bende baktım araştırdım. O fiyatlara istediğim tarzda Fiat Stilo var. Özelliği çok 3 kapılı ve 5 kapılı modeli de var. Tamamen açılabilir çam tavan olması beni cezbediyor. hız sabıtleme, hız sınırlama, abs, esp city mod direksiyon , anahtarsız çalıştırma. start-stop (kırmızı ısıkta frene basınca stop ediyormuş) hfızalı ve elektrikli sofor koltugu. city mod direksiyon. çift yönlü klima. açılır cam tavan. uzaktan kumanda ile bütün camlar ve tavan açılıp kapanabiliyor. far-park ve yağmur sensörü. deri koltuk. 8 hava yastığı ve mükemmel bir ses sistemi var daha aklımda kalmayan bir sürü özelliği de var ayrıca. sizce alayım mı ne dersiniz?
3 kapılı model
5 kapılı model
İç görünüm
ön görünüm
arka görünüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Alınmaz, kalite düşük, parça sıkıntısı var, yanlış hatırlamıyorsam kronik bir sıkıntısı da vardı. Elden çıkarması zor ve bakım masrafları yüksek olur.
Bunun yerine Eski kasa polo almanızı öneririm
Polo neye yarar boş beleş araba stilo hiç yoktan iyidir piyasası olmasa bile
@havaçoksıcak stilodansa polo çok daha iyi.
Neyi iyi?
@havaçoksıcak parça sıkıntısı yok, ustasini her yerde rahat bir şekilde bulursunuz, yakıt konusunda daha iyi, kalite konusunda da daha iyi, polonun üreticisi ve kullanılan parçaları Volkswagene ait, stilo da kullanılan "bazı" parçaların Volkswagenin kullandığı parçalarla ovunmesi olayı netlestiriyor. Park konusunda da polo daha iyi.
fiat'ların hepsi sesi içeri alır dostum.. ama seni yanıltmak istemem. yeni model linea'ları filan bilmiyorum. fakat genel kanaatim bu yönde fiat dedin mi kaaaaçççç!
Piyasası olmayan bir araç tr de fazla tutulmadı kolay satamazsın
Kolay satılmıyor kronik sıkıntısı var mı bilmiyorum arkadaşımda vardı güzel dolu ve özellikli ucuz bir araçtı hatta cam tavanlıydı
Yakmaz. Parçası pahalı ve tutulmayan bir araç uzak dur. Sornlu araçtır.
O arabayı bende begenıyorum sarı cam tavanlı fakat cok yaktıgını duydum iyi. demiyorlar faxla da tutukmadı
1.9 abartlar var onlar çok yaklıyor beygirleri yüksek ya honda ile aynı sınıftalar
Ya o arabayı honda üretse. deli satardı ama fiat olunca işte insan dusunuyor kasa olarak hos bir araba hele sarı rengini cok begenıyorum
araba dış kasa metal kalınlığı 2.5 mm çok sağlam araç full donanım bosch üretiyor çok ama çok ucuz parçaları heleki abarth larda en üst donanım var
Stilo aslında bir hothatch sayılır evet çok yakar :)
25 tl verip istedgin araci alabilirsin 0 klimetre bayilerden
Nasıl olucak detay verir misin şimdi en ucuz 0 araba 50 binden aşağı Yok
Temizi yok ben bulamadim, benimde hosuma gidiyo bir tek Fiat'ın o aracinda var arka tekerde disk
son kullanıcısı olursun uzak durulcak bir modell
Fiat mı asla tercih etmem
benzinli araç almak mantıklı değil
Ehliyetimi yeni aldım. Benzinli araç kolaydır onunla başla sonra dizelle devam edersin dediler 🙈
bir fark yok japon dizel otomatik bak derim
Peki teşekkürler
rica ederim
Fiata karsi heo on yargili olmusimdur
Fiat araba alınmaz .
Fiata bende karşıyım ama bu araç gerçekten dolu sınıfında bu aracın özelligini taşıyan bu fiyata başka araç bulamadım hocam
Ne kadar bütçen var senin ?
17-18 arası verebilirim yeni memrum
Peugeot 206 - 207 alabilirsin kullanışlı araç uygun fiyata bulursan almanı öneririm ya da Volkswagen al bütçene uygun olandan .
aldın mı acaba bende almayı düşnüyüroum da
Alınmaz. Git Clio 3 al. veya Corsa 1.4
Fiat hoşuma gitmiyor
Kötü
😉😉😉😉😉
;) ;) ;) ;)
😘😱😱
Sen ne tatlı gulucuk qtıyon oyle
Tabi😉😊
Ateşinmi var senin bakim ;)
Bence güzel değil..
Hangi açıdan açıklarsan fikir sahibi olabilirim.
Görünüş olarak..
Hımm peki içine bindin mi hiç
Hayir
Teşekkür ederim
fıat ıyı degıl
nerden biliyosun?
Opel corsa al
Yakar yakar
Iyi tabiki