Uzgunum aslinda.
24 yasinda kör olcakmişım?
Uzgunum aslinda.
Merhaba,
Ben bir proje koordinatörüyüm vede aynı zamanda bir engelli derneği başkanıyım engelsiz bir bireyim.
Öncelikle geçmiş olsun umarım dediğin gibi birşey olmaz.
Ankara'da ulusal körlükle mücadele merkezi var mutlak suretle orada kontrol olmanızı tavsiye ederim.
Tam nerde orasi acaba
biyonik gözü araştırırdım.
Goz damariyla alakali ama benim.
Öncelikle olumlu düşünmeye çalış. Herşey o kadar çok ilerledi ki. Belki tedavisi olur. Nakil olabilir. Belkide bu hastalık size hiç uğramaz. Olumlu düşünüp moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Allah o kadar büyük ki "ol" demesi yeterli.
Tessekurler ((;
Cok tessekurler korkuyorum zaten
Hayır olamaz :(( bir çözümü yok mu
Malesef goz damariyla ilgili :(
öffff yaa sevdigin şeylere iyi bak bari çok üzüldüm senin için
Tessekurler :(
Cevap
5Cevap
Banada 8-9 yaşlarımdayken gözlük takmazsan ileride sağ gozun kor olucak demişlerdi ve ben gözlük takmamıştım hala cam gibi görüyorum. Sorumsuzun tekiyim yine birşey yapmazdim.
Benimki farkli ama.
Geleceği kimse bilemez Eğer (Allah'a inanıyorsan Allah'tan başka) kimse bilemez... Pozitif ol, kendini hiç birşey için üzme yapmak istediğini yap. Hiç birşey olmamış gibi davran Hem belki bir çözüm bulunur.. Umudunu kesmiyeceksin...💪
Xper canavari seni :D
Gulme ciddiyim pembeli..
Degilsin
İnansan nolucak gormem gerimi gelicek? Tessekurler.
Neden be o ne demek öyle
Doktor dedi..
İnanacaktım az kalsın :D git şurdan allah aşkına.
Gulme ciddiyim.
Eminim, neden böyle bir şeyi dalgaya alma gereği duydun anlayamadım
Hala dalga diyorsun.. Ciddiyim ondan.
Her neyse
Tümör mü bası yapiyor sinirlere?
Goz damariyla alakali bisey
Damarlarla nasil?
Damarlar kuruyormuus.
Damarlar kiruyormus mu? Ya yalan sorular aciyorsunuz. bir git surdan!
Keske yalan olsa be pembelii keskee. m
Hemsirelik egitimi aldim. Damarlar kurumaz guzel kardesim.
Yanlis almissin o zaman... Glokom arastir derim
Bende hemşireyim. benimde bildiğim damar kurumaz. ha görme bozukluğu gibi bir durum olabilir. örneğin ileri derece miyop olabilirsin.
Hemsirelik egitimini yanlis almisim oyle mi? Once sen hastaligini arastir bir de oyle gel bilgilerimi sorgula.
Glokom, goz ici basincinin sıkca yukselmesi sebebi ile GOZ SİNİRLERİNİN ZARAR GORMESI ile olur!
@dogancelik93
Eger körlük soz konusu ise bu sinirle alakalidir. Miyop, hipermetrop ve astigmat goz kusurlaridir. Bir de bilgimizi cok biliyormus gibi "yanlis almissin egitim" diyor. Almadigin egitimle sen bilgimizi sorgu yapamazsin gizli!
Ne onemi var ki sonuc olarak kor olcam.
Bence sordugun soru ciddi degil ama eger ki oyleyse psikolojik bir destek al ve tippi bir yontem illaki vardir. Bikac doktorlar gorus.
@anlamsızask buda duygu sömürüsü yoluyla xper kasmaya çalışıyor. Kör olacağını kimse diyemez.
@anlamsızask bende diyorumlafın gelişi dr öyle demiştir. Glokom da varsa sinir zarar görür. Damar kuruması duymadım ben. Ha sinirleri zarar görürse göz problem yapar elbet ama illaki ilacı vardır.
@dogancelik93
Yani aslinda evet. Goz tansiyonu bu glokom dedigimiz ve ilaci bence de vardir. Basinci ayarlayacak. Sacmaliyo iste ya aman neyse.
atıyon şu an ya.:Dallah korusun.
Gulme ciddiyim.
En gec dedi. O yaslarda.
Doya doya bakarım içim kan ağlaya ağlaya
Sevdiğimi uzun uzun seyrederdim
Sevdigim yok.
O zaman anne ve babanı uzun uzun seyret
Babam vefat etti.
Mekanı cennet olsun kur'an kerim oku
Tessekurler
Tanı neymiş
Soyliyemem uzgunum sadece bunu soyledm
Goz damariyla ilgili kuruyormus ve cozumu yok tıpta arastirmadim mi saniyorsn
"gözde veya göz sinirinde kuruma olanlarda beyin çalışması normal ise gözün içine bir bilgisayar yongası takıp kablosunu kafanın dışından beyne bağlayarak bir çeşit kısa devre yapmak ile tedavi mümkün " makale baktım senin için
Hastalığın genetikse biraz zorlayıcı bir süreç olabiliyor lakin 3 yilsonra 5 yıl sonra kör olacaksın tarzında bir söylem doktorun haddi değil biz bunun eğitimini alıyoruz üslup yanlış tanısı yanlış yerinde olsam doktorumu degistirirdim acil şifalar bulman dileklerimle. .
Tessekurler yardmlarn icin
neden
Sorun var o yuzden
son kez vajina görürdüm
Tavuk karası mı
kim dedi
Doktor
Tam teşhis ne?
Goz damariyla alakali bisey bunu siyliyebilrm
kim diyor
Doktor
o k