Herkese soruyorum milletin Kürtlere karşı ırkçılık tavırları neden çok fazla arttı? Soma'da şehid olan 301 madenci için türkiyenin dünyanın 4 bir yanından kürtlerin den soma için acıyı paylaşmadı mı? Neden millet bunu görmezden geliyor neden Türkiye de bazı kesimler bunu suruç için gösteremiyor?
Oysa millet ne çabuk unuttu! Atalarım kurtuluş savaşı döneminde yunan-ermeni vs ülkeler gibi ayrılmak parçalanmak için onca kolaylık ve fırsatlar varken bu ülkede gencecik kızların annelerinin namuslari gitmesin erkekleri ölmesin diye özellikle İSLAM elden gitmesin diye birlik ve beraberlikten yana olmadılar mı?
şeyh sait sadece din elden gidiyor diye yönetime karşı yapılan isyanda ordu ıraktan gelip isyanı kanlı zorlanarak bastırmış Bide bu durum ülkede kürtlerin ülke kurmak için kolaylıkla ayaklanamaz mıydı? Bu ayaklanma olsaydı Mondros gibi maddeler geçerli ve Avrupa faşist ülkelerin zaten yıkmak ve yakmak istedikleri ülkeye giriş için bahaneleri olamaz mıydı?
1930 da zilan katliamı yapılmış 15 bin kişi o dönem zalim camileri ahıra çeviren o yönetim döneminde yine birlikten yana olunmuş 1990 li yıllarda kürtçe dilinin yasaklandığı dönemlerde yine sadece yönetime Avrupalarin halen birlik içinde olduğunu şaşkınlıkla izlemesine rağmen siz ülkeyi bölmek için suruçun neyine seviniyorsunuz?
Kurtuluş savaşında atalarımız birlikte Yunanlara ermenilere ruslara İngilizlere fransızlara daha nice avrupa ülkelerinin bizleri yok etme planlarına omuz omuza doğuda batıda verdikleri mücadeleye rağmen halkın günümüzde bile halen kürtlere karşı yapılan zulüm durumlarına şaşırıyorum. kurtuluş savaşında birlikte savaştığımız düşmanlarin dili bu ülkede zorunlu aynı apartmanda aynı evde aynit sofrada yemek yediğiniz kardeş dediğiniz kürtlerin dili YASAK bu çok trajedik bir durum değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Niye kime niçin neden neye destek verdiğinizi düşünün kim olduğunuzu yanınızda yaşayan kişinin kardeş dediğinizi iyi bilin. Tarihte geçmişte kim kime çok zarar verdi elinizi vicdanınıza koyup ve ona göre haraket edin...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer