Bu ilanda haftalık fiyat derken haftalık kiralanırsa günlüğü 50ye geliyormu demek isteniyor acaba anlayamadım da?
Detaylı bilgide yok..
Ve araba kiralayan varsa daha önceden bana günlük haftalık nasıl kiralanır bilgi verebilirmi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Depozit Senet
www.sahibinden.com/.../detay
//////////
Bence sorun yaşamazsın. Kaza vs yapmadığın sürece kafan rahat olur. Ama böyle ucuz yerlerde başa bela alabilirsin. Kendine güveniyorsan al. Senetin ne kadar olduğu da önemli. Seneti yırtıp size verip vermeyecekleri de meçhul. Bilemedim.
Saatlikte var. Günlükte. Aylıkta..
Sahibinden. com'dan bakıyorsan eğer sağ üstten ara adamları sor bence. En doğru bilgiyi böyle alırsın. En üstlerde gözükmek için ucuz fiyat yazabiliyorlar..
Ha bide kazaya sebebiyet verip vermemen önemli değil ki. Kazanın başına nasıl geleceği belli olmuyor.
Kasko karşılasa bile binlerce lira alıyor pislikler.
Dikkatli ol yani. Fiyata da çok önem verme. Düzgün firmalardan almaya bak.
Evet gunluk 50 tl ama 1 hafta kiralarsan bu arada ehliyeti aldın mı sonunda sevindim
hadi hayırlısı ozaman umarım bu sefer hersey istediğin gibi olur
1 haftalık kiralarsan günlüğü 50 TL ye geliyo
1 aylık kiralarsan günlüğü 40TL ye geliyor
Cevap
16Cevap
Burada yillarin oto kiralamacisi #Vakko var, acilin.
Simdi haftalik 350 lira aracin fiyati.
Kiralarken iki kagit imzalarsin, birisi sozlesme digeri senet. Kiralama sirketinin kendini guvenceye almak icin uyguladigi prosedur bu sekilde.
Yalniz aracin fiyati dusuk oldugu icin icimde suphe olustu. Rent a car kaskosu yoktur, bireysel kasko vardir buyuk ihtimalle. Bu yuzden araci kiralarken adam sana "kaza yaparsan kiraladim deme, arkadasimin arabasi de" diyebilir. Bu da bir kaza olduktan sonra, adam sigortayi bozmamak icin tum bedeli senete yazabilir. Ek olarak yatma parasi dedigimiz, aracin tamir olurken gecen sureyi de odemek zorunda kalirsin.
günlük kiraliyorsun hocam 35tl falan bide bir anımı anlataym araba kiraladık ve çukura girmiştik teker patlamişti yine bu resimdeki hyundai di beyazi neyse aynı tekerden gittik aldık hersey tıpatıp aynisi 2 gün sonra arabayi verdik adam dediki tekeri patlatmişsiniz. nasl anladılar bilmiyorm ama he patlatık dedik. cihaz var sanirim konudan acildikya neyse :D
Aynen öyle haftalık olunca 50 tl ama sözleşmeyi her zaman detayına kadar oku tatil sezonu olduğundan ve yaz dönemi araç bulmak zor olur ve bulduğun zaman fiyat yüksek olur biraz bu fiyata zor gibi ama Avis Filo kiralıyor diye biliyorum ucuza
Havalimanları na çalışıyor Avis Filo günlüğü uyguna haftalık daha bir uygun oluyor internetten bakın Avis Filo diye arayıp sorabilirsiniz
Araba kiralamaları değişiyor model ve hacmine göre. Yukarıdaki tabloda günlük olarak kiralamada 50,00 TL; aylık kiralamada 40,00 TL"ye denk geliyor. Doğru anlıyorsunuz sayın bayan.
Aynen öyle doğru demiş bu arkadaş @Euadne şu an bende büyük bir otomotiv filo sektöründe çalışıyorum ordan biliyorum.
Bu adam senet imzalatacak buyuk ihtimalle.
Senet ile araba alma bos senete imza atma profesyonel bir yerden kirala
Ayrıca bu araba yurt disından gelmis birisinin elinde kalacak ve senetle para alacaklar tahminimce
Hangisi?
Daha arabanın plakasına bakmamissin kiralamaya kalkıyorsun
Neyse ilk dediğimi oku dikkat edersen faydanıza yok etmem derseniz sonuçlarına siz kutlanacaksınız hadi eyv
Günlüğü 50 ama çevreye sorup tanıdık bilindik bir yere gitmenizi öneriyorum. Çok üçkağıtçı oluyor bazıları.
Günlüğü 50 tl ye geliyor benim arkadaşim rent a car cilık yapıyor ordan biliyorum
O 40tl yazan fiyat aylık üzerinden günlük fiyat o aracın 130tlden aşşa değildir günlüğü
Dıkkat et. Rent a Car lardan kirala. Yoksa aksı bı durumda senı soyup sogana cevırırler
böyle yerlerden araba kiralarsan sıkıntı olabilir zaten dışardada bu aralıklarda fiyatlar... Soruna gelirsek aylık 40 haftalık 50
İzmir'e geldim bir uygun kiralık araba bulamadm :/
gunluk 30 tl dıye bılıyorum
Günlük 30 tl ye bisiklet kiralayamazsın 55 tl de çok ucuz ederi 100 tl den aşağı değil
Günlük 40 tl
Saati canım o
Evet aynen öyle
günlük 55 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar