Detay olarak 80 karakter yazmamiz lazım
Buradan Grup Yorum dinleyicilerine selamlarımı yolluyorum
Buradan Grup Yorum dinleyicilerine selamlarımı yolluyorum
Okey sabit bir taş olmamakla birlikte her el rengi ve sayısı değişir, buna bağlı olarak ta Sahte okey sabit bir taştır fakat joker değeri taşımaz her el değişim gösteren gerçek okey taşının renk ve sayısal değerindedir her hangi bir joker değeri olmaz.. oyunun metematiksel olarak devam edebilmesi için her el okey değeri taşıyan taşın yerine sayılır.. selamlar...
Okey hangi sayıysa sahte okey de o sayıdır, okey her sayının yerine geçer ama sahte okey sadece okey sayısı olarak kullanılır
grup yorum dinleyicilerinden de sana kucak dolusu selam yoldaş :D gelelim sorunun cevabına atıyorum kırmızı 3 okey ve senin elinde bir sahte okey var eğer 3 sayısını ayırmışsan ve kırmızı 3 de eklemek istiyorsan sadece onu kullanırsın yani sadece kırmızı 3 olarak kullanılır
Ben yorum üyesiyim bu arada persembe günü İstanbul kartalda komserimiz var bekleriz z😊
ben İstanbul'da değilim ama :(
Nerdesin
manisa istanbuldan taşınalı 1,5 yıl oldu
sağol yoldaş :D
ne demek sılacım :):)
Okey taşı her yere girebilir. Okey taşı siyah 1se onu heryere koyabilirsin sahte okeyde siyah 1 yerine geçer ama heryere koyamazsın. diğer normal taşlar gibi kullanırsın. Diğer 1 lerle ya da siyah 2 3 4 le gibi
Cevap
2Cevap
okey ne ise o sayıdır ama okey gibi kullanamazsın örnek siyah 6 okey sen onu sadece diğer renkte 6 ların veya 5..7 siralamasina koyabilirsin
5..7 de mi siyah olcak peki
evet daha önce okey oynadın mı
Oynadim da sahte okey gelince gonderiyorum hemen 😂 artik gondermem ama güzel anlattn
önemli değil 😎
Teşekkürler
sahte okey okeyde sadece okeyin rakam şeklidir rakam yerine geçer yani
okey sarı 4 ise sahte okey sarı 5 dimi
Sahte okey komünistlerin gtüne tıpa yapmak için kullanılır
keşke komünizm i anlasanız
Okeyin yerine kullanıyorsun
Okey ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar