Sizde de hep ailede para sorunu oluyor mu napmaliyim haksizmiyim?

Arkadaslar bizim ailede hep para sorunu var 20 yaşında kızım kendime doğru düzgün elbise alamıyorum hala çocuk şeylerin girdiğim oluyo arkadaşlarımla doğru düzgün bir yerlere çıkamıyorum geçen gün dedim bir 25 lira verin arkadaşımla dışarda kahvaltı yapayım diye tutturdu annem ne gerej var ya tatil oldu olali bir tane arkadaşımla görüşüp bir re gidemiyorum çağıran lara bahane uyduruyorum yaa hic sevgilim yok çünkü ne Düzgün giyinen oluyorum ne bakabiluyorum kendime ailem hala çocuk musuz gibi davraniyo azıcık para veriyorlar bir 30 40 liraya çok diyorlar dışarda 30 dana 40 tam aşağı bişey mi var bana 20 lira veriyolar hadi 25 o da ayda yilda 1 Hayır onlarda anloyorum biseyde diyemiyorum ama bende haklıym şu yaşıma geldm bişey yok hiçbişey hala çocuk gibiyim üniversitenin bir farkı yok kredi alayım diyorum onada karışıyorlar yok biz senin gerekli 8htiyaclarini karşılıyoruz bilmem ne işte gidip bide kredi mi ya ben napayım yaa haksız miyim ama millet tozuyo geziyo ne bir tatil çıktığımız var ne birsey sıkıldım bnde artik para yok para yok arkadaşlarımla bulusmaouorum her yaz evde duruyorum giyindim kiyafetker çocuk kıyafeti bunada çok şükür ama mutsuzluk oluyo napayım bn çalismak istesem okulumun ders saatleri bello degil bilmiyorum çalışsam mi yaa siz nasıl yetistiriyosunuz parayi? (Babam asgari ücretli ama evimiz var kirada ordan da para geliyo birde annem bazen ev işlerine gidiyo )
Sizde de hep ailede para sorunu oluyor mu napmaliyim haksizmiyim?