Arkadaşlar odamda örümcek gördüm yardım edin :(

az önce odamda kocaman sarı bi örümcek gördüm. çıglık atıp yataga cıktım o da kactı tabii. örümcekler insan ve hayvan sokuyor muydu? evcil hayvanım var 2 tane. bi de odaya sinek ilacı sıksam ölür mü? odayı evi binayı terk edesim var o kadar nefret ediyorum böceklerden :(
Güncellemeler
+1 yıl
terlik için gec kaldım çünkü kactı odanın herhangi bi yerinde olabilir şu an. benim merak ettigim sinek ilacı örümcek de öldürür mü? öldürmezse boşuna ugrasmayıp intihar ediyim diyorum. neyse şaka bi yana 2 küçük evcil hayvanım var onları sokar mı? parmak ucu büyüklüğünde sarı renkte bi örümcek.
Güncellemeler
+1 yıl
cok merak ediyorum soruyu sacma bulanlar neden cevap verme zahmetine giriyor? şahsen begenmedigim sorulara yazmakla ugrasmam...

ayrıca herkesin fobisi olabilir. cok mu komik sizce? öyleyse siz de sizinkleri yazın biraz da ben güleyim. dalga gecmek için cinsellik baslıgı altında sorulanlara yönlendiriyorum sizi ama onlar muhtemelen hoşunuza gidiyordur ne de olsa seksten başka bir şey düşünemeyen bi toplum olmuşuz bakınız cevaplar...
Arkadaşlar odamda örümcek gördüm yardım edin :(