Tatil köylerindeki bu iki kavram Arasındaki fark nedir? Siz hangisini önerirsiniz? Tatil mekanı arıyorum fiyatları baya fark ediyor ama hangisinin artısı fazla onu bir türlü anlamadım. Yani ultranın elbette daha fazla ancak parasına değer mi?
Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Ultra her şey dahil otel mi yoksa her şey dahil otel mi? Ben genelde otelde tatil yapmıyorum ilk kez bu sene gideceğim o nedenle bilgisiz olmak istemiyorum.
Ultra Herşey Dahil İle Herşey Dahil Arasındaki Fark Nedir?
Ultra Herşey Dahil İle Herşey Dahil Arasındaki Fark Nedir?
Ultra her şey dahil ise 7-24 açık büfedir öyle belli yeme içme saati yoktur. Odanda atıştırmalıkların, mini barın da ücretsizdir. Ama her şey dahil konseptinde belli saatler olur.
Örneğin sabah 8-10 arası kahvaltı saatidir. 11'de gelirsen bir şey bulamazsın gibi. Bir de Her şey dahil otellerde biraz menü az olabiliyor. İçecekleri barmen verdiğinden istediğin gibi alamayabiliyorsun. Ultra her şey dahilde böyle sıkıntılar tabii ki yok. Kilo alıp dönme yeri :)
Bir tatil paketi satın alıyorsun, misal 1 hafta için 5bin lira ödedin. O bir hafta içinde, yedin içtin gezdin oteldeki organizasyonlara katıldın spa masaj neyim varsa girdin ama extra bir kuruş ödemeyeceksin. 24 saat boyunca büfe barlar açık olacak alkole de kuruş vermeyeceksin demek
Her şey dahil ile ultra her şey dahil arasındaki fark yeme içme düzeninde ultra her şey dahil kategorisi size 24 saat yeme içme fırsatı tanır. Aynı zamanda odanızın içerisindeki buz dolabında her şey dahil konseptinde ücretliyken ultra her şey dahilde ücretsizdir.
Ve ayrıca ithal içeceklerinizden de sizden ücret talep edilmez. Ultra her şey dahil oteller bazı otel sitelerinde “Deluxe Oteller” olarak da geçebilirler.
Not: Alıntıdır.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben Otellerin Ultaherşey dahil dediklerinde Oda ve başka İçeceklerden Ücret talep etmiyeceklerine İnanmıyorum ya
ultra herşey dahil almam ben insanların herşeyin parasını verdik dışarı çıkmayalım diyerek lotus yiyen mağarasındaki gibi tatil köyünden çıkmadan tatil yapması bana göre değil yemek içmek ilgili ekstra bedavalar içeriyor
Tek farkı ücretsiz diye nemalandığın hizmetleri yiyecekleri en başta sanki ödetmemişler gibi davranmaları.. Daha fazla ödeyip, rahat oluyorsun paso.. Bu yani.
Ultra dahilde 24 saat açık büfe ve plajı olan bir otelse otelin plajdaki büfesi ücretsizdir şezlong ücretsizdir ultra dahil olmayanda gece 12 den sonra içecek ücrete tabidir
En İyi Cevaplar