Eski kız arkadaşımı tekrardan etkilemem lazım onu sevmiyorum ama benden başkasıyla olmasınıda istemiyorum ve bir kaç gün sonra doğum günü acaba nasıl bir doğum günü mesajı yazsam etkileyici olur ?
Cevabın nedir?
-Bi yaş daha yaşlandın. Giderek sonsuzluğa yaklaşıyosun. Bi yıl daha çöpe gitti moruk.
İyiki doğdun. Hadi yine iyisin kaptın mesajı köftee
:D :D Nasıl ama çok yaratıcı değil mi ama .d .d şaka falanda
Şuanda ne kadar samimisiniz bunada bağlı ve ona onunla geçirdiğin zamana pişman olmamış gibi şeyler söyle.
-Seninle herşey çok güzeldi, senin için hep güzel olsun, iyiki varsın, iyiki doğmuşsun seninle bi çok şey öğrendim... Falan falan... :)00 Yorumla
onu sevmiosan snane bırak o da hayatına devam etsin.
00 Yorumla
benden sonra ki sevgilinle umarım güzel bir hayatın olur de ! bu sayede yukarıda cevap veren kızların tepkilerine maruz kalmazsın :D
00 Yorumla
+1 yılMAVİ ekran hatası ... Mantık.dll bulunamadı lütfen daha sonra tekrar deneyin :D Bu ne biçim bi kafa yapısıdır. anlamış değilm ben.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
sevmiyorum diyorsun ama baskasiyla olmasi seni endiselendiriyor çok acayip, sen once gerçek hislerine kulak ver sonra gerçekten seviyorsan karsisina çik sevmiyorsanda rahat birak kizi
00 YorumlaHiçbirşey yazmasan ve yapmasan çok daha etkileyici olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaz ki; " ben egoistin tekiyim, bu mesajı yazmak ve seni etkilemek için KSde ünlü oldum. Artık herkes bana kısaca egoist, bencil diyor. Neyse artık egom için herseyy.. Doğum günün kutlu olsun tatlımm <3<3<3<3 " nasıl ama beğendin mi?
00 Yorumla
+1 yılgoogle amcaya giriyosun orda aratıyorsun 'en güzel doğum günü mesajları diye' birini ctrl+c - ctrl+v yapıyorsun ve gönderiyorsun. :D
00 Yorumlaseni cooook egoist gördüm
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır o beni seviyo ama ona off diyecek bişey bulamıyorum duygulara pek önem vermeyen birisiyim ama onuda başka biriyle görmek istemiyorum
+1 yılPsikolojik destek almanı şiddetle öneriyorum...
12 Yorumla- +1 yıl
++ ;)
Bencilliğin bu kadarına da pes...
00 Yorumlayuh ya bırk kız gtsn snane
00 YorumlaSeni seviyorum nolur geri dön Tülay diye mesaj at
22 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
:D :D +
doğum günün kutlu olsun ;)
00 Yorumlabi get ya arkadaş ..
00 Yorumla