1.5 yıldır küs olduğum kuzenim benim okuduğum üniversiteye gelecek barışmalı mıyım?

Bir kız kuzenim var 1.5 yıldır konuşmuyoruz. Üniversite puanı iyiymiş ve sadece benim okuduğum üniversiteyi tercih etmiş hatta aynı bölümü. Sizce buna mesaj falan gönderip barışmalı mıyım? Ya da okul başlayınca ilk gördüğümde konuşmalı mıyım? Küs olma sebebimiz ise: Benim çocukluk arkadaşım vardı. Benim sevdiğim kıza teklif etti yapma falan dedim dinlemedi arkadaşlığımız bozuldu ve şu anda dünyadaki tek nefret ettiğim insan o. Benim kuzenim ise bunla sevgili olduğunu söyledi kuzenime ayrıl dedim dinlemedi onun için benle tartıştı hakaret bile etti ve benle kuzenim küstü daha doğrusu küsüştük. O eminim ki başka bir şehirde kendisini yalnız hissedecek sizce barışmak için çaba sarf etmeli miyim? Bu arada o çocukluk arkadaşım dediğim kişiyle sevgili oldu ve on beş gün sonra ayrılmıştı. O çocuğun kötü bir insan olduğunu diğer kuzenim de söylemişti fakat küs olduğum kuzenim bizi dinlemedi.
1.5 yıldır küs olduğum kuzenim benim okuduğum üniversiteye gelecek barışmalı mıyım?