Ama öyle poz versin sadece :)))
link
baksana ne kadar çekici :)))
Sen sorunca hemen araştırmaya başladım ve google amcama hemen yazdım fıstık gibi hatun ve ilk çıkan hatun bu mudur ? budur :)) link
Bakıyorumm çok beğendinn :D ,merak etme devam ediyorum araştırmaya ;)
Valaaa at gibi hatun da buna mı deniyor acebaa :))
Allahım yaşama hevesim kaçtı... içine dünya kaçmış bunun... biçerdöver gibi kadın:)
bak sana süper bir fıstık göstericem :D özellikle kırbaçlı bir fıstık :) profil resmime bak :):):)
:-))) +1
bir zamanlar amigo fıstık vardı...tuzlu kavrulmuş fıstık...ne güzel olurdu...bak nereden düşürdün aklıma...
Peki ya nerden geliyo kiraz, çilek, şeftali, üzüm, karpuz, patlıcan ? Ben bunları da merak ettim
Cevap
5Cevap
Şimdi neden fıstık gibi kız diyorlar? Rosa'nın da dediği gibi yer fıstığının şekil itibariyle kadın vücuduna benzemesi olabilir.Burda sorun yok da...
Kırbaca ben de takıldım açıkçası bi kere neden kırbaç? Ya da insan neden böyle bi fantaziye ihtiyaç duymuş? Yani vurunca ne oluyor?Sanırım acı hazza dönüşüyor:)
çok alakasız bir şey söyliycem canım çekti dayanamadım fıstık sarma çekti canım ya :((( tatlıya bayılıyorum.
şşşşttttttttttttttttt :))))) plsss plssss bee aksam aksamm :)))
Offf valla benim de çekti soru neydi unuttum he :D Çok severim ben sarmayıı yaaa :S
fıstık gibi hatun.. çerez tek gecelik çerez yada iki dakikalık göz zevki, alırsın fıstığı gecersin televizyonun başına soy,kır kabugunu nasıl istersen öyle yap kabugu nasıl cıkarırsan orası sana kalmış... çerezcye gidersin vitrinde görünce ağzın sulanır için geçer...alır yada alamazsın az fantezi kurarsın hayale dalarsın kimine el uzatamazsın..fıstık sevilir o kadar çerezin içinde degerlidir,soslusu da var
merak ettim peki ömürlüğüne ne ad verilir?
ünzile
https://www.youtube.com/watch?v=LCkCpHu7H88
vur kırbacı tohumuna paramı saydık
biz yine '' yine yeşillendi fındık dalları'' diyelim hoopaa
ya da link kabuğunu soymak gerek dışı sert içi tatlı da olablr rosa55 eheh:))
'Çırt diye açılmak' güzel bi deyim hoşuma gitti :) Bunun cart diye açanı da var:D
bu fıstık sorun beni güldürdü, senide Allah güldürsün :)) kırbaç konusu ilgi alanım dışında malesef :))
Şekilden ötürü olabilir mi acaba ? Orantılı hatlı link
Fıstık diyince benim aklıma çam fıstığı geldi ne alaka diyorum ama yer fıstığı çok mantıklı bel oyuntusu bile var :D
Kırbaç dedıysen ben geldım :))))))
Aslında hiç kımseyı kırbaclamadım ama fikri hoşuma gıtmıyor değil :))))))
Parası olan erkek her hatunu elde edip üstünde sadist eylemlerini gerçekleştiremez. Ha pro-slave diye bir kavram var mı dersen. Var valla. Bastırıyorsun parayı sabaha kadar kırbaçla.
İstediğin şekilde çağırabilirsin. Fındık, fıstık, ne istersen.
Ahahaha. Uyarımı yaptım diyorsun :)).
@Gibraleon : Ayak yalatmayı seven kadın salt fetişist de olabilir. Kavramları piç etmeyelim olur mu?
iste bu sahne :D
kırbaç ağır kaçar üstat
Fıstık... antep fıstıgı ... canım cekti
herkesin fıstık anlayışı farklı olabilir :D:D
siirt fıstığı daha güzel . . .
Aşk kategorisi için yanlış bir seçim olmamaış mı
üstünede pincen mi
nedenmiş babam çok zengin benim çuvalla para verir genede alır
aynen öyle bende katılıyorum kesinlikle çekici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar