Altin takilması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu altın takma olayları nereye kadar gidecek.
Bence çok gereksiz bir şey..

Bu altın takma olayları nereye kadar gidecek.
Bence çok gereksiz bir şey..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Altın takmak yeni evlenen çifte yardımcı olmak güzel şey. Benim miğdemi bulandıran bu konuda su "biz taktık o da bizim dupunde takacak"ya da kameraya alıp bunu evde izleyip not alanlar var."hımmm sukriye 50 tl taktı bizde 50 takıcaz. Vay vay vay Mehmet abiler hiçbişey takmadı. Biz de onların duğununde takmayacağız. Bu arada haliller gelmemiş biz de gitmeyeceğiz falan . Yuh dedim belki adamın kadının neyse parası yok. Adam dugune gelmedi ama önce bir nedenini bilmeli. Guzel bir amaç için saf olarak ortaya çıkan adet, yine biz karaktersiz insanlar tarafından bulandırılmış...
Düğün saçmalığı bitince altın takma olayı da biter belki.
o kadar para düğün salonuna gömülüyor ya hayret ediyorum.
Dügünü belese yapmiyorsun. O altinlarla parala borcu kapatiyorsun. Kalanlari ise Kötü güne sakliyorsun. Illerde ne olacagi belli olmaz.
ya sonuçta düğüne yapılan masrafın karşılanması lazım onun için.. ben düğüne hepten karşıyım bence nişan yeterli
Cevap
9Cevap
bence düğün başlı başına gereksiz. toplum acayip. karınla yolda öpüşsen sıkıntı ama gerdeğe gideceğin geceyi herkes biliyor :D
abartısını bırak... nikah neyine yetmiyor
Maddi destek :)) zamanında onlarda takmış ve ilerdede takılacaktır hem :) damat açısından iyi yani kızlar anlamaz :))
Zamanında o kadar kişinin düğünün de altın takmışız benim düğünümde o altınlar gelecek aga ben kendimi ona göre ayarlamışım -_-
Ben de oyle dusunuyordum ama dugunu yapan yeni evli cifte yeni hayatlarinda ekonumik destek olmak. bu acidan guzel
Çıkar ilişkisinden başka birşey değil gereksiz, ayrıca çocuğum yoksa bende kimseye takmam.
O fotodaki gelinlikten çıkmış ironman olmuş.. o artık bir süperkahraman insanlara yardım edecek
kadınların bırbırlerıne gosterış yapması hava atması ne zaman bıterse bu takı olayıda o zaman bıtecek
O kadar masraf yapip dugun yapmisiz altinsiz okur mu hic
Takan sen olunca bnce de gereksiz. Ama bna takılırken ohh yea :)
Maddi destek amaçlı olabilir
evlenen kişiye maddi destek işte nesi kötü bunun.
Bence çok gerekli
çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar