Cevaplar yağmur gibi yağar inşallah :)
sorumuz belli seksi bulduğunuz kız/erkek tipi nasıl millet?
sorumuz belli seksi bulduğunuz kız/erkek tipi nasıl millet?
çok zayıf olmamakla beraber dolgun bölgelere sahip olan her kızı severim :) birdee balık etliler çok dikkatimi çekmiştir :) asla yok demem..
balık etli mi zayıf mı :D
:D anladım
seksi kızları düşünüp yağmur gibi yaparız bacı dert etmeeee
saldırın gençler
Yağmur gibi yapmak nasıl bişey oluyo :D
ğ ile p yanyana klavye mistake
:D konuşman ilginç ve güzel
O sizin küsellinis :D
canımsın ya yerim :D
:D
taylor lautner gibi vücudu olsun çekici olsun ya ne bileyim işte :D sporcu olsun :D miniboy olmasın:D
taylor harika cidden :D
:D çok çekici :D alacakaranlıktaki üstsüz sahnelerde vücudu bile etkilemeye yetiyor :D nasıl bir vücut tanrımm:D rabbim herkese öyle eş nasip etsin amin :D
Off ne diyosun gözlerim açıldı yeminle ya :D
:D:D hafifte esmer olunca daha bi çekici :D biz burda sürünelim valla hep yakışıklılar yabancı tanrımm :( francisco lachowski var bde yok böyle bişey yaa hastasıyım :D:D türkiyedeki berk atan ona benziyor o da erkek güzeli yani :D ooof of
:D aynen ya ah o kaslar o tip yenilir yutulur bende ıan somerhalder ve jensen acklesa bitiyorum
:D:D evet o ianı lostta izlemiştim enfes bişey o surat incecik gözler falan allahım :D bide türklere bakın göbekli göbekli sakal bıyık karışmış abazan ergen tipler hep ilahi adalet yaa :(
valla ya nede bizde şans :s
:( yurt dışında istemediğin kadar çok var yakışıklı :(
evet :(
orda tipsiz kızlar kapsın yakışıklı çocukları bizde burda yılmaz morgül bülent ersoy fatih ürek kuşum aydın :(
Net olarak söyleyebileceğim tek şey kıllı erkekleri kesinlikle çekici bulmuyorum.
aynen katılıyorum :D
Cevap
11Cevap
Konu sex oldu mu cevapların yağmur gibi yağması kuvvetle muhtemeldir... İnşallah demene gerek yok :)
Başlık bulamadım ondan :D
Penelope cruz
Monica Belluci
Angelina Jolie
Mila Kunis gibi isimler örnek verilebilir :D
Hepsini bakışları çok etkileyici :D
aynen öyle sanırım bana ondan seksi diyolar :D
:D peki ozaman
penelope ile monica esmerer ama olsun bauyatırız sarıya :)
link :D
:D :D bu çok iyimş
Sarışın
yeşil gözlü
düz saçlı omuzlarına kadar sarksın
kumral beyaz ten
1.70 1.75 boylarında
55 60 kilo
oyşş benim olsun dünya sizin olsun :)
bu nası tarif be hacı on numara :D
Teşekkür ederim :)
esmer,kısa boylu kızlar çekici gelir ama çok cool um hiç belli etmem hoşlandığımı
aynen havalanıyorlar sonra
ince belli mumkunse uzun saclı esmer degıl sarısın yesıl gozlu bıde goguslerı buyuk
Orta şiddette kıllı bir erkeğim tipim ideal kimse bana seksi demedi la:D
aa ayıp seksisin sen kardeş oldu mu :D
Benimle çıkar mısın asdasfasdf:D
:D aa hemen yaza düğün isterim
Tamam o zaman diyorum ki balayını uzayda yapalım:D
tabiki :D
uzun boylu kilo olarak normal dercede ve fit bi vücuda sahip hafif esmer olsun benim olsun :D
siparişiniz hazır :)
Uzun boylu itici olmayacak şekilde kaslı, yapılı ve mümkünse kumral yada esmer olsun
Önemli değil kız olsun sadece nefes işlemini yerine getirsin başka bişey istemem
gözlüklü siyah pantolon veya etek giyen kız oldu mu aklımda hemen secreter fantazisi oluşmaya başlıyor :)
bıyıklı kızlara hastayım
harika bi seçim :D
kirli sakallılarda ayrıca tercihim
onların karizma bi ayrı :D
@soran evet :))
bocuk ya aklını alırım ben onların varya :))))
gurcıstana gıdıcen o zaman orda bıyıklı cok kız gordum :))
beyaz tenli siyah düz uzun saçlı orta boylu dolgun göğüs ve kalçalı olanı severim
1.65 zayıf, beyaz tenli çok hafif sarışın ve güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar