Babamın yaptığı bazı şeylerden şüpheleniyodum ama bugün daha az önce arkamı dönüp uyuyorken popoma dokundu benim de uykum çok hafiftir hemen arkamı döndüm babamı gördüm hiçbir şey farketmemiş gibi yaptım bir de çok utandım o da zaten sanki bişey yapmamış gibi davrandı başımı tuttum başın mı ağrıyor kızım diye başıma masaj yapmaya filan başladı en sonunda çıktı odadan. Evde sadece onla ben vardık. Bu yaptığı ilk değil geçen sene duştan çıkmıştım üstümde bornoz var odama geçtim birden kapıyı tıklamadan girdi kızım saçını tarayayım diye. Hayır dedim yok yok tarayayım diyor çıkarttım sonra bakıyor mu diye anahtar deliğine baktım cidden bakıyordu gözünü gördüm kapıyı açınca direk yan odaya doğru koştu bundan bir hafta önce filan da sabahları odamda gördüm kızım üstünü örteyim mi gibisinden yok masaj yapıyor gibi numaralar 2 gün sabah odamdan çıkarken gördüm sanki o bana dokunuyor bende uyanıyorum ama bir şey hissetmedim uyandığımı görünce üstümden pencereyi açmaya çalışıyor saçma sapan dokunmaya çalışıyor ve şeyi de kalkmış oluyor geçen gün de kız kardeşim vardı banyo da duş alıyordu girme dedik girmiş unutmuş olabilir mi? Geçen kış da kızım eşofmanın ne güzelmiş diye bacağıma dokunmaya çalıştı (daha önce beğenmemişti) Ben babamı çok seven bir çocuktum ama tam bir gün tiksindim ondan bana bir şey yapabileceğini sanmıyorum cesareti yok odama girip beni elleyebiliyor olsa da. Sizce babamın yaptığı gerçekten sapıklık mı? bugün yaşanmasaydı sadece şüpheleniyordum ama artık eminim. Bunu anneme söylemelimiyim? Veya nasıl söylicem? ve babam sinirli bir adam annem bana inanıp ona söylerse kavga ederlerse. Lütfen yardım edin kimseyle konuşamıyorum bunu
Cevabın nedir?
+1 yılMaalesef sapık, bir uzmandan destek almanız şart ama kimdir ne tarz bir doktordur bilmiyorum. Bu arada kızgın olması suçunu bastırmak içindir. Annen işin farkında değildir, anlayabilecek birisi ise onunla konuş tabi ki. Yani annene söylesen o da hemen çıngar çıkarsa iş kötü olur. Allah yardımcınız olsun.
Bu arada kendini tutamıyor annen de yeterli gelmiyorsa (yanlış bir şey ama) bu işi para ile yapanlardan yardım da alabilir. Size zarar verir yoksa, hem kardeşim dediğine göre onu daha da fazla korumanız gerekir o hiç bir şey anlamayabilir.
Kısacası doktorluk, olmadı gidip o işi başka yerde yapacak, olmadı evlenip ya da ayrı eve çıkıp yaşamanız gerek.20 Yorumla
bu durum türkiyede çok yaygın öncelikle ve durumda net ortada , bunun adı ensestlik, baban da bu tip biri aslında sende farkındasın sadece inanmak istemiyorsun , öncelikle annene söylemen beyi değiştirebilir bunun hesabını iyice yapmalısın bir de kardeşin boyutu var düşünürken iki kişilik düşünmek zorundasın,
geçmiş olsun bu ara ben bu olaylara bakıyorum , kaç yaşındasın kardeşin ksç yaşında ve ordan kurtulup kadın sığınma evinde yaşamak istermisin ya da babanı mahkemeye verme hakkın var onun evden uzak tutulması mümkün00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir benzerini de ben yaşıyorum benim annem yok söyleyecek kimsem yok 3 kardeşim daha var ne yapacağımı bilmiyorum. Kurtulmanın yolunu bulduysan kendinden tiksindirdiysen nasıl yaptıysan benimle de paylaşır mısın?
01 Yorumla
+1 yılYuh söylediklerine göre sapık. Bu nasıl baba be psikolojim bozuldu
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
42Cevap
Bu olay aynı benim karşı komşumun başına geldi az önce buna benzer bir soru cevap verdiğim için parmakları yoruldu halim kalmadı ama en üstteki yorumun mesajlarına bakarsan benim mesajımı da görürsün, yorum yapan en üstteki kullanıcının adı Eylulsarikaya
Öz babamın cinsel?
Sen bu sapık babanı annene ve polislere anlat, yoksa baban seni uyku ilacı ile uyutursa veya seni azdırıcı ilaçla azdırırsa veya sana zorla tecavüz ederse o zaman hayatın biter, çok pişman olursun babanda seni saçma sapan bahanelerle kandırmaya ikna etmeye çalışırsa, bu ensest durumun üstesinden asla gelemezsin.01 Yorumla
+1 yılNe diyorsun ya ayaklarım yere yapıştı Sana karşı aşırı derecede cinsel istek duyuyor babanın fıtratında bozukluk var babanın bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belli et hoşnutsuzluğunu her an kendini altlı üstlü bulabilirsin babanla fantezi bile kuruyordur seninle ilgili kendini soğutmaya çalış ondan bir şekilde iğrenmesini sağla kapıyı kilitle yatarken
10 YorumlaBabam sapık mı?
Herkese selam bugün söyle bir şey oldu ben tabletimde instaya bakıyodum sonra sekmeyi kapatmak istedim ama babamla tabletteki hesabımız aynı. Safariyi kullanıyodu googlu silmiştim o yüzden safariye bastım ama keşke görmeseydim…o sapık online çıplak kızlar vardı iğrençti ve berbattı. Safariyi kapattım ama yine babam uygulamayı açmış girdim o çıplak kız sekmesi açıktı kapattım, yine açtı kapattım yine açtı kapattım ee ama yuh yani yine açtı babam evli annem salonda ama yine açtı telefondan ben kapattım tabletten defalarca aç kapat oldu sonra krize girip ağlamaya başladım. Sonra yine baktım adam harbi sapık çıktı. Kalp krizi geçirecektim 30 yıllık babam annemle evli ama ne? Yatak odasında olduğu için oraya gittim ztn yayılmış pozisyonda telefona bakıyordu ama ben gelince kapattı onu oyalamaya çalıştım ama olmadı:(00 Yorumlasenin anlattıgına göre baban sapık yanlış anlama diyerekten kesinlikle anlat annene senin böyle iğrenç birşeye maruz kalman onların kavgasından daha kötü isterlerse bosansınlar yani hem zaten annen için daha kötü bir durum sapık bir adamla yasaması kesinlikle vakit kaybetme her gecen zaman senin için daha zor olucak !!!
00 YorumlaAilen Evli Mi? Evliyse Gece Annenle İlişki Yaşıyorlar Mı? Yaşamıyorlarsa Masturbasyon Yapıyor Mu?
Eğer İçinde Biriktirdiği Dölü Akıtmazsa Sadece Sana Değil Herkese Dokunmaya Devam Eder Cinsel İstek Artar.04 Yorumla
Soran+1 yılEvet evli, ilişki yaşadıklarını düşünüyorum yani anlayabiliyorum
Kapini surekli kilitle, durumu annene soyle ama bunu ustu kapali sekilde soylemen daha iyi olur, ha ben bana cinsel egilimi hala kizini direkt herkesin icinde rencide ettim ama sen yapabilir misin bilmiyorum, babanin yaptiklari normal seyler degil zaten, hani eski bir kiz arkadasiminda babasi benzer seyler yapiyordu
00 Yorumla
+1 yılKufrun adını günah koymuşlar. Senin babanı aslında dove döve yola getirtecen ama öyle polise ver annene söyle falan tarzı bise söylemek istemiyorum klavyeden yazıldığı gibi kolay olmuyor herşey biliyorum sen en erken zamanda o evden taşımanın bı yolunu bul yine en erken şekilde kardeşini yanına al uzaklasin o evden Allah kimsenin başına vermesin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. Annene anlat açık açık belki yardım alabilirse düzelir çünkü bir babanın kızına böyle davranması hiç normal değil bırak onlar düşünsün eğer gizlersen hem psikolojik hem fizyolojik yıkıma uğrarsın , erteleme sakın içinde tutma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence akşam yatmadan önce odana bir kamera yerleştir kayda girsin pc kamerası olabilir sabaha kadar kayıt yapsın nerdeyse her gün geliyordur bu adam bir bakarsın sen uyurken ne yapıyor ne ediyor diye ondan sorasını düşünürüz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bu durumu belli et annenede ufaktan laf arasında anlat tepkisini ölc ve en önemliside kardeşinide koru bu gerçekten korkunç bir durum insan evinde ailesiyle güvende olmuycaksa nerde güvende olcakki çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılBir kadın babasınada güvenemeyecekse bu dünya batsın
10 YorumlaBence iyice emin olmasin. Cunku bildigim kadariyla babalarin nefsi cocuklarina uyanmiyor.
00 Yorumlaouuww dadyyy momy's gonna kill us :) bırakın bu yalanları yaa
00 Yorumlasenin baban sapık şerefsizin biri. emin olmak için yine dokunduğunda uyanmamış gibi yap eğer devam ediyorsa kesin sapık. annene söylemekten başka çaren yok ilerde sen ve kardeşin için aktif bir tehlike.
02 Yorumla
Soran+1 yılYarın odama girerse öyle yapmayı düşünüyorum hatta sabaha kadar uyumucam bana dokunursa birden kalkıcam ama tepkisinden korkuyorum çünkü bir kaç gün önce beni kemerle dövmeye kalktı çok büyük olay yaratmaktan korkuyorum annem üzülmesin daha küçük bir kardeşim var korkuyorum anneme söylemeye
bence biraz daha bekle baktın artık tak etti gerekeni yap..
00 Yorumla
+1 yılCanım odanı herzaman kitle, yanlız kalma evde hep birileri olsun yanında.
21 Yorumla
+1 yılYazacak birşey bulamadım. Ne kadar iğrenç birşey 😔 keşke bugün yolda araba çarpsa geberip gitse...
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılkendini koru bir süre daha, belli et ufak ufak durumun farkında olduğunu.
baban sapık11 Yorumla Bence aciliyet le uzaklasmalisin bana sararsan git onevden derim ben
03 Yorumla
Soran+1 yılGidemem ki 17 yaşındayım daha
Sen mal can biliyomusun ilk başta babana belli et ama hala yapıyorsa annaannnene söyleneni tercih ederim he diyosunki sınırlı bana bi sey yapabyapabilir akşam vidyo al ne yaptıklarını gir sonra git polise verme ni tercih ederim tsk😶
00 Yorumla
+1 yılEğer bu anlattığın gerçek ise çabucak bi' piskoloğa götürmen lazım babanı.
00 Yorumlaikiaradas bir derede kalmıssın dikkat etmelisin söyle annene osadece takıp etsın kendı gozlerıyle gorsun sonra baban sucunu anlıcaktır ses cıkaramıcak kacıcaktır sızden
03 Yorumla
Soran+1 yılAma kimse yokken yapıyor mesela odama geldiğinde annem işe gitmiş oluyor
+1 yılbaban sapık o babanın beynini varya bezbol sopasıyla parçalıycan...
40 YorumlaYani gercekten cok kotu ve igrenc bir durum. Ama belki sen yanlis yorumluyosundur? Annenle arasi nasil babanin?
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle soyle ya oyle seymi olur. Allah gostermesin, sen kizisin onun. Uzak dur bence ne yapacgi belli olmaz.
00 Yorumla
+1 yıl😂 Tövbe tövbe kızını nasıl taciz eder bir baba Allahım su kıyamet kopsun gaylan
11 Yorumla
+1 yılBu adam senin öz baban mı ve kuran carpsın harbi harbi bu anlattıkların gerçek mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖz babam ve yemin ederim gerçek
- +1 yıl
Ver babanın numaraı aklını başından alıyım onun. Allah'a yalvartıyım o namussuzu
- +1 yıl
Yeğenim ver'de o hareketleri ona gösteriyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabana farkettiğini belli et belki utanır çekinir baktn olmuyo söyle annene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kardeşin ya da ablan varsa ona anlat durumu. birlikten kuvvet doğra hesabı yanlız kalmayın babanızın yanında baktınız devam ediyo annenize anlatın yapıcak yok kendisi kaşınır
00 YorumlaAnnene söyle aslinda isin asli babanin güzel sopaya ihtyci var dayak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Babanın size karşı sapıkça hisleri var.. Dikkat etmenizi tavsiye ederim. Uygun bir dille kardeşini uyarmalisin.. annene bir şekilde durumu anlat..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnene soylemelisin ama babana belli etmesin o da bu durumu gozlemlesin sonrasinda kendi farketmis gibi konusurlar
10 Yorumla
1 yılAnnen ayakta mı uyuyor siz bunları yaşarken dayın amcan var mı polise git
00 Yorumlasnn baba direk kardeşim diyim insan evladına böyle birşey yapabilir mi
00 YorumlaYa aslında baban azgın yani annen ona yetmiyor seni ablanı etrafındaki başka kadınları istiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir yorum bu ya... Allah kahretsin senin gibi karı parçalarını..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapacak bişey yok bence rahatsiz oluyorsan sabretedeciksin nede olsa baban bir bildiği vardir
01 YorumlaEvlenme yaşın geldiyse evlen yoksa baban seni...
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha 17 yaşıma yeni girdim
Babanın öz olduğundan emin misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKeşke öyle olsa ama değil malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hikayeyi yazmak icin cok ugrastin mi? Ya sen cocuksun baban seni gercekten kizi evladi gibi seviyor ama sen paranoyaksin boyle gelmis burada sacmaliyorsun. Git fantezilerini baska yerde yap adamin midesini bulandirmauin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu söyleyecek birini bekliyordum. Bunu yaşayan benim bir b*k bildiğin yok senin bu kadar şeyi ne uyduracak halim var ne de gerizekalı gibi gelip gizli kullanıcıdan "fantezi" kurmaya çalışacak bir insanım. Bunu anlatacak kimsem olmadığı için ne yapmam gerekriğini bilmediğim için buraya yazdım * git inanmıyosam seni mi inandırıcam
Cevap sahibi+1 yılAgzini sksinler senin
Baba tam bir yawsak
40 Yorumla
+1 yılHsktr boyle is mi olur ya
00 Yorumlabaşımıza taş yağacak... ne günlere kaldık
10 Yorumlanoldu annene söyledin mi?
00 Yorumla
+1 yılYarısına kadar okudum hikayeyi
00 Yorumla
+1 yılbaba kızına nasıl ilgi duyar yaa
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılNe yaptın?
00 YorumlaNasıl bir babadır bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılşu an nas durum
00 Yorumla Bu ben senı beceriyo
00 Yorumlababan niyeti bozmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin öz baban degil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi