Lütfen yardım edin, babam sapık mı?

Babamın yaptığı bazı şeylerden şüpheleniyodum ama bugün daha az önce arkamı dönüp uyuyorken popoma dokundu benim de uykum çok hafiftir hemen arkamı döndüm babamı gördüm hiçbir şey farketmemiş gibi yaptım bir de çok utandım o da zaten sanki bişey yapmamış gibi davrandı başımı tuttum başın mı ağrıyor kızım diye başıma masaj yapmaya filan başladı en sonunda çıktı odadan. Evde sadece onla ben vardık. Bu yaptığı ilk değil geçen sene duştan çıkmıştım üstümde bornoz var odama geçtim birden kapıyı tıklamadan girdi kızım saçını tarayayım diye. Hayır dedim yok yok tarayayım diyor çıkarttım sonra bakıyor mu diye anahtar deliğine baktım cidden bakıyordu gözünü gördüm kapıyı açınca direk yan odaya doğru koştu bundan bir hafta önce filan da sabahları odamda gördüm kızım üstünü örteyim mi gibisinden yok masaj yapıyor gibi numaralar 2 gün sabah odamdan çıkarken gördüm sanki o bana dokunuyor bende uyanıyorum ama bir şey hissetmedim uyandığımı görünce üstümden pencereyi açmaya çalışıyor saçma sapan dokunmaya çalışıyor ve şeyi de kalkmış oluyor geçen gün de kız kardeşim vardı banyo da duş alıyordu girme dedik girmiş unutmuş olabilir mi? Geçen kış da kızım eşofmanın ne güzelmiş diye bacağıma dokunmaya çalıştı (daha önce beğenmemişti) Ben babamı çok seven bir çocuktum ama tam bir gün tiksindim ondan bana bir şey yapabileceğini sanmıyorum cesareti yok odama girip beni elleyebiliyor olsa da. Sizce babamın yaptığı gerçekten sapıklık mı? bugün yaşanmasaydı sadece şüpheleniyordum ama artık eminim. Bunu anneme söylemelimiyim? Veya nasıl söylicem? ve babam sinirli bir adam annem bana inanıp ona söylerse kavga ederlerse. Lütfen yardım edin kimseyle konuşamıyorum bunu
Lütfen yardım edin, babam sapık mı?