şöyle kedi boyutlarında inek desenli bir köpek ismini karabaş koydum. şuanda dükkanda duruyor yemek olarak sütün içine ekmek doğrayıp verdim ve yedi. sizce nasıl bakmalıyım hiç deneyimim yok? nasıl yıkıcam onu yiyecek olarak neler yer? görüntü olarak bu köpekle aynı
türü ne olabilir sizce? a bide aşı falan yaptırmam lazım küpeli değil
Sokakta bir tane yavru köpek buldum kimsesiz. Daha önce hiç köpek bakmadım bilmiyorum ne yapmalıyım?
Kedi değil bu süt verme, araştır biraz köpeklerin bünyesi laktozu kolay kolay sindiremez. Çiğ et-kemik felan da verme, onun dışında ne versen yer zaten köpeklerin nefesleri yemeyi kolaylaştırır. Eğer veterinere götürürsen sana aşı tarihi verir ama haberin olsun aşılar 20-25₺ felan ve en az 5-6 aşısı olucak belli aralıklarla, onun dışında istersen sadece oyna ve eğitimsiz sevmelik bir köpek olsun, istersen disiplinli davran ve eğit, sana kalmış. Ama yerinde olsam adını değişirdim, çiftlikte yetişmeyecek sonuçta çok hoş isimler var.
süt verdim birde buna yem aldım kemik verdim et verdim kendi yediğim şeyleri bile verdim hayvan şuanda taş gibi ;) veterinere götürdüm gayet sağlıklı ve aşılarınıda yaptılar teşekkkürler geç oldu biraz :D
yavru köpek maması ile beslesen daha iyi olur, yıkayacağın zaman köpek şampuanlarından kullan aksi takdirde derisinde problem oluyor, cinsi muhtemelen sokö ve doğal olarak aşılarına başlamak gerek bir veterinere götür
yikama once veterinere gotur asilarina baslansin asilari bitene kadar yikama kokcak biraz ama iyiligi icin katlaniver :D sonra bir kulube yaptir onaa hergun en az 1 saat ona ayir yalniz kalmasin gezmeye gotur oyle yani
En İyi Cevaplar