Bana bu fotoğrafı attı sonrada bak senin kedine çok benziyor dedi sonra bende ayrılmak istediğimi söyledim şimdide diyorki benim haram yok ama özür dilerim cildiricem bunun amacı ne? İnsan sevgilisine boyle fotoğraf atarim allah aşkına? Benim kedimle olan fotoğraf da aşağıda sizce benziyormu
İşte bu yüzden evde hayvan beslenilmesine karşıyım senin için olmasa da bir çok insanin hayvanlara neler yaptığını neler yaptırdığını biliyorum günah kardeşim su resme bak
Bak şimdi konu söyle girer. "Aaaa bak aşkım senin kedine nasıl benziyor?" "Ayy saçmalama, benim kedim daha tatlı." "Senin kedin sana sarkıyor mu aşkım" ...
Çocuk şaka ile karışıl sen ile bişeyler yaşamak istediği dile getirmiş sen ayrılalım demişsin bncede ayrıl çocuğu oyalama seven insan yapmazmış öyle olsaydı babanız ananızı neyse :) yaşın müsait ise sen onu o seni sevdiğinden emin isen zaten pişman olmazsın yaptıklarından
Bana başkasının memesini gönderdiği için çok sinirlendim çünkü daha öncede bunun gibi bir fotoğraf atmıştı ben kızınca bidaha atmicam dedi ama yine ayni şeyi yaptı bu arada zaten sevisiyoruz
En İyi Cevaplar