kapalıları sevmiyorum hadi aşkım bir dışarı çıkalım aşkım ilk önce namazımı kılıyım dua mı ediyim arkasından kuranımı okuyayım giyineyim öyle çıkarım 2 saat sürüyor bunları yapması hele bir de hazırlanmaları normal kıza göre 2 kat daha uzun sürüyor e hadi bunu geçtim ramazanda full oruç tutcak sürekli yorgun olucak hadi bunları da geçtim kapalı bir kız cinselliğe normal bir kızdan çok daha farklı yaklaşıcağını düşünüyorum 12 yaşında 13 yaşında cinsel şeyler yaşıycak bunları sürekli ggizli tutucak 12-13 sene hatta daha bile uzun süre sonra bir erkekle evlenicek cinsellik onun için kabus olur
Bilmiyorum türk erkek olsaydım kapalı biriyle evlenmezdim :) o elbise o topuklu.. Ben hayatimda öyle ayakkabi yargılamak istemem ama tesettur modasi gibi
Tesettür'ü sevmiyorum çok dindar 1 insan değilim ve kadın'ı modern görmek istiyorum göz zevkimede uymuyor o şekilde tesettür'lü bayanlar ile arkadaşlıklarım oldu hepsinede görüşümü beyan ettim saygı duyarım hepsi bu kadar ilişki yaşarım fakat evlenmeye gelince evlenmem.
Onun tercihi karışmam. Ama günümüzde bir gerçek ki açık kızlar haliyle göze çok fazla batıyor ve ilk izlenimde öne çıkıyor. Fakat tabi ki eşim açık olsa da aşırı açık olmasına izin vermezdim. Dekolte dekolte bir yere kadar :) Aşırı olanlar adaylar arasına bile giremez
musluman ehlı sünnet bır erkek asla eşim acık olsun dememlı kapanmak moda degıl emırdır yok oye kapanmasın yok böyle kapansın yok acık olsun karımın bacaklarını nı vs yerlerını baskalrıda gorsun azsın ne bu be kapalı bayan tarıfı bellıdır basını örtmek ve vucud hatları bellı olayacak sekılde kapanmaktır rabbım sen bu mılletın eş ve evlatlarını haramdan koru
Ruhu açık olduktan sonra kapalı olmasının anlamı yok. Ben istiyorum diye, benden çekiniyor diye değil, Allah istiyor diye usulüne göre kapanmalı. Çarşaf demiyorum ''usulüne göre'' ...
yav burada marjinal haksızlık var, kapalı kız bir afet hiçkimse açık kızı seçmezki. Klasik Türk sözü A seçeneğindeki gibi bir karım olsun 10.000.000 milyanoda borcum olsun
Başını deve hörgüçü yapmış 1 Topuklular faul 2 Bilekten yukarısı hala açık 3 Cırtlak sarı renk tesettürün ruhuna aykırı şekilde dikkat çekmiş. 4 Vücut hatları azalmış da olsa belli oluyor 5
Bu 5 madde olmayan biri olsa süper. Ya da şöyle diyeyim, olan birinde bu 5 madde olmasa süper
En İyi Cevaplar