bende sürekli çevrimiçiyim ama gidip arkadaşlarımla konuşuyorum sürekli illa başkası var denmez ama çözümü engellemek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalı iki hafta ya da 3 hafta oldu ama ayrıykende kavga olarak olsa bile konuşuyorduk bileklik kavgası 😁
En İyi Cevaplar
oda seni inceliyodur bu kiz niye cevrimici diye. Öyle mel mel profilinize bakiyonuzdur
13 Yorumla
Soran+1 yılMantıklıı 😁
Soran+1 yılRica ederimmm
Arkadaşlarına "Kanka içelim mi? Çok dertliyim diyordur." Bunu da organize ederken online olması lazım :D
014 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalı iki hafta ya da 3 hafta oldu ama ayrıykende kavga olarak olsa bile konuşuyorduk bileklik kavgası 😁
Soran+1 yılAma gururlu ve inatçı keçi napcaz 😁
Soran+1 yılOlmaz ya ikimizde keçiyiz de kıskandırsammı
Soran+1 yılE bu salak beyni çalışmıyo
Soran+1 yılNasıl olucak o
Soran+1 yılAyarlayamam onun ayarlaması lazımda çok gurur yapıyo
Soran+1 yılHep ben attm zaten adım
başkası vardır onunla konuşuyodur yani herşeyi niye kendinize çekiyosunuz ki
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yıladamın interneti limitsizdir kapatmaz sürekli çevrimiçi olur ne var bundaki
01 Yorumla
+1 yılSil numarasını engelle gitsin.. daha güzel çözüm mü olur :))
01 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 19,7b cevap paylaştı. sanane ki la
bu kadar meraklı olma bence
vur kafayı uyu sen.01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcidden ya insanın canı sıkııyor sürekli bakıp bir de çevrim içi görünce :D
16 Yorumla
Soran+1 yılAma buluşmak istedi daha yeni 😁
Cevap sahibi+1 yılO da garipmiş :D
Cevap sahibi+1 yılNeyse , ne kadar kavgalı yazışsanız da tatlı bir ayrılık olmuş anlaşılan :D
Soran+1 yılYok bugun kandilini kurladıp laf sokup oda kutladı 😁
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım 😁😄
+1 yılbir keresinde bende denk gelmiştim aynı anda olmuştuk. Heyecan yapmıştım bir an..
00 Yorumla
+1 yılhiç sevgilim olmadı eski sevgilide yok
problem?
=D=D00 Yorumla
+1 yılSevgilisi ile konuşuyordur.
017 Yorumla
- +1 yıl
Bu saatte Çevrim içi ise erkek arkadaşları ile geyik yapmak için değildir emin ol ☺️ Bir ben şöyle ilgisi birisini bulamadım ya 😇
Soran+1 yılBulursun bulursnda bakalım biz nezaman barışıcaz
- +1 yıl
Bulmaktan kastık ilgiydi ya kız değil 😇 umarım en kısa sürede ama neden dolayı ayrıldınız?
Soran+1 yılBen ilgisiz buldum ve bir garip geliyordu 3. Gün aydıldm
- +1 yıl
O halde barışma hayali kurmamalısın.
Soran+1 yılAma hata ondaydı ilgi 0
- +1 yıl
Olabilir ama çok taze bir iliskiyi iki veya üç hafta gibi uzun süre yer bitirir.
Soran+1 yılSürekli buluştuk buluşucaz öuhabbeti oldu bu hafta bileklik için emgelimi kaldırıp görüşelim dedi hayır dedikçe bilekliği öne sürdü
- +1 yıl
Ilginç yani ne desem bilemedim.
Soran+1 yılKonuştuğu biri varsa bile bana döner mi hemen merak ediyorum
- +1 yıl
O konuda hayır diyebilirim 😇
Soran+1 yılSürekli kavga edip barışıyoruz
- +1 yıl
Bu Zaten çok uzun soluklu bir ilişki olmayacağını gösterir.
Soran+1 yılYa çok ilgisiz bir çocuk deneyimi olduğunudasanmıyorum açılamamıştı zatemn uzun süre
- +1 yıl
Bu daha da kötü değil mi?
Soran+1 yılNe yapsam bilemedim seviyorum
+1 yılyeni manita yapmistir
01 Yorumla
Soran+1 yılAma buluşmak istedi daha yeni
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eskiyse umrunda olmamali zaten..
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten kız arkadaşları bile yok mübareklerin hep erkek erkeğeler
Soran+1 yılOnun cidden yok arkadaşlarıda öyle hep erkek erkeğe camiye gidiyorlarvs
Soran+1 yılAma çıkmadan yazdığımde görüşemem konuştuğum biri var dedi ki iki ay konuşmamıştık benim eski sevgili muhabbetimden dolayı ama yinede buluştuk 3 gün sonra falan çıkmaya başladık
+1 yılçünkü başkasına yazıyor
01 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gruptan yazıyorlardir gruptan :D
11 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 22,4b cevap paylaştı. Hahaha kendi yiyorsun şimdi sen orada :ddd
01 Yorumla
Bu durum seni bağlamaz ki..
00 Yorumla
+1 yılBu senin icin bir sorun mu olmali ki?
00 Yorumla
+1 yılYeni sevgili bulmuş :d çatla
01 Yorumla
+1 yılSen yoksan başkası vardır mesela
01 Yorumla
+1 yıl:D engelle yoksa kafayı yersin
03 Yorumla
- +1 yıl
:D o ne l*n lkajsd
Soran+1 yılBilekliğim ondaydı getirmiyo bir getircem diyo
Sil onu veya engelle goemezsen icin acimaz
024 Yorumla
Soran+1 yılİkidir o kaldırdı engeli
Soran+1 yılE bizim durum ne olacak 😁
Soran+1 yılDurum atmaz pek ama yazarmı bana
Soran+1 yılBugun laf sokup kandilini kutladım oda kutladı 😀
Soran+1 yılÖyle bir durum değil işte kendisinin yazmasını bekliyorum
Soran+1 yılEe ben başkasıyla takılayım uyuz olsun
Soran+1 yılSeninle değil tabiki de başka bir erkekle dotoğraf paylaşsam sinirlenirmi
Soran+1 yılKötü mü olur sinirlenmesi yani belki barışmak ister
Soran+1 yılE yani onun konuştuğu varsa bende onu mu bekliyeceğim
Soran+1 yılObaaa 😂😂
Soran+1 yılYav hehe
İnternet & Teknoloji konusunda 882 cevap paylaştı. iyi düşün sna bakıyodur
01 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 7b cevap paylaştı. takılma böyle şeylere
01 Yorumla
birileriyle yazıştığı için ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılBakalım nelrr olur
Soran+1 yılMesajım gitmiyor burdan yazıyorum Ekimde bana açılamadı diye eski sevgilimle çıktım ortalığı yıktı tehlikeli bence 😁
+1 yılEski sevgili eskide kalmıştır. İlgilendirmez.
11 Yorumla
+1 yılYeni karılar bulmuş :D
01 Yorumla
+1 yılOda sana bakiyodur :D
019 Yorumla
- +1 yıl
Ayrılık iyi gelmez ya barışın öyle kavga edin :D
Soran+1 yılBarışmamız lazım işte 😁
- +1 yıl
Çok kolay ya
Soran+1 yılKendisi adım atsa
- +1 yıl
Ya ne adımı bu ne böyle dicen kizcan çıkıp konuscaksiniz uzatmadan derine inmeden barışıp sarılıp koklascaniz ne var bunda aşkta ilk adım falan yok beklemek yok direk git istiyorsan
Soran+1 yılYa işte konuştuğu biri mi vardı çıkmadan önce oluyorum ama işede gidiyo gece dönüyo
- +1 yıl
Sabah o ise giderken habersizce git yapis arkasından napmaya calisiyon sen de bumuydu hersey de yakisiyomu bize yeter artık de saril tamamdir. Baktın olmuyo işin rengini anlarsın zaten
Soran+1 yılKendi iş yerleri olmaz 😂
- +1 yıl
Çıkışına git ne biliyim ya ama merak etme yoluna girer :D
Soran+1 yılYüzsüzlük yaptım zaten hep o adım atmadı hiç
- +1 yıl
Valla sen bilirsin tam sen anlatmadan bilemem ama Dediklerimi o sana bugüne kadar öyle şeyler yaomadida sorunları çözen sen olduysan bekle bu sefer
Soran+1 yılDimi öyle yapym
- +1 yıl
Bence sen bekle o Dediklerimi o yapsın yanı o ugrassin azda madem seviyosa yapar
Soran+1 yılYapar yapar da konuştuğu varsa başından atarmı bakalım
- +1 yıl
Amann takma yaaa:)
Soran+1 yılOlmuyor kiii
- +1 yıl
Neyse ben gelcem 20 dk ye :D düzelir umarım herşey
Soran+1 yılYa konuştuğu kızı mı bekliceeem 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. çewrimpiçi ;) olmusurda ondan de gec
00 Yorumla
+1 yılYeni birini bulmuş 😂😂😂😂
03 Yorumla
- +1 yıl
Yok bulmamıştır hemen zaten 🙈
Soran+1 yılYehuuu
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılblkı baskalrıyla knsuyıordur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEveett
+1 yılsil ve engelle al sana çözüm, sanane be.
00 Yorumlaeski değil mi sanane kızım :D
01 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hemen bı ekip gönderelim de alsın telefonu elinden
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılcunku kızlarla konusuyooo :D
01 Yorumla
Whatsapp'tan çık...
01 Yorumla
+1 yılbunu ona sormalısın.
01 Yorumla
+1 yılYenisi iledir.
01 Yorumla
engelll
01 Yorumla
Kovalıyodur gvt
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni biri var
01 Yorumla
+1 yılBilmem 😕
00 Yorumla
+1 yılTakma boşver :D
00 Yorumla
+1 yılHala niye ekli?
01 Yorumla
Çünkü sohbet ediyor.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat