Diğer ERKEN KALKMAKTAN çok sıkıldım ya!!! hele de işe gitmek için ERKEN KALKMAKTAN!! Sabahları erken kalkmak istemeyen var mı benim gibi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yatmak istiyorum şöyle doya doya, izin gününde ki uyku yetmiyor zaten de uyunmuyor o var bu var... iş güç derkennerdeyse bu haldeyim iş yerinde A) Erken kalkmaktan nefret ediyorum B) Erken kalkmayı severim C) Yatsam da uykumu alamam zaten Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç ERKEN KALKMAKTAN çok sıkıldım ya!!! hele de işe gitmek için ERKEN KALKMAKTAN!! Sabahları erken kalkmak istemeyen var mı benim gibi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Axies Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl 10 buçuk erken mi?Biz her sabah (hafta sonuı dahil) 8 de kalkıyoruz iş için. 0 1 Yorumla Soran yeni kalmadım ki 7 de kalkıyorum :) Yorumla
Oğulcannn_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Canım istediği zaman kalıyorum hayat bana güzel . s 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ohhh ne güzelll Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmiyorum ama saat 4:30 da kalkiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl HADİ YA NDEN Yorumla
IRainmaN Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Her sabah 04.30 da kalkıp 5 Te ise giden adamim. Isyan senin neyine 0 3 Yorumla Soran Allah kolaylık versin ne iş yapıyorsun Yorumla IRainmaN +1 yıl Ölü yıkıyorum Yorumla Soran +1 yıl kolay gelsin Yorumla
burakbas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Günde ort 6 saat uyuyorum ben napayim -_- 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ben de o kadar anca uyuyorum Yorumla burakbas +1 yıl Hadi ordan -_- sabah 6 da kalk don 9 da Yorumla Soran +1 yıl 7 de kalkıyorum sabahları son zamanlarda ama normali 6,30 Yorumla
bloodhill Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Erken kalkmaktan nefret ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl BENDEEEE Yorumla bloodhill +1 yıl :'( Yorumla
pizzaman Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. ece erkeni severim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahhahah :) Yorumla
En İyi Cevaplar