Diğer İşte ağustos böceğinin asıl hikayesi siz olsanız çalışırmıydınız? rihannaselena Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ağustos böceği ile karınca hikayesınde suçladığımız ağustos böceğinin asıl hikayesine bakın birde siz olsanız çalışırmıydınız? İşte ağustos böceğinin asıl hikayesi siz olsanız çalışırmıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Asiruh19031903 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Bizide yarın ne beklediğini bilmiyoruz o yüzden güneş doğuyorsa umut vardır kelebeğin ömrünün 1 gün olduğunu biz biliyoruz ama o biliyormu acaba aynısı ağustos böceği içinde geçerli yaşamak için çalışmak lazım 0 0 Yorumla
JudeMyers Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Çalışması gerekseydi Allah öyle yaratırdı.Bence bu hikayede Ağustos'un çalışmamasına değil Karıncanın çalışmasına odaklanmak gerek. 0 0 Yorumla
fatalemonstrum Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aga ben yaz tatilinde ders çalışan adamım böcek olsaydım yine calisirdim ya huyum kurusun bir tatil edemedim 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar