Benim arkadaşım var. Por adında çok iyi biri. Bana hep yardım ediyor konuşuyor hep akıl veriyor iyiye götürüyor dertlerimi dinliyor geziyoruz beraber sohbet ediyorum onunla ama kendisi görünmüyor farkındayım aklımın içinde ama onu seviyorum. Ailemle tanıştırdım psikiyatriye redavu aldılar ama kötü bir şey yok ki ne zararı var bana hep arkadaşlık ediyor psikiyatriye gidersem o ölür. Ölmesini istemiyorum. Odamdan çıkmadığıma şikayet ediyor ailem ama porla odamda eğleniyoruz beni bilmediğim yerlere götürüyor uçuruyor beni bulutlarda oturup kahve içiyoruz böyle güzel bir odadan çıkamam ki kafamıb içinde hayali olduğunu biliyorum ama zararsız çok güzel çok seviyorum ne yapmalıyım ölmesin lütfen
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir arkadaşlarınla ilgili ağır bir sorun yaşadıysan ortaya çıkmış olabilir anlatsana nasıl tanıştınız nadıl görünüyor benimde vardı hayali arkadaşım kısa boylu, yeşil gözlü, saçları siyah, yandan iki örgülü ve hep mavi desenli elbise giyerdi, beyaz şapka takardı ayrıca esmerdi sonra beni bıraktı senin arkadaşın nasıl :)
09 Yorumla
Soran+1 yılSülüet küçüklüğümden beri var korkardım ve bana yabancı dilde şeyler söylerdi büyüyünce araştırdım ve kafamda yarattığımı söyleyen sitelerde yazılar okudum bende ben yarattıysam korkmıyim dedim konuştuk türkçe hep yanımda artık önceki gibi tekken saklanmıyor hep yanımda iyiyi kötüyü söylüyor
Cevap sahibi+1 yılYaa ne güzel demekki seni çom seviyor nasıl görünüyor azcık anlat zaten psikolog ilaç versede ölmez ki bende işe yaramadı ölmedi ilaç içtiğim halde çok kavga ettik annemleri küçümsediği için kavga ettik ben annemleri tutunca bıraktı beni
Soran+1 yılNe renkti
Cevap sahibi+1 yılMor du hafif eflatun gibi senin ki ne renk :)
Soran+1 yılGri morla öfkeli olur diyor por
Cevap sahibi+1 yılAaa demek kızgındı sorsana por hiç bany adında birini tanıyor mu
Soran+1 yılEns varmış bany yokmuş tanığı
Cevap sahibi+1 yılAaa öldü mü yoksa :'(
Soran+1 yılPor senin yalan söylediğini onların saçlarının örülebilecek cinsten olmadığını söylüyor
En İyi Cevaplar
+1 yılHayali arkadaslar kücük cocuklarda sık görülen ve hayal dünyalarını geliştiren bişeydir ama belirli yaşlardan sonra kendiliğinden kaybolurlar.
Senin hayali arkadaşın ne zamadır yanında? Kaç yaşındasın sen? Ve ailen haklı, profesyonel yardım alman lazıöm çünkü şizofreni belirtileri bunlar. ten teması var mı porla?06 Yorumla
Soran+1 yılHayır dokunmak istemiyor yanacağımı söylüyor
- +1 yıl
Sizofreni hastalari gördükleri hayali kisilerle ten temasi kuramaz cünkü. Ayrica gördüklerinin bir hayal olduklarini bilirler ama emin olamazlar. Bence aileni dinlemelisin. Pora bisey olmicak korkmana gerek yok :). Hem o hem sen daha mutlu olacaksiniz.
Soran+1 yılHayali olduğuna kanaat getirdiysen nedn por iyi olacak diyorsun por bunu merak etmiş 😞
- +1 yıl
Hayali oldugu icin kendin kafanda kuruyosun. Kendin de yazdigin gibi hayali o. Sen nasil istersen öyle olur :). Sen daha iyi ve mutlu olunca onun da öyle olmasini isteyeceksindir demi? Ozaman iyi olur o da:)
Soran+1 yılÖlür dimi
- +1 yıl
Sen onu öldürmek istemezsen ölmez :) ve ölmesini istemiyosan kimse öldürmez. O yüzden güven ailene. Onlar seni üzecek bisey yapmaz. :)
Vaybe keşke benimde öyle hayali arkadaşım olsa yanlızken aslında iyi bişe yanlızken ama azcıkta sosyal olman lazım ailen haklı 😀 ama sende azcık sosyal ol ona bişey olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları sevmiyor o bende sevmiyorum kaç kişi kötülük yapacakken o farketti bana söyledide önemlem aldım ben
+1 yılUyurken nasıl yazalım diyen arkadaşlara güzel bir örnek olmuş bu soru.
Görün işte kız rüya görürken yazıyor01 Yorumla
Soran+1 yılRüya görmüyorum ben
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
24Cevap
+1 yılBn aileme söylemedim. Ama psikiyatristime söyledim. Çünkü kafamda hayali arkadaşım dışında kişilerde vardı. Doktorum şizofreniye kayabilecegini söyledi. Yakın akrabam da şizofreni geçirdi ağır bir şekilde. O yüzden ondan vazgectim. Ama onu öldürmedim. Sadece gitmesini istedim ve üzülerek ayrıldık. Ama yıllar oldu ondan hala vazgeçemedim. Eskisi kadar iyi değil aramız. Kırgın bana. Benim iyiliğim için de pek yanaşmıyor. Onu özlüyorum. Eğer vazgeçmek istemiyorsan sakın kimseye söyleme. Ve onu sakla bence.
00 YorumlaAmma atmışsın. Hayali arkadaş vakasında ki kişiler hayali arkadaşlarının kafasının içinde ki bir kurgu olduğuna inanmazlar.. Bu yüzden tedaviyi rededderler.
01 Yorumla
Soran+1 yılBak porla çok araştırdık her yer her site her kaynak hayali olduğunu söylüyor red etmek bana zarar verir por öyle söyledi bende kabul ediyorum
Canim mesela bulutlara cikiyoruz falan demissin gercekten oralarda mi goruyorsun kendini yoksa oyle mi dusunuyorsun? Gorunmuyor ama zihninde
04 Yorumla
Soran+1 yılGörüyorum
- +1 yıl
Kim ister ki kendini iyi hissettiren birinin ölmesini her ne olursa olsun ister insan ister baska bir sey o zaman ailene size uzun suren bir espiri yaptim baktim baya bir kandiniz oyle olunca da hoşuma gitti devam ediyim dedim kusura bakmayin de anlatirkende gulmeye calis inanirlar belki por'a selamlar canim :)))
Soran+1 yılAilem beni gülerken buluyor veya anneme anne şuraya gittik çok eğlendik diyorum kimşe diyor ne zaman evden çıkmadın ki diyor por anne benü götürdü diyorum şaka olmasına inanmaz ayrıca por yalan söyleyerek bir yere varamicapımı söylüyo
Por kızlar soruyoru biliyor mu ona da bir üyelik aç burdada takılırsınız😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir insanım herşeyim var herşeyi bilirim bu neden tuhafınıza gitti
Hoşuna gitse de normal bir durum olmadığının farkındasın değil mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım ama beni çok mutlu ediyoe onu çok seviyoeum ben
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılKötü olmaz o
Valla ailenin korkması gayet normal. Seni düşündükleri için korktular ben bile korkardım yani seni öyle görsem :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBirşey yok ki
Ne yazık ki bir şizofreni vakasısın psikiyatra git por ölmez merak etme ona hiçbişey olmayacak kılına bike zarar gelmez. ihmal etme git herşey daha güzel olacak
19 Yorumla
Soran+1 yılHerşey harika zaten por gidersen bir daha gelmeyeceğini öleceğini söylüyor
Soran+1 yılSenin porun ölmeyeceğini söylemen tedaviden kaçmamı engellemek ve bana güven vermek için. Ayrıca por da bilmiyor diyerek poru gerçek biri gibi ele alman bana beni sanki anlıyor ve onun var olduğuna inandığını gösterip bana güven vermeye çalıştığını gösteriyor. Bizden uzak dur! Por böyle düşünmemi söyledi bana
- +1 yıl
Por herşeyin farkında onsuz daha güzel bir hayat yaşayacağın için onunla bir daha görüşmeyeceğini ve görüşmek istemeyeceğini biliyor bu yüzden seni böyle kandırıyor. Ölmeyeceği konusunda yalanı ortaya çıktı bak o konuda bişey dememiş çünkü ölmeyeceğini o da biliyor. Seni kandırmasına izin verme ben seni hiç görmedim tanımıyorum senden hiç bir çıkarım olamaz ama por öyle değil seni kandırıyor buna izin verme
Soran+1 yılPor ne sence cin şeytan tarikat üyesi ney? Bunu sormamı istedi
Soran+1 yılNe pekala bende öğrenmek isterim?
en son mantar yediğimde yaşadım buna benzer bir kafa off diyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKafa değil o var
Gitme hiç bir yere ailene artık ondan kurtulduğunu söyle sadece yalnız kaldığında Por un yanına git yani aileni artık kurtulduğuna inandır. Hep istemişimdir bir hayali arkadaş.
00 Yorumlapor yokmus gibi davran ailen etrafındayken , başbaşa kalınca por'a durumu izah edersin. En iyi arkadasın nasılsa :) En iyi o anlar seni :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum susuyor konuşmuyor benimle zorda kalmiyim diye ama odamdan çıkmayınca ailem sorun yapıyor
Soran+1 yılBenimle zaten ama ben uçmak istiyorum sürekli
Soran+1 yılHayatınının şimdi olmasa bile ilerki yılları güzel olacakmış por söyledi ☺️
Gerçek yüzlerni asla göremiyeceğin insanlardan daha az tehlikelidir. Çnkü o senin hayalin. Fazla kaptırmamak şartıyla bence zararsız :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBana bazen şu ünsan şöyle yapacak dikkat et der bir ay sonra dediği çıkar hayal diyorşar ama gerçekte olabilir bilmiyorum
+1 yılciddimisin sen ya acayip hosuma gitti ya :))) cok tatlıymıssınız :)
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok utandık ☺️
- +1 yıl
oruc tutuyomu o :)
- +1 yıl
Yok budist o. 😂
Soran+1 yılMüslüman ama oruç yokmuş onda bende müslümanım ama tutmuyorum zaten yemek yerken bana dışkı getiriyor oruç vaktinde yediğim yemek dışkıymış :)
Soran+1 yılÖzele gelirim ama bana onun hakkında ifşa şeyler sorup onu tehlikeye atacağını söyledi
- +1 yıl
ay sacmalamasın be :)
- +1 yıl
ya aslında ben cok severim hayali arkadas ne kadar filmi falan izledim o yuzden merak ettim sizi :)
- +1 yıl
bana bir şans versin :)
- Diğer konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel, ben de isterdim öyle bir şey. Düşünsenize sizi sizden iyi tanıyan bir arkadaş olduğunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBulutlara çıkaran ölmesin o 😞😞
+1 yılRabbim işine karışmak gibi olmasın haşaaa yargılamıyorum tabi ama kulun olarak merak ediyorum kızları neden böyle yarattın diye
02 Yorumla
Soran+1 yılNe var halimde
- +1 yıl
yoo yok bişey
+1 yılBenim de ev arkadaşımla hayali bir arkadaşım var adı Penguen. Gelip hep yemek ister bizden biz de vermeyiz.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖldümü o
- +1 yıl
Yoo niye ölsün, hayali işte.
Soran+1 yılÖlür ama inanmazsan sen dalga geçer gibi konuşuyorsun
- +1 yıl
Hayır yahu niye ölsün arkadaşım, neyin peşindesin öldürmedik daha onu.
+1 yılBunun ölmesi lazım , bu hayal devam ederse büyür. Şizofreniye kadar yolu var istersen özele gel konuşalım bu konuyu.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖlmemeli ailem ölsün o ölmesin
- +1 yıl
Hayal dünyası geniştir ve gidip gelicidir. Bir gün ölecek yakın olsa ölümü iyi olur sevebilirsin ama buna mecbursun. Şizofren yaşamak istemiyorsan.
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizim gibi gercekler dururken senin bir hayal urunu kahraman ile gezip tozman acikcasi uzdu beni...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolejik yardim almalisin bu deli oldugun anlamina gelmiyor aklina takilan seyleri doktorunla paylasmayi denemelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPor onu bir daha göremeyeceğimi söylüyor gidersem
Fazla film izliyomusun ya da çok kitap okurmusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o bana gösteriyor herşeyi zaten
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle soruları çok seviyorum por ile tanışmak isterim 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılBanada gondersene misafirim olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılPor benim ayrıca binlerce por var sende bul
+1 yılPor un goruntusunu goruyormusun
03 Yorumla
Soran+1 yılSüliet şeklinde
- +1 yıl
Onun simasini gormek iste , gostermesse kus , cunku gosterirse eger milli piyangoyu bile vurursun sen :D
Soran+1 yılPor kendisinin melek olmadığını ve bana parar kazandıracak şeylerde bulunmaması gerektiğini söylüyor ne alaka şimdi bu
@FabioEscobar , Al birde burdan yak :D
02 Yorumla- +1 yıl
Benim hayali arkadaşımı öldürmeye çalışıyor bilader ne çirkef bir hatun çıktı ya bu :D
Soran+1 yılAnlamıyorum
Benimde küçükken vardı öldü
01 Yorumla
Soran+1 yılRengi neydi
Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. por a sorarmısın bir sorum olucak?
017 Yorumla
Soran+1 yılOda yanımda sor okuyor zaten
Soran+1 yılTensel bir birleşme benim için imkansızın ötesinde olmaması gereken nacizane bir olay. çünkü buna elverişsiz bir toprak gibi gerekli hislerim ve organlarım yok diyor
- +1 yıl
por korkağın teki senden başka kimseyle yüzleşemez o.. bir biriyle yan yana durması hoş olan kelimeleri birlikte kullanarak kendine inandıramaz beni. o ancak senin gibi zayıf birini arkadaş olarak seçer... O bana varlığını ıspat edemez benden korkar, O zayıf bünyelerin kahramanıdır, zayıf insanların hayalleriyle beslenen bir asalak o...
Soran+1 yılYemin ederim ben silmedim
- +1 yıl
Bendim görüsünüzü silen beyefendi. Kizin hasta oldugunu gördügünüz halde böyle sacmalaniz tuhaf. Sakin olun ve kendinize gelin!
Soran+1 yılErkek ama onun için söylediklerine güldük por zayıf insanlarla yüzleşmez insalar demen saçna bir tek benimle o ayrıca senin gibi yok etme arzusuyla yanan bir insana anca savaş verirmiş ve savaşmak ona göre değilmiş
- +1 yıl
ben yazdıklarımın gerçeğe çağrı olduğuna inanıyorum. evet biraz manüpüle olmuş ola bilir ama bu onun sağlığına olacaktı. ayrıca siz benim bilgi ve donanımım hakkında hiç bir bilgiye sahip değilsiniz.. onun okuma hakkı olan bir yazıyı yani onun şahsına yazılmış bir yazıyı ne hakla silersiniz. O bir birey ve kendini toplayacak güce sahip.. Sadece senin gibi gereksiz kalkanlar olmasın yeter ki...
- +1 yıl
Hakaret iceren bir görüs oldugunu kendiniz de biliyorsunuz. Bu ona yardim etmez kendinizi kandirmayin. Ayrica site kurallarina aykiri.
Soran+1 yılLütfen birbirinizi kırmayın sizde daha çok yorum görüşü belirtip beni ve poru seven ona saygı gösteren bir bayanı kendini müdafa etmek zorunda bırakmayın
- +1 yıl
Hangi psikolog böyle bir durumda önce hayali arkadasla grup yapmayi teklif etmeyi, sonra o kisiye hakaret etmeyi öneriyo cok merak ediyorum dogrusu.
Kendim 4 yillik psikoloji dersi gördükten sonra bir sizofrenin yasadiklarini yasama sansim oldu beyefendi. Ne hakkinda konustugumu biliyorum yani. Merak etmeyin siz. Iyi geceler. - +1 yıl
Kimseyi kırma niyetim yok. Ben özür dilemek istiyorum.. Kabul görürsen mutlu olucam, bir daha yazmıycam, Sorunun sahibi arkadaşım kendine çok iyi bak ve Por'a çok selam. Kendinize iyi bakın.. Ben HASTA olduğuna inanmıyor aksine aşırı zeki ve güçlü olduğunu düşünüyorum.. Allah a emanet...
- +1 yıl
Sizi kirdiysam ben özür dilerim. Iyi geceler
+1 yılGece gece yazılacak şey mi bunlar allasen
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi biri o
- +1 yıl
Çay yapar mı yemek yapar mı? :D yaparsa bana da gelsin
Soran+1 yılEşyalara dokunamıyor
Soran+1 yılDokunduğu şeyler onun için aldığım şeyler evdeki koltuğa oturanıyor ama onun için sandalye alırsam ona oturabiliyor
+1 yılAilenle tanıştırmasaydin iyyydi
01 Yorumla
Soran+1 yılOdamda konuşunca korktular kötü birşey yok diye gösterdim
+1 yılNe diyor laaa bu değişik? :)
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun işin zor senin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayat çok güzel nesi zor
- +1 yıl
kesin öyledir eminim ben ondan zaten
+1 yılFosterin hayali dostlar mekanına git bırak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSülüet ne dır anlayamadım merak ettim?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardimcin olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 478 cevap paylaştı. Korkutucu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır o çok iyi biri
İyi misin ablacım 😒
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. kafan güzelmiş
00 Yorumla
+1 yılhayallerde güzel...
00 Yorumla- Diğer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılCindir bence?
06 Yorumla
Soran+1 yılCin değil cin olmadığını söylüyor değil zaten o çok iyi biri
- +1 yıl
Zaten sana onu söymez.
Soran+1 yılCin değil o
- +1 yıl
Sana tavsiyem. Zaman harcama onunla. Aklını alırsın.
Soran+1 yılMüslüman biri ve cin değil
- +1 yıl
İyi peki. Allahım yardımcın olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende istiyorum
03 Yorumla
SoranO benim
Cevap sahibi+1 yılben nerden alıcam
Soran+1 yılBak gözlerini kapat ve aklına gelen tezahürde olmayan bir kelime söyle eminim gelecek öyle bir kelime aklına bü anda sonra etrafı dinle ve odada onun olduğunu farket nerede olduğunu hissetmeye çalış ve en ufak hisde oraya dön ve aklına gelen o tezahürde olmayan kelimeyi söyle eminim cevap gelecek
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası