Polis olan var mı aranızda yardım lütfen bir polis bir yerde bulundugunu nasıl anlayabilir illaki şikayet mi gerek ihbarsızda anlayabilir mi?

Polis olan var mı aranızda yardım lütfen bir polis bir yerde bulundugunu nasıl anlayabilir illaki şikayet mi gerek ihbarsızda anlayabilir mi? Eski nişanlım onunla barışmak istiyorum diye seni seviyorum dön gel barışalım nolur diyorum diye beni savcılıga vermiş bizde gittik bir daha yapmicaz dedik uzaklaştırma kararı çıktı hakkımda kıza gene bakmak için evlerinin o tarafa falan gidiyordum polisin birisi dayımı arayıp uyarmış senin yigen gene o taraflara gidiyor dikkat edin demişde sizce benim oraya gittigimi polis nasıl anlamış olabilir acaba kız gene mi şikayet etmiştir veya telefon mu etmiştirde anlamışlardır ama şikayet etse beni arayıp gel ifade ver demeleri gerekmez mi polis bir dahaki şikayetinde hapise girersin demişti bana bende çok seviyorum bir bakayım kızın suretine diye gitmiştim veya orda polis beni görmüş olabilir mi sizce ne olabilir benim orda oldugumu nasıl anlamış olabilir o polisler?
Polis olan var mı aranızda yardım lütfen bir polis bir yerde bulundugunu nasıl anlayabilir illaki şikayet mi gerek ihbarsızda anlayabilir mi?