Özellikle cinlere inanmayanlar yazmazsa sevinirim. Cahillere ayıracak vaktim yok.
Cevabın nedir?
Cinlere inanmayanları nasıl cahil olarak adlandırabilirsin ki? Çok yanlış! Benim Başıma cinlerle ilgili h bir şey gelmedi ve bende inanmıyorum ama ilgimi çekiyor ! Şimdi ben sana böyle bir yaklaşımda bulunsam ve bilmediğim şeyle ilgili sorular sorsam cahil olarak mı göreceksin?
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Telekinezi vb yapabiliyor musun? Ya da psişik güçlerin var mi?
01 Yorumla
Ya aslında benim bir sorum olacak ama cinlerle alakalı değil. Enerji düşüklüğü nedir. Geçen biri bana öyle dedi. Senin enerjin çok düşük bir kurşun döktür falan dedi. Ne alaka
01 Yorumla
Herseyi biliyorum. Sen sor istiyosan aydinlatalim birbirimizi
012 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
14Cevap
+1 yılnickin dikkatimi çekti , gerçek kabilennin isminin gizlendiği biliyorsun dikkat et derim.
03 Yorumla- +1 yıl
NE soylesene merak ettm
- +1 yıl
gerçek ismi gizlenen bir kabiledir.. flimde kullanıştır , ve çok tehlikeli bir kabiledir
içeriğini öğrenmek isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz iyi aksamlar.
cinlere inanıyorum. Ama astral seyhat çok saçma geliyor dostum ya. Gerçekten var mı böyle bişey. Her insan istese yapabilir mi? Hangi şartlarda yapabilir?
05 YorumlaHangi dualari okumak ya da ne tur bisey okumak faydali olur bu durumdan kurtulmaya?
04 Yorumla
+1 yılastral seyahati nasıl yaparız kesin bir yol biliosan paylaşabilirsin çok uğraştım ama lucid dream bile göremezken astral hayal gibi
02 Yorumla- +1 yıl
hocam özelden yazarmısın önemli
+1 yılYa bişey söylicem, cinlere inanıp inanmamak değil de kankamı bu konuda korkutmasan olmaz mı ¿😖😖😖
011 Yorumla- +1 yıl
Ya benim de aklıma soktun şimdi, gerçekten korkuyorum 😭😭😭
- +1 yıl
şu an senin yüzünden ışığı açıp oturuyorum, kıza neler anlatmışsın ya😭😭
- +1 yıl
Beni de korkutuyor anlattıkları 😭😭
- +1 yıl
şu an seni terslemek istiyorum ama makarnaya anlattıklarından sonra cesaret edemiyorum bişey yaparsın diye😭
- +1 yıl
Neyse iyi geceler 👍👍☺☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılGördüğüm rüyalar gerçekleşiyor. Rüyalarımda semboller ve sayılar görüyorum bazılarının anlamını buldum gibi. Birisi hatta parapsikolojinin mi ne sembolüydü. Bunun cinlerle alakası olabilir mi?
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır. Çocukluğumdan beridir olan bişey. İçime falan ne zaman bişiy doğsa 2 dakika falan sonra gerçekleşiyordu. Mesela bir rüyamda da 2425 rakamlarını gördüm. 2 kişi ölüyordu ben yaralı kurtuluyordum. Çıktığımda bir sürü ambulans falan vardı. Rüyalarım gerçekleşiği için günlük şeklinde tutuyordum. Geçenlerde baya kafama takıldı bu rakamlar falan araştırdım. Rüyamdan 24 gün sonra 00.25 bir yerde 7 şiddetinde deprem olmuş ve 2 kişi olmüş bir sürüde yaralı varmış. Bunu geçen soru şeklinde de sordum cevap alamadım pek. Bunun gibi şeyler..
Cevap sahibi+1 yılEvet arada oluyor..
Cevap sahibi+1 yılAşırı inançlıyımdır ama bazı gereklerini yapmıyorum namaz kılmak kapanmak gibi.. Onun dışında çok dua ederim falan.. Bunun bir alakası yok yani cinlerle öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi şeyleri bilen insanlar varmış. Mesela 99 depremini önceden bilenler falan. 8 saniye diyede bir film çekilmiş kadının yaşadıkları falan. Bazen geceleri birden uyanıyorum tam uyuycam zaman içerden bir ses geliyo bişiy diyo ama saçma sapan kelimeler anlamıyorum. Korkuyorum. Halüsinasyon olabilir mi bilmiyorum. Bazen nesnelerin hareket ettiğini görüyorum. Bir gecede 3 gibi falan uyanmıştım ve televizyonun kendiliğinden açıldığını gördüm ya da annemin gece balkona çıkmasıydı. Nereye dedim cevap vermedi balkona çıktı garipsedim kalktım ayağa. Bekledim annem geri gelmedi annemlerin odasına gittiğimde annemin hiç uyanmamış olduğunu gördüm. Yatarken [ylesine sanki bişiy dokunuyomuşgibi hisediyorum koluma falan. O yüzden cinlerle alakalı olabilir diye korktum. Ama onlara bulaşcak bişiyde yapmadım..
Cevap sahibi+1 yılKim olduğum aramızda kalsın ama özelden yazarsam. Tanınıyorum sitede biraz da..
- +1 yıl
Bunlar küçükken bende de oluyordu artık olmaz oldu. Mesela rüyamda gördüğüm yerlere gerçekte de giderdim hep. En son geçen sene cinlerle ilgili bir rüya gördüm herkes onlara dönüşmüştü annem bile tuhaf davranıyordu besmele çekmeye çalıştım çekemedim sonra uyandım korkudan uyumamaya çalıştım ama uyuya kalmışım rüyanın devamını gördüm bu kez. Bunun onlarla ilgisi olabilir mi? Bir de astral seyahate bu sene aşırı bir ilgim var yeniyim denemelerde falan internete de güvenemiyorum bu konuda açıkçası. Yardımcı olur musun görüş yazamıyorum buraya yazayım dedim.
astral seyahatı merak edıyorum bende hıc yaptın mı astral seyahat
05 YorumlaDiğer konusunda 802 cevap paylaştı. Bu konu hakkında ne kadar bilgili olduğunu düşünüyorsun?
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAstral seyahat denedin mi? Ben birkaç defa denedim ama olmadı bıraktım
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuç ne peki? Nasıl bir his?:)
Cevap sahibi+1 yılBitkisel hayata girenler varmış doğru mu? Bide astral seyahatte istediğimiz yere gidebiliyor muyuz?
Cevap sahibi+1 yılPeki astral seyahatteyken uyuyan birinin rüyasına girmek mümkün mü? Yani onunla konusuyormussun ama o rüya gördüğünü sanıyormuş... doğrumu bu? :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani? Nasıl girecek birisinin rüyasına? Benim derdim astral seyahat değil rüya olayı:))
Cevap sahibi+1 yılValla kimseye söylemem aramızda kalır?;)
Cevap sahibi+1 yılGüvenle ne alakası var ki?;)
+1 yılsen geçen gün gizliden soru soran çocuksun dimi astral seyahat hakkında
02 Yorumla- +1 yıl
bu konuda soru sormaya ihtiyacım yok sadece o olup olmadığını merak ettim ayrıca bahsettiğim soru da bu tarzdı sadece cinler yoktu
+1 yılAstral seyahatte ruhun tekrar gelmemesi durumuyla karşılanılabiliyormu?
03 Yorumla- +1 yıl
Araştırdım , geliyormuş. Yanlış bilgi , teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfosyonel belgen var mı uzman mısın bu konuda yoksa sormam?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki egitimde cinler mufredati var da okumayanlara cahil diyosun degisiksin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuyamin icinde ruya gordum ve o ruyada bir cin musallat oluyordu. Gercek hayatla ilgisi var midir?
01 YorumlaNe alaka simdi cinler falan
07 Yorumla- +1 yıl
Uyuyordum kapı sesi geldi babamdır dedim odama girdi basımda dikildi yanımda oldugunu hissediyorum sonra kulagıma bir indirdiiiii nefesim gitti hareket edemedim nefes alamadım duzelince baktım kimse yok annemin yanına gittim babam degilmis korkuyla annemle yattım annemle yatarken sabaha kadar konustuk sanıyordum ama hic konusmamısız ama konustukkk yemin ederimmm onun arkası donuktu biseyler diyordu cevap veriyordummm.. korkudan öldum hsla atamadım ustumden bu olay dun gece 4 civarında geldi basıma karabasan olabilir mi.
- +1 yıl
Oo iyi saatte olsunlar gelmiş sana :D Karabsan olayı vardır evet yalnız bunun çoğunu cinler yapar tıpkı sende olduğu gibi. Cinlere inanmayanlar aklının oyunu cart curt derler. Bu nasıl oyun l*n . d Neyse korkmana gerek yok. Bir daha olursa gider yap 'hayırdır derdiniz ne' falan de :) Sonra bana mesaj at da dayak yeme sdfasdfa Neyse anlık uğradıklarını düşünüyorum tekrar etmez korkma ederse bakarız.
astral seyahat nedir?
05 Yorumla
+1 yılastral seyahat tehlikeli mi?
09 Yorumla- +1 yıl
ruhlar bölgesindeki çocuk astral seyahat yapıyordu filmdeki astral seyahat ile gerçekteki astral seyahat aynı mı oluyor?
- +1 yıl
:( :(
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
çok korkunç değil mi?
+1 yılastral seyahat nasıl yapılıyor?
01 YorumlaDiğer konusunda 840 cevap paylaştı. Senin bu konular hakkinda bilgin varmi?
09 Yorumla- +1 yıl
Uyku ve uyaniklik arasinda aniden damarlarimda bir tireme ve kulagimda ugultu oluyor hareket edemiyorum sesim cikmiyor bagiriyor olmama ragmen ve gozlerimi acamiyorum fakat etrafindaki herseyi goruyorum bunu bir biyoenerji uzmaninada sordum surekli yasadigim bir olay karabasan degil
+1 yılKendilerini neye gore gosteriyor cinler?
01 Yorumla
+1 yılCinlerin görünüşü nasıl
03 Yorumla- +1 yıl
Uzun boylu olanı var mı köylerde çok varmış o tür
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ahaha güldürdü. Cahil kısmı tabii ki.
01 YorumlaAstra seyehat nası yapılır dinden
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanda varlar mi
05 Yorumla- +1 yıl
Peki benim aklımdan geçenleri görebilir misin
- +1 yıl
Allah allah tuhaf gerçekten bir sorum daha var ana burdan soramam
+1 yılCinler hakkinda senden fazla şey biliyorum
013 Yorumla- +1 yıl
yapiyorum
- +1 yıl
bilgelik yapma bana 😂
- +1 yıl
Senden cok sey bildigime eminim
- +1 yıl
Onu cagirarak konusarak kendine baglayabilirsin.
Lahe cininden aliyorsun - +1 yıl
bende aynisini dedim zaten konusarak anlasarak. lahe cinini bilmiyormusun?
- +1 yıl
sen cinlerin degil cinler senin emrine girer
Gizli Üye(30-35)+1 yılAstral seyahat nsıl ypılıo?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeniyoruöM ama yapamıyprum
- +1 yıl
Özele gelebilirmisin bir
Gizli Üye(30-35)+1 yılcin musallat olduğunu nasıl anlarım
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnasıl belli eder ama :( korkuyorum acaba bana öyle birşey olmuşmu didyede
Cevap sahibi+1 yılpeki
+1 yılsen medyum musun?
01 Yorumla
+1 yılyok :/
00 Yorumlaastral seyahat?
04 Yorumla
+1 yılinanamıyorm hala
01 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı