Açılırsam cehenneme gider miyim?

Tam tesettürlü gibi değilim tunik ve dar pantolon giyiyorum makyaj yapıyorum ve topuz yapıyorum günah biliyorum ama bırakamıyorum namazlarımı kılıyorum bu arada ama sorumluluğunu taşıyamıyorum artık Tesettürün ve bir kaç sorunum daha var yapamıyorum her neyse ben açılacağım ama annem o kadr kötü şeyler Söylüyor ki orspu olacaksın olunca ne sanıyorsun diyor erkekler sana ellemeye çalışacak peşinden koşacaklar saçını açtığını görünce diyor sen bir açıl öldüresiye döverim yemin olsun ki diyor ve en ufak hatamda eskiden beri hakkımı helal etmiyorum sana diyor gerçekten ben neyapacağım bilmiyorum dayanamıyorum ama ailem onları seviyorum ama çok ağır dayanamıyorum.. Anneme ne dediysem olmuyor dinlemiyor babama da aynı şeyleri söyledi babam biraz daha yumuşak kalpli kendime zarar verdiğimi görünce açıl ne halin varsa gör ama kendine zarar verme dedi ama annem hala o kadr kötü şeyler söylüyor ki dayanamıyorum açılırsan saçlarını yolacağım yeminle dedi ve gerçekten yapar çünkü sinir hastası off ne yapmalıyım açılma demeyin çünkü yapamıyorum Tesettürü taşıyamıyorum ve içimde dönen şeylerlede tesettürlü olamam üzgünüm... Lütfen yadırgamayın açılırsam cehenneme gider miyim orspu olur muyum ya da erkekler bana eller mi şimdi de elliyorlar daha bir ay önce yaşadım kapalıyken bile elliyorlar ayrıyetten netten yaşlı adamlar ekliyor sadece ben hiç eklemesinler isterdim.. Annem hakkını helal etmediği için cehennemlikmiyim ama annem her şeye diyor.. Bu Arada kendi isteğimle kapandım ama yapamıyorum kapanalı yıllar oldu.
Açılırsam cehenneme gider miyim?