Kızlar zevkimden dolayı ben seviyorum ama kızların gözünden kro durumuna düşüyor muyum diye merak ediyorum. Resimde ki gibi bir arabayla gezen yakışıklı, uzun boylu bir adama bişeyler ekler mi veya kro-itici duruma düşürür mü?
Kızlar, Modifiyeli arabası olan erkekler nasıl sizce?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevglimin modifiyeli honda s2000i var bir de murattı 131 😞😞 ikisi ne alaka diyorum ama anlamıyor hevesi olan biner buna parası olan değil diyor 😀😀 çok saçma bence bu araba sevdası
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
muratı boşver tofaş ve fiat sevmem ama honda bir başka :D
Arabayı silip parlatırken ömrü geçiyor farkında değil :)) ben araya girmesem aksama kadar uğraşır Bir de yanlaması yok mu en olmadık zamanda nefret ediyorum, arabın içinde bir sağa bir sola savruluyorum bıktım artık 😓 derdimi deştin sen de
Yani modifiye var modifiye var şimdi. En kötü tofaşa bile modifiye yapılır yapılmaz degil ama yürüyen disko topuna çevrilmez bir araba ya da dügün salonu gibi olmamlı içerisi modifiyeden anlayan insanlar ilgi alanımdır. Çünki modifiye yapan biriyim arabama babamın arabasına yani kro kelimesini taşımaya layık görülücek kadar zevksizler var modifiye bu yüzden kızların kulagına hoş gelmez.😉
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne demek istediğini anladım apaçi işi olmasa iyi olabilir diyorsun. Cidden haklısın modifiyeden modifiye değişir :D
Biraz ergen kro durabiliyor bazen ama bu araba o kadar itici gelmedi bana
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın ergen apaçi arabasına çevirip işi batıranlar var ama iyi yapanlarda var. Bende ki bu kadar değil yani aşırı olmaz bende ki fazlası itici oluyor yani kendi düşüncem böyle :)