+1 yılO hayati istedigi gibi yasamali bence
Kapali ozgurse
İcki icen ozgurse ki degil dinciler gece 22 den sonra yassahhjh goydu
Mini etekli izgurse ki degil laf yerler kapan namissuz opu derler dinciler
O zaman bir insanin yatagini istedigi insanla paylasmasi ozgurluktur
Ama bukadar yassah olan dinci ulkede bu baskida normal00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben nefret etmem, saygı ile uzak dururum.
10 Yorumla
Escinsellerden nefret etmiyorum.. Ama yakinimda olup öpüsmeleri sarilmalari beni rahatsiz ediyor.. yani karsi oldugumdan degil ama kabullenemiyorum.. sok etkisi yaratiyor bende
01 Yorumla
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sensin. Oh çok seksiler. Lezlerden ben de nefret ediyorum.
img04.deviantart.net/.../...s_by_jazzylemonade.jpg33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılcaninin istedigini ellesin, istedigine asik olsun, sonra kendi gibi anormal olmayani taciz etsin, sovsun, kendinden olmayani asagilasin, sonra da bu anormalligini herseye mal etsin. Gayet de baskiciyiz.
Diger hersey gibi escinseller de dogaldir. Ama doganin kanunlarina anormal bir bozukluktur. Bu bozukluklari, onlari ahlaken kötü yapmaz, bunu kendileri secer, ve salca olurlarsa toplum normlarinin normal kabul ettigi seylerin disina cikarlarsa, elbet dogalari gereği anormal bir genellemeye tabi tutulmalari kacinilmaz olur. Bu yuzden norm disi davranislar yuzunden norm dışı muamele gormeleri normaldir, su gun heteroseksüel bir sapik, birini elleyince karakolluk olabiliyor, peki heteroseksüel, homoseksüel tarafindan tacize ugradiginda adli vakalarda ne kadar gozukur? Hic.
Ayrica psikolojisi bozuk tedavi olmasi gereken zalim bir eziyetci aktif profilindeki biriyle normal aktif birey karıştırılmamalıdır.
burada yazanlar sahsi arastirmalarim ve escinsellige bakisimla ilgili yorumumdur. Genelleme yapmak istemedim lakin tanidigim bicok pasif gayin heterolara satasmakta beis gormedigini, bunu normalleştirmeye calistigini gördüm.
02 Yorumla- +1 yıl
Pardon anormal? Senin kuru * karini ellemen daha anormal affedersin. Ayrica ta izcide sensin allahin bokcuvali. Bu bir "anormallik" değil epigenetik bi durum got kendini eğit. Ayrıca senin hayatının herhangi bir anında karilari sevmeyi sdçmediğin gibi bif gay asla erkeklerden hoslanmayı seçip nefret edilen bir gruba girmek istemez (basit mantık) . Ve toplum normları anormal gördüğü şeg doğalsa bizde onu normal yaparız. Normalleştirilmeye çalışılıgor ÇÜNKÜ NORMAL. Normal bişi yüzünden insanlar linçlenebiliyosa bence biraz düşüncelerini gözden geçir.
Cevap sahibi+1 yıl@poodlaea düzeltiyorum, doganin kanunlarina uygun lakin toplum norm ve standartlarına aykiri. Anormallik de burada. Zaten epigenetik ve evrimde bunun elenmeyisi dogal olduklarini gosterir.
Hayvanlarda bile gorulebilmeleri dogal olduklarini gosterir lakin bu onlari normal yapmaz, hos ataerkil ya da anaerkil topluluklar vardir ama escinsel bir birlik kurulamamistir bu hicbir kulture ya da yasalara uygun degildir, bir kac escinsel bakan vardir, lakin ulkelerin kendi yasa ve tuzugunde escinsel bakan olamaz yazmaz. kurandaki lut efsanesi buna aykiri, lut kavmi guya escinsel bir toplulukmus. Yersen. o da zaten hikaye, kuranda yazanlarla istigal ederseniz yine celisirsiniz. Benn bu arada escinsel karsiti degilim, ben nasil lezbiyene ya da hetero kadina laf atmiyorsam o da bana sulanamaz veya laf atamaz, taciz edemez. Heteroyum dememe ragmen bir gay bana sarkintilik ediyorsa o da ayri bir anormallik, bu arada bekarim, heteroyum, sizi de hetero karim yapmak isterim (simdi demek istedigimi anladiniz mi)
+1 yılEşcinsellerden nefret edenleri bilmem ama! Senden nefret eden sadece ben miyim?
77 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece sen
- +1 yıl
Artılar öyle demiyor premses 😒
Soran+1 yıl2 kisiyle egonu tatmin et hadi izin veriyorum akajhaba
- +1 yıl
Al iştr üç oldu 😏
Siz homofobikler aşırı garip yaratıklarsınız. Bunun bir tercih ya da sapkınlık olmaması bi yana (epigenetik ve hayvanlarda görülen bir durum), insanı afedersiniz ama kimi zikmek "istediği" için nefretlemek aşırı ayrı bi kafa. Ne kullanıyosanız banada verin de bana zararı dokunmayan iki kadin/erkeğin sevişmesinin nefret edilcek taraflarını göreyim.
00 Yorumla
+1 yılcokta umurlarinda mk senin onlardan nefret etmen. kime asik olucagini secemezsin bir kızada asik olurum bir erkegede bu da kimseyi geremez arkadas git yasadigin magaraya don
35 Yorumla
Soran+1 yılStraponla becerilmek cok hosuna gitmis anlasilann
- +1 yıl
Giderse gider sanane topraaaammm
Soran+1 yılAllah in krosu ya topraam ne *
- +1 yıl
Sanane topraaammm
Nefret etmiyorum da icimden hoş karşıladığımi soyleyemem
20 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. İnsan olmadığını düşünüyorum. Çok ayıp :)
Seni mi biptiler de rahatsız oldun?03 Yorumla
Soran+1 yılHeralde senin cok hosuna gitmis sen devam et
+1 yılŞahsen ben nefret etmiyorum. Eşcinsel olsun ya da farklı din ırk olsun insan ne isterse onu tutar onu yaşar. Her koyun kendi bacağından asılır. Buna saygı göstermek lazım
10 YorumlaHormonsal bir durum kendi istekleriyle değil biraz beynini kullan senin çocuğun da böyle bir duruma düşebilir.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayatı.. Ben nötr bakıyorum nedense bu gibi durumlara..
20 Yorumla
+1 yılNiye nefret edilsin yahu bende gayım bu isteyerek olunan birşey değilki doğuştan oluyor duyguların öyle yani sen nasıl bir ekekten hoşlanıyorsan gaylar veya lezbiyenlerde aynı bir fark yok yani 😊
10 Yorumla
+1 yılValla ne gocunduk ne gocunduk nefret ediyorsun diye :)
20 Yorumla
+1 yılNefret etmiyorum. Kim ne isterse onu yapar , başka kimseye giren çıkan yok sonuçta.
10 Yorumlakesinlikle tek değilsin erkekleri midemi bulandırıyor kızları hakkımızı yiyor nerden bakarsam bakıyım yok ya olmuyor :D
00 Yorumla
+1 yılneden nefret ediyorsun sana zarar verdikleri oldu mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılEveet ! O yuzden hepsinden nefret ediyorum
- +1 yıl
eşcinsel olmayı tercih eden bir kişi sana zarar verdi diye hepsinden nefret etmemelisin.
+1 yılKendi tercihleri değil, doğuştan gelen bir şey. Nefret edilmesini gerektircek bir şey göremiyorum ben ortada.
10 Yorumla
+1 yılbütün o nefret cinayetlerini işleyen sen miydin yoksa...
00 Yorumla
+1 yılNefret etmiyorum. Insanlari sevmek icin cinsel yonelim dini inanc siyasi gorus veya irk olarak secmiyorum.
20 YorumlaDiğer konusunda 7b cevap paylaştı. herkesin cinsel eğilimine saygı duymak lazım
sen normalsin diye herkes normal olucak birşey değil sonuçta bu hormonal bir durum20 YorumlaDiğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Lütfen nefret etmeyiniz oda bir hastalık.. O zman tüm hasta insanlardan nefret etmeniz gerekir..
11 Yorumla- +1 yıl
Homofobikler eksilemiş.
+1 yılNefret etmiyorum da gayların hakkımızı yediğini düşünüyorum 😂
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNefret etmiyorum. Ama bulaştıkları zaman da sert tepki vermek zorunda kalıyorum malesef. Homofobiğim sanırım özellikle geylere karşı.
01 Yorumla
+1 yılEtmiyorum. Gay arkadaşlarım oldu. Çok da iyi insanlardı gerci simdi görüşmüyoruz
10 Yorumla
+1 yılEtmiyorum saygı duyuyorum ama pek hoş karşılamıyorum açıkçası
10 YorumlaUmrumda değiller. Herkes dilediği hayatı yaşayabilir.
10 YorumlaTek değilsin bende nefret ediyorum bence çok saçma bir hemcinsine aşık olmak onunlan, ilişkiye girmek, bana aşırı iğrenç ve hoş gelmiyor ben nefret ediyorum ve olanlardanda uzaklaşmaya calisiyorum
00 Yorumla
+1 yılonlarda senden nefret eder onun dışında sitede vardı nefret eden ama daha çok erkekti
00 YorumlaDiğer konusunda 537 cevap paylaştı. nefret ediyorum desem ağır olur, kendilerini sevdiğimide söyleyemem
00 YorumlaBenden uzak dursunlarda ne halt ediyorlarsa etsinler umrumda değil.
00 Yorumlabir tek lezbiyenlerden nefret ediyorum hakkımızı yiyolar mk
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni de yaz listeye (lezbiyen ve kadın bisexler hariç)
00 Yorumla
+1 yılonlarda seçmiyo öyle olmayı ama şu transların tanga ggiyip ortalıkta gezmesi ben dellendiriyoo
00 YorumlaOnları ötekileştirenlerden nefret ediyorum ben de!
411 Yorumla
Soran+1 yılOnlar kendilerini otekilestiriyor
- +1 yıl
Ozgurluk dinci devlette olamayacak zit bir ozelliktir
Gebersin dini kullanan dinciler - +1 yıl
hoş görü olayı değil ki olay çok farklı
adamlar takiyeci
yani düşündüğü yaptığı farklı iki yüzlüü şahsiyetsiz karaktersiz demektir.
kapanmayı özgürlükle bağdaştırarak aslında akıllarındaki baskıcı toplum yaratmak
madem özgürlük
kapanmak özgürlükse
gece 22 den sonra içki özgürlüğü nerde
mini etek giyene o. p demek nerede
oruç ttanı dövmek nerede
istediği cinsiyeti seçmek nerede
özgürlük demek kafa kapatmak değil arkadaşlar bu basit oyunu yutmayın - +1 yıl
Bence hoşgörüsüz düşünce tam da senin gibi düşünenler. Ben kapalı değilim ama kapalı bir çok insanın dinini özgürce yaşaması taraftarıyım. Özgürlüğü kısıtlanan kesim bu zaten. Kimseye meclise ya da devlet dairesine girerken kapıda eşarpsız girilmez demiyolarsa kapalı insanlara da denmemeli. Özgürlük bu işte! Bugün eşcinseller göğsünü gere gere yürüyüş yapabiliyo onlar da istedikleri kadar olmasa da daha özgürler artık.. @titretenmuamele
- +1 yıl
yazdıklarımı pekde anlayamadığını üzülerek okudum
anlaya bilmen için 2nci kez yazmak zorundayım
kapalıların kapalı olması değil derdim sen bunu anlamışsın ama değil maalesef
hatta kapalılık olmalıdır özgürlüktür
işte anlayamadığın nokta bu
onlar için özgürlük kapalılık olduğu kadar diğer ters gelen şeyleri özgürlük olarak işlerine gelmemek baskı ile ellerindeki yetki ile kapatmak bastırmak
kapanmak haktır AMA İYİ OKU içkide haktır orç tutmamakta haktır minide giymek haktır mini giyen oruç tutmayan laf yiyemez.
ANLADIN UMARIM tekrar yazdım aynı şeyleri - +1 yıl
22 den sonra gitde içki al bakalım alabiliyormusun afedersin ama gündendem bir haber bayan!!!
bu baskıcı uygulamayı kim yaptı aceba
içki en salak bile bilir %90 gece içilir sen 22 den sonra satış yasağı koyarsan NOLUR beyin beleş?
evet haklısın aynı ülkede yaşamıyoruz
benim yaşadığım yer dincilerin yeri ileriye gitmek varken afganistan olmak için biyerlerini yırtıyorlar.
sen birinin giyimine karışamıyorsun kapanmasına ama bir erkeğin bayan gibi giyimine karşısın hani özgürlük
bu yapılan gösteride polisten dayak yiyen dünyada tek ülkeyiz haberiniz olsun
tüm düünya haberlerde dinci ülkeyi haber yaptı
heryerde panayır gibi eğlenceli geçerken türkiyede bibergazı sıkıldı
birinin giyimi kuşamı hakkında en hassas olduğunu söyleyen dinci partinin maskasi bu kadar kolay düştü
SANANE YATAĞIMDAN EY İNSANCIK SA-NA-NE
bir kişi yatağında istediği ile beraber olur kimse eleştiremez karışamaz
türban serbest ama 22 den sonra içki yasak
oruç tutmak serbest ama yemek yasak yersen mal mal bakarlar - +1 yıl
İçkili mekanlar sabaha kadar açık. İstedğin kadar, yerlere kapaklanana kadar içebilirsin.. Ankarada yaşıyorum. Tunalıda gecenin 1 inde ellerinde içkileriyle volta atan minili kızlar başka memleketin evladı sanırsam. bazı şeyleri görmek istediğiniz gibi görüyosunuz! Karşıyım evet! Dışarıda içip taşkınlık yapan ona buna sataşanlara karşıyım.. Rahatsızım. Adam gibi içenlere lafım yok.. Polisten dayak yiyen tek millet olmadığımızı sen de benim kadar biliyosun. Tabii bu durum yapılan orantısız gücü onayladığım şeklinde algılanmasın
Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Sana zararı olmayan bişeyden nefret etmek? Hmm...
10 YorumlaDiğer konusunda 899 cevap paylaştı. Sensin senin gibilerden nefret etmekteyim
43 Yorumla
Soran+1 yılCokta umrumda *
- +1 yıl
😀😀
Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. herkesın kendı hayatı bence
10 YorumlaNefretime bile değmezler canları cehenneme
21 Yorumlabide ben varım 2 olduk :)
02 Yorumla- +1 yıl
sana zararı ne sana giren çıkan olduğunu düşünmüyorum
42 Yorumla
Soran+1 yılBana giren cikan bisey yok da boyle konustuguma gore sana oldugu kesin
- Diğer konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım sadece sensindir.
20 Yorumla Herkesin tuttuğu kendine beni bağlamaz.
20 Yorumla
+1 yılsenden nefret eden tek ben olmadığım kesin
12 Yorumla
Soran+1 yılSen çok biliyon
- +1 yıl
evet
nefret değilde iğreniyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni ilgilendirmiyor hiç biri
00 Yorumla Neden nefret ediyorsunuz bana sorabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMaalesef tek homofobik sen degilsin
00 YorumlaDiğer konusunda 984 cevap paylaştı. Evet sadece sensin ve büyük konuşma derim
10 Yorumla- Diğer konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılGizliescinsel olma ihtimalin cok yuksek
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusuun
- +1 yıl
Amin ama genelde oyle oluyor
bende nefret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılNefret etmiyorum.
Ama mide bulandırıcılar.00 Yorumla
+1 yılLezler tatlıda gayler i*ne.
01 Yorumla- +1 yıl
Kes lan ya senin
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Allah evlerine ateşler salsın :D
01 Yorumla- +1 yıl
Seninde evin başına yıkılsin
+1 yılnefret etmiyorum
30 Yorumla
+1 yılben de sevmiyorum
10 YorumlaRabbimde nefret eder onlardan
01 Yorumla- +1 yıl
Yo beni seviyor dualarimi kabul ediyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLez severim gay nefret ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü erkek diye nefret edersin ama iki kız birbini yiyince dalarsın aq
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefret de etmiyorum. Sevmiyorum da.
10 Yorumla- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılgibi gibi
00 Yorumla Iğreniyorum.. :/
10 Yorumla
+1 yılBende sevmiyorum ya.
00 Yorumlaben de çok sevmem
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem