1 yıl önce ilk defa bitlendim, kurtuldum sandım ama kurtulmamışım bit ilaçları , sinek ilaçları kullandım saçlarım kıvırcık ne yapmam gerekiyor? Saçlardan biti temizlenin yolları nelerdir?

1 yıl önce ilk defa bitlendim, kurtuldum sandım ama kurtulmamışım bit ilaçları , sinek ilaçları kullandım saçlarım kıvırcık ne yapmam gerekiyor? Saçlardan biti temizlenin yolları nelerdir?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Her ne kadar eskisi gibi aşırı bir bitlenme sorunu görülmese de ilkokullarda bitlenme sorunu görülebiliyor. Sadece çocuklar değil eğitim alanında görev yapanlar da bundan etkileniyor. ben sana saçlardan biti temizlenin yollarını anlatayım. :)
Bitlerden kurtulmanın hem doğal, hem de kimyasal adımları var. Ben, bitten kurtulmanın püf noktalarını aktarırken bu iki yolu da anlatacağım. :)
Bu ve bunun gibi doğal yöntemlerin uygulamasını aşağıdaki videodan da öğrenebilirsin:
Geçmeyen bite ne yapılır, saçlardan biti temizlenin yollarını aktardım. Umarım bu yöntemler sayesinde bitlerden bir an önce kurtulursun. Geçmiş olsun. :)
İlk olarak yapacağın şeyler
1) elbiseler dahil tüm herşey yatağa kadar kullandığın havlu falan hepsini iyice temizle.
2) evi ilaçla salona dsmus olabilir.
3) eczane den paranit di sanırım adı çelik taraklı olanindn al.
4) sen ve evdeki herkes baban erkekler de hepnz ilacı kullanın.
5) bunu 1 hafta sonra bir daha yapın
6) evi ilaçla mazsan. yatağı elbise leri temizlemezsen tekrar olur.
Salona deasmus nedir neyi kast ettiniz acaba
Bit sadece saçlarda yaşar.
Eşyalara kıyafetlere zıplamaz sıçramaz. Eczanede bit şampuanı ve tokası var.
Şampuanla saçlarını yıkadıktan sonra içinde ki tarağı ile saçlarını tara eğer uzunsa saçların çok sıksa biraz kestir. Birde sinek ilacı al eczaneden haftada sadece 1 kere saç diplerine sık ve 1 2 saat sonra yine bit şampuanı ile yıka ve tara :)
Yastık kılıfını, kullandığın tarak, toka vs. Kaynar suda beklet hatta tokayı falan direkt at derim. Bir de eczanelerde biti uzaklaştıran tokalar varmış ondan kullanabilirsin.
canım gaz yağı süreceksin bunu ne sıklıkla yapacağını unuttum ama kesin çözüm benim de küçükken saçımda vardı saçım gür ve kıvırcık kestirmeden kurtulmuştum saçına sürerken tüm camları aç ama kokusu çok ağır
Sax boyası kesin çözüm. Yoksa saç kremini kafana bolca dök 1 saat kadar bekle ya da aynısını zeytinyağiyla yap sonra ince tarakla tara. bitler boğuluyormuş. ama bundan sonra sirkeleri tek tek temizlemen lazım yoksa yeniden başlar.
O ufak sirkeleri nasil temizlenecek peki benim kizim da oglumda var gitti sannedik Seelen Hop ayni o sirkelerden oldu sanirim lamer sealer zap ismi cikmiyo bunlar icin kesin bir bilginiz var mı
Bende bitlenmiştim zamanında hemde kazık kadardım lise2ye gidiyodum 2 hafta rczaneden aldığım bit ilacından kullanmıştım geçmişti
Canım kullandım hepsini ama nedense geçiyor sonra tekrarlıyor kısa zaman içinde
O zaman bırakma sürekli kullan ben 2 ay daha kullanmıştım haftada bir kere
eczanerdeki bit sampuanları temizliyo aslında uzunsa kestirmen lazım ama yoksa zor :( boyalı saca gelmez diye biliyorum bide kimyasal ya boyasan ölürler belki
canım sac kremi tarak yöntemi var ben öyle kurtuldum özelden yaz istersen anlatayım
Saçlarından vaz geçip erkek gibi kestiricen kökü sende nasıl olsa.
Günde bir kere duş al sonra o bit ilaçlarının tarakları var onunla kulak arkalarını tara tarağa dolar onlar sürekli bunu yap. Öf bitlerle yaşamak çok kötü ben 2 kere bitlendim hayatımda.
Saçların uzunsada kestirme inanki benim saçlarım kalçamın altına ve hiç kısalmadılar Çözümü kesmekte bulma.
Bit ilacı al eczaneden kurtulursun bol bol kullan eğer iyi kullanmazsan taramazsan yavruları kalıyor sonra büyüyorlar yani bol kullan bol tara saçını ilaç kullandığında
peki 1 senede kaç kişi ile çıktın millet boku yemiştir..
önce bit ilacıyla yıka 2 defa falan sonra öldüren darbe saçlarını boya valla bende de vardı 2 sene önce öyle yaptım kalmadı
En İyi Cevap