Ya sağlıklı olsunda erkek de olur tabi ki ama ben çok özeniyorum kızım olmasına 🙈 Böyle sevdiğimin minik versiyonu falan hayal etmesi bile çok güzel ya 😊 Minik minik şirin kıyafetleri, birlikte oyun oynuycaz falan hatta mutfakta onunla yemekler yapmaya çalışmak istiyorum, küçük burnuna un sürcem ya bu arada çok beceriksizim galiba eşim öldürür bizi mutfağı batırınca kızımla 😊😌 Ama evlendiremem de onu nasıl olcak 😒😒😒😒 Normal mi bu kadar özenmem sizce? ☺
Kızım olsun istiyorum, kız çocukları çok tatlı değil mi?
Dur o zaman sana kız çocuğu nedir nasıl yetiştirilir biraz anlatayım, yaş yazan kısmın gerçek olmadığını söyleyeyim cümlelerden anlarsın zaten.
Peygamber aleyhisselam'ın bir uyarısı var
"Sizler iffetli olun ki kadınlarınız da iffetli olsun"
Yani hayalini kurduğun dünyalar güzelinin iffeti senin hayatına bağlı, gözlerini haramdan koru elini haramdan koru ki ahireti de güzel olsun hanımefendinin.
Bir atasözümüz var dede erik yemiş torununun dişi kamaşmış diye. Bu söz küçüklerin yani çocukların büyüklerinin yaptıklarının bedelini ödediğini söyler bu halk uydurması değildir hadislere ayetlere dayanır. Yani sen güzel kızının üzülmesini istemiyorsan kimseyi üzme. senin sözlerine uyan birini olmasını istiyorsan sende anne baba sözü dinle.
Yine bir hadiste buyuruyor ki
"İki kızını hak üzere yetiştiren cennete girer"
Yani o cimcimelerin :) sana cennet kapısı olacağını unutma ona göre yaşa
Evet bence de kız çocukları çok tatlı :-) ben de kızım olsun isterim. Böyle müzik açacağız onunla dans edip ortalığı dağıtıcaz sonra beraber toplayacağız. Beraber yemekler yapacağız, benim giydiğim elbiselerin minik olanlarından giyecek, saçlarını benim ki gibi yapcak akşam babası gelince beraber kapıyı açacağız. :-) Of of hayali bile çok güzel :-) Allahım çok amiin :-)
yaa ben de ben de! çok tatlılar, sağlıklı olsun tabii önce ama bir kızım olsun.. pembe yanaklı, siyah gözlü.. saçlarını tarayayım, cici minik elbiseler alalım birlikte.. küçük kız kardeşimle idare etmeye çalışıyorum şimdilik :P ama gerçekten bir kızım olsun isterdim...
kız çocuğun yeri ayrı tabii ya :) ve eminim kızın olursa annesinden çok sana düşkün olur hele onunla böyle anlattığın gibi ilgilenirsen ohoo :D sana düşkün olur diyorum çünkü kızlar erkeklere daha düşkün olur. kendi yiğenmden biliyorum daha iki yaşında ama bize gelmez abime gider sırnaşır ona naz yapar falan :D gider kucağına oturmak ister bize hayatta gelmez :D erkek olan yiğenimde hep bize düşkündür öyle yani :D baya anlattım ha ^^
erkeklerin evlilik deyince tozpembe çoluk çocuk yapma ve onlarla çocuk olup oyun oynama dışında aklının bir halta basmadığının ispatı olmuş sorun.
hele bir de bunun 30 yaş erkeği sendromu var evlerden ırak: Adam daha faturasını yatırmaktan aciz; evlensem de çocuğum olsa da onunla şebeklik yapsam da.. diye evlenmeye heves ediyor.
biz de çok özeniyorduk kız çocuklarına senin yaşlarındayken. eşimle sevgiliydik o zamanlar. sürekli hayal kurardık. İki oğlumuz oldu. Allah cümlemizin evladını bağışlasın. O zaman anlıyor insan kız erkek fark etmez, yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun.
bende evlenirsem kız çocuğu isterdim muhtemelen. nedenide evde onlara yemek yapmayı felan öğretirdim alçak gönüllü olsun ilerde bize yemek yapsın yani değilmi? :D kuzenlerimin biride buna benzer birşey diyordu ''eğer 2 tane kızım olursa 1 tane çocuk daha yapardım nedenide ileride onlara işlerimi yaptırırım'' alay ederek söylüyordu fakat bence çok güzel olurdu çocuğunla beraber yemek yapıyorsun felan :D kız istemende bir sakınca yok, gayet normal. kız çocukları hep babasına düşkün olurmuş :) :/
Kız çocuklarını kim sevmezki zaten o minicik bacaklar eller o küçükmüşte büyümüş gibi konuşmaları insanı hayran bırakır. Saçını taramak örmek hep hayalimdir. Hem kız çocukları babalarına düşkün olurlar böyle seçim yapman çok normal inşAllah bir gün her isteyene nasip olur
normal bnde oglum olsun istiyorun babadinin kiyafetlerine ozensin kocaman aykkabilariyla kiravatlariyla gezssin evin icinde babasina ozenip tras olmak istesin babasi nasil oturuyosa onu taklit etsin evin icinde top oynasin cok tatli ya sevgilimde tam tersi ayni senin gibi kixi olsun istiyo
"Baba ne kadar sağlamsa, Kızı o kadar dik durur.. Baba ne kadar gülerse, Kızı o kadar hayat saçar.. Baba ne kadar hayattaysa, Kızı o kadar yaşar.." :) #RobinSharma
Evet kız çocukları daha tatlı ve giydirilebilecek güzel kıyafetleri daha fazla erkek çocuğuna en fazla bir takım alır papyon takarsın kız öyle değil çok şirin saçlarını yaparsın güzel elbiseler alırsın :)
Kızlarr babaya daha duskun olur bizzat kendimden bilirim 😀ben babami annemden bile kiskanirdim 😀 bir baba icin kiz cocugu, bir anne icin de erkek cocugu cok farklidir. Umarim sizin de ileride bir kiziniz olur o duyguyu tadarsiniz :)
Her erkek bir kızı olsun ister.. kız evlat başkadır onlara göre:)) 3 tane erkek yigenim var şimdi birde kız oldu 1.5 yaşında bıcır bıcır bize geldigi günlerde neşe geliyor banada resmen:)
Hihiii😀 evet bende bayılıyorum baba kızlara çok tatlı oluyorlar inşallah Allah nasip eder bende oğlum olsun isterdim mesela küçük kavalyem derdim ona. 😀
Evet gerçekten çok tatlı 🍩 oluyorlar, bu özenti sonucu çocuğun erkek olursa biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsin, ikinci çocuğun kız olursa birincisine zamanla haksızlık edebilirsin, sonuçlar böyle olmaz umarım.
Bu kadar masum bakabilmek içim çocuk olmak gerek. Oyy oyy melek melek. Byblar bu kadar guzelse kim bilir Yaradan nasıl güzeldir. Allah gönlünuze göre versin inşAllah. 😊
Kız çocukları çok tatlıdır. Ama kız çocuklarını seven erkekler daha bir tatlıdır. Kadınlarda anaçlık duygusunu uyandırır. Bende öyle mesela. Doğru yoldasın :)
Bak şimdi bir erkek bir bir kız cocuguyla oynarsa kızın aklına direk kendi küçüklüğü ve babası gelir. Der ki bu adam iyi bir baba olur kız anne olmak ister garip şeyler :D
Eskiden erkek çocuk muteberdi. Bu devirde herkes neden kız çocuğu ister oldu anlayamadım. Küresel popülizmin bir etkisi olsa gerek, ben de istiyorum, hatta hiç erkek çocuğum olmasın diyebilirim.
Bazen hayal ettigin gibi bir hayat seni bulmaz. Ben su pis dunyaya kiz evlat yetistirmek istemiyorum. O sebeple oglumun olmasini arzu ediyorum hep, insaAllah da oglum olur.
Inşallah hayalindeki gibi bir kızın olur. Allah herkesin gönlüne göre versin.. kızınla aranı iyi tut onu sıkma ve hiçbir zaman yargısız infaz yapma onu kendinden sogutursun.
Bebekler zaten çok tatlı oluyorlar da kız bebekler ayrı bir tatlı oluyor.😊 Ben de her zaman sağlıklı olmasını isterim olacak olan çocuklarımın ama kız çocuğunu daha çok istiyorum.😊
Allah nasip eder inşallah :) ablamın kızı var babasına çok düşkün babasına sarılıp miss yapıyor öpüp kokluyor büyümüşte küçülmüş edaları filan güzel bir duygu.
Bende çok özeniyorum çocuklara çok istiyorum anne olmayı :) benim küçüklüğüme benzeyen sapsarı bir kızım olsun isterdim çünkü çok tatlıymışım küçükken:) birde babasına benzeyn bir oğlum olsun:)
senin gibi erkek az bulunur şu sıralarda , çok şey istemiyosun bende kızım olsun isterim böyle pembiş pembiş giydirip süslemek falan inşallah nasip eder Allah sana :)
En İyi Cevaplar