• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Ambulansta lahmacun yemek?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bu fotoğraf hakkında ne düşünüyosunuz? sizce insanların üzerinde yattığı yerde yemek doğru mu
ambulansta lahmacun yemek ?

Ambulansta lahmacun yemek?
Fotoğraf Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• 235711131719
    235711131719 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Olaylara nasil da tek tarafli nasil da isinize geldigi gibi bakabiliyorsunuz.. Kim ister bir suru kanli hastanin yattigi yerde yemek yemek, oraya kusan da oluyor, oluk oluk kanayanda.. Bu insanlarin calisma sartlarindan haberiniz var mi? Adamlarin karin doyuracak kadar bile vakti yokki.. Yogun bakimda yemek yiyen turleri var diyosun ama 24 saat suren yogun bakim nobetinde doktor yemekhaneye ciksa bu seferde hastalari birakip gidiyor diyeceksiniz.. Yapilan onca seyi, kurtarilan onca hayati verilen onca emegi gormezden gelip bunu gozunuze sokuyorlar sizden oturdugunuz yerden bol keseden elestiriyorsunuz... O insanlarin hepsinin hakkini yiyorsunuz, yazik..

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• vladimirpuding
    vladimirpuding Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 56%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 606 cevap paylaştı.

Abicim insanların ne kadar yoğun çalıştıklarını bilemezsiniz. O anda öyle denk gelmiştir. Onlar da mis gibi sofrada oturup yemek varken kanlar içindeki hastaların yattığı yerde yemek istemezlerdi elbette! Böyle fantezi olmaz çünkü! Orada hasta yatarken üzerinde yemediler ya...

s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...4923334fe8.jpg

2
    0 Yorumla
  • googlehaniim
    googlehaniim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.

Hijyeni bırak ambulansın içinde yemek yemek mide ister. Bu insanlar zamanla insanı duygularını kaybediyorlar zaten onlar için gayet normal ben ambulans gördüm mü başıma üzüntüden ağrı giriyor bırak içinde yemek yemeyi. En kötü ihtimal dışarda kaldırımda cim de oturur yersin böyle yeri gelince ölünün girdiği yerde yemek yemek şov gibi biraz.

0
    0 Yorumla
  • rubatum
    rubatum Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Bunların yoğun bakımda kebap partisi yapan türleri de var.
    Ramazan olunca, iftar olunca ne de olsa bunların önemi yok. Hijyenik olması gereken alanlarda sofra kurabilir, abdestin bozulacak diye hasta bakmayabilirsin. Ne önemi var ki?

Yazık.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende bir ambulans görevlisi olmak istiyorum ama bu yaptıklarını hiç doğru bulmadım yarası açık hastaların mikrop kapması durumunda ne yapacaklar? hijyen şart

Yorumla
    • rubatum
      rubatum
      +1 yıl

Sizin gibi insanların bu meslekte daha çok yer alması, bu olayların azalmasına sebep olacaktır.
      Teşekkürler.

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Dışarda yesek şuna bak boş boş parti veriyorlar içerde yesek hijyen.. Merak etmeyin hijyeni sağlamak bir dezenfektan sıkıp silmeye bakar. peki 112 ne yapsın? Tam yemeğe oturuyorsun bir kaşık almadan vaka çıkıyor. Siz evinizde rahat rahat yemeğinizi yer, sigaranızı içerken bu adamlar hayat peşinde 180 km hızla koşuyor. şimdi gelmiş karınlarını doyuruyorlar diye yazık diyorsunuz. Asıl size yazık. Ama yok doğru ya onlar insan değil.

Yorumla
    • rubatum
      rubatum
      +1 yıl

En basit şekilde anlatmaya çalışacağım.
      Yemek yemek, mola vermek herkesin hakkı ve ihtiyacı. Kimseye 7 24 çalışsın ya da aç kalsın dediğimi hatırlamıyorum. Durum şu:
      Orası, sizin evdeki yemek masası değil. Orası, hastaların yatırıldığı ve maksimum özenli olması gereken yer. Dolayısıyla siz, mesleği gereği bu konuda en hassas olması gereken insanlar olduğunuz halde,
      içine et sonra dezenfektanla geç düsturu ile hasta insanlara ait bir alanı 'şark sofrası' gibi umursamazca kullanamazsınız.
      Ben olsam bunu söylemeye utanırım yahu, bir de bununla savunma yapıyor. Şu an bunun açıklamasını yaptığıma bile inanamıyorum!
      Acil servis konusuna gelince, bu mesleği zorla ben size seçtirmedim. Sanıyorum ki kendi hür iradenizle, yapmanız gereken şeylerin hepsini kabul ederek seçtiniz.
      Hayati bir işte çalışıyor olmak, kimseye suistimal hakkı vermez.
      Bir şeylerin doğru yapılmadığı da kabak gibi ortada ise, insanlar haklı olarak tepki verdiğinde 'ama işimiz çok zor' gibi hazır mazeret geçerliliğini yitirir

Yorumla
    • rubatum
      rubatum
      +1 yıl

@Bistüri

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Kendi irademizle seçtiğimiz mesleğimizde kendi öz haklarımızı kullansak yani saat 12 de Yemeğe gidip bir saat boyunca elimizi işe vurmasak, ve bu süre zarfında hastaya birşey olsa sizin gibiler adamın Özgür iradesiyle seçtiği meslekte kendi öz haklarını kullanıyor diyecekler mi? Yoksa burada olduğu gibi SEN İNSANIN MALISIN mı diyecekler? Bir buna karar verelim mi?

Yorumla
    • rubatum
      rubatum
      +1 yıl

Ambulans sedyesine şark sofrası sermeden elde yiyince, yoğun bakımda kebap ziyafeti çekmeyince öz haklarınızı kullanmamış mı sayılıyorsunuz?
      Şu an konu bambaşka yerlere çekiliyor sanki.
      Madem kısa süre molada başıma buyruk keyif yapamıyorum, o zaman bir saat dokunmayayım görsünler filan... Pasif agresif eylemlere lüzum varsa, siz bilirsiniz, öyle yapın. @Bistüri

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

30

Cevap

• nurse061
    nurse061 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

o ambulansların içine yatan hastalar kusuyorlar, kanamaları oluyor. bulaşıcı hastalığı olanlar o kusmuklarla ve kanlarla diğer gelecek olan hastalara mikrop bulaştırma riskinin daha fazla olduğunu biliomusunuz? ambulans görevlisi olmak istediğini söylemişsin. açık yaralanması olan vakaya gidiosun hasta yerde yatıo ne kadar mikroplardan koruyabilirsin açık yarasını? biraz mantıklı düşünürmüsünüz? bu işin içinde olmadıgınızdan atıp tutmak kolay oluo sizin için.

1
    0 Yorumla
  • Evde_Kalmış_Kız
    Evde_Kalmış_Kız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Bence; neden ambulansta yemek yeniyor diye sormaktan ziyade bu fotoğraf neden bu şekilde servis edildi bunu sorgulamak lazım. Sanki 112 personeli ambulans içinde ya da ayak üstü yemek yemekten zevk alıyormuş gibi, sanki lahmacun kokulu leş gibi ambulanslarda hizmet veriyorlarmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor olabilir. Art niyetli insanlara karşı dikkatli olmak gerekir.

1
    0 Yorumla
  • Sosyopat34
    Sosyopat34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl
    Diğer konusunda 306 cevap paylaştı.

Arkadaşım yaralar çabuk mikrop kalmıyor o kadar ameliyatta çok fazla açıldığı için şansa bırakılmaz o kadar ne yapsın bunlar uyumadan 36 saat çalışanı var o sedyeye zaten hastalar için olan 5 kuruş etmez bir örtü var o serilmiştir zorunda olmasalar onlarda orda yemeye bayilmiyor

1
    0 Yorumla
  • ıMıkıFareI
    ıMıkıFareI Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.

kusura bakmayın ama ben anormal bir durum göremiyorum ambulans zaten çok sık dezenfekte ediliyor ve insanlar zaten ambulansa bindiklerinde o lahmacundan daha hijyenik oldugu söylenemez tamam normal karşılamıyorum ama bu kadar abartılacak bir şey degil bence

3
    0 Yorumla
  • Romiyo_
    Romiyo_ Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Yahu ne kadar kalbi kötü insanlarsınız ,

Ne biliyorsunu bundan sonra orayı temizlemdiklerini.

Sokakta yere tüküren birinede bunları diyebiliyormusunz.

ya da hastane tuvaletlerındeki manzaları görünce.

ya da sokaktaki ve sahildeki çöpleri görünce.

Ulan suadiye Allah'ın plajıne girişi 15 tl yaptılar.

Bunları hiç biriniz görmezsiniz ibadetini yapan insanları görücne ağızlarınızdan salyalar aka aka eleştirirsiniz birşeyin aslını bilmeden suçlamayın yazık ya

3
    0 Yorumla
  • Farazicosmos2
    Farazicosmos2 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

adamları köpek gibi çalıştırıyorlar oruç tuttuklarını biliyorlar ve yemek için izin vermiyorlar onlarda anbulansta yemek yiyor ve oruçlarını açıyor. insanların yattığı sedyenin özel tek kullanımlık örtüleri olur ki onlardan serilmiş. ve anlık birşey olsa anında örtüyü atıp hastaya giderler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben turkiye tatile geldigimde hastalandim bayginlik gecirdim ambulansi aradilar ve ambulansta sadece ben ve görevli vardi adam soföre kenara cekte iki lahmacun alallim dedi ben orda yarı baygın bir şekildeyken şu an duşununce bile tutamiyorum kendimi HAHAHA 😂 😂

0
    0 Yorumla
  • kays-misali
    kays-misali Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

abartilacak bisey yok onlarda insan vakit bulamadilar belki yemekhaneye gitmeye yksa onlarda cok merakli degildir heralde her hastanin yattigi sedyede yemek yemeye , ne kadar bencil ve tek taraflisin

1
    0 Yorumla
  • Zaria
    Zaria Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Ya arkadaslar sacma sacma konusmayin
    Onlar yemek yiyemezmi
    Onlar orda oruclrini aciyor iyice ogrenin oyle yuklenin
    Onlar ne sartlar altinda calisiyor siz ks de turlarken
    Birde digee taraftan bakin ya

1
    0 Yorumla
  • untold
    untold Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

nerde istiyorsa yesinler bana ne? ne şartlarda ne şekilde çalıştıklarını bilmeden klavye başında ağız yüz eğemem kimseye.

2
    0 Yorumla
  • Zasto
    Zasto Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu iftar değil gibi duruyor, solda ki arkadaşın yeleğinde ki parıltıdan güneşin batmadığı belli oluyor. Güneş yansıma yapmış.

Ayrıca elemanlar uzun kollu son 5-6 yıldır Ramazan ayı yaza denk geliyor. Bu iftar yemeği değil.

0
    2 Yorumla
    • googlehaniim
      googlehaniim
      +1 yıl

Düşünerek konuşmak bu olsa gerek. Ne güzel tebrik ettim.

Yorumla
    • Zasto
      Zasto
      +1 yıl

est. Teşekkürler

Yorumla
  • FerhattBeyy
    FerhattBeyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Deoğru değil tabi ama tok acın halinden ne anlar dşye bir sözü hatırladım afiyet olsun ne diyelim belki iftarlarını yapıyorlar

1
    0 Yorumla
  • BaKKaLGaziiiii
    BaKKaLGaziiiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Nerde yiceklerdi o kadar yogun bir calisms icerisinde artik suuriyelileri sadece tasiyolar gun boyu sizin isiniz gucunuz bilmediginiz her bir oka yorum yapmakb

2
    0 Yorumla
  • biumut
    biumut Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Altta bir örtü var ama mecbur kalmışlardır belkide

1
    0 Yorumla
  • Bistüri
    Bistüri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Bayılıyorlar onlarda zaten o iğrenç yerde yemek yemeye. Bu fotoğraf bir fedakarlık göstergesidir. ANLAMIYORSUNUZ !

3
    0 Yorumla
  • YaşamKıçı
    YaşamKıçı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sağlıkçı değilim, ama napsınlar yani bir yerde oturmaya fırsatları yoktu belki. Olabilir, bunu malzeme yapanlar utansın, yazık.

2
    4 Yorumla
    • Evde_Kalmış_Kız
      Evde_Kalmış_Kız
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Yok kardeşim yok. Biz motoruz. Bize yemek yasak, oturmak yasak, sigara içmek yasak...

Yorumla
    • YaşamKıçı
      YaşamKıçı
      +1 yıl

Haklısınız, şuna lafım yok görevini hakkıyla yapmayan, sorumsuz çok sağlıkçı var, ama böyle diye genelin suçlayamazsınki yani görevini iyi yapanlarda var yani. @Evde_Kalmış_Kız @Bistüri şu fotoğrafa bak, ya belki şartlar bunu gerektiriyordu, napsınlar. Şahit olduğum bir olayı söyleyim size, Kanadalı bir doktor sünnet öğrenmek için Türkiyeye geliyor, eğitim alıyor, eğitim süreci sonunda sünnet olacak bir çocuk var, doktorlardan rica ediyor uygulamalı olarak yapayım diye kabul ediyorlar, tabi legal değil. Çocuğu hadım ediyor ahmak, aileye ne diyor hastane peki? Kanadalıdan hiç bahsetmiyolar bile. Tümör vardı kesmek zorunda kaldık diyorlar. Yani bunun gibi bir sürü ihmal ve karartılan hayat varken bunlara takmıyolarda 3 tane lahmacuna takıyolar.

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Hakkınızı tabiki arayın. Hatası olana hatasını söyleyin lakin şurda karınlarını doyuran arkadaşlara da laf atmayın. Millet zaten düşman sağlıkçılara iyi körüklemeyin.

Yorumla
  • eris-ceres
    eris-ceres Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Dogru değil ancak insan hayati icin savasan insanların bir kez bile takdir etmeyip hatalarinda agizlarina etmek de dogru gelmiyor bana

1
    0 Yorumla
  • Soren
    Soren Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Ne var bunda?

Adamlar iftar vakti görevdeler ve iftarlarını yapacakları tek yer belki de orası?

Niye garipsiyorsun ki bunu?

1
    0 Yorumla
  • Svendi
    Svendi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl
    Diğer konusunda 303 cevap paylaştı.

Zaten bir tanenizde ne zorluklar altında çalışıyo bunlar demezsiniz. İş eleştirmeye gelince en ön saflarda yerinizi alırsnz

1
    0 Yorumla
  • MerakliEgeli
    MerakliEgeli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 800 cevap paylaştı.

Hayat kurtarmak için yemeğe vaktin olmazsa sende sağlık görevlisi olsan aynı şeyi yapabilirsin. Ambulans dışında yemek daha iyi tabiki.

3
    0 Yorumla
  • Tavuk_Götü
    Tavuk_Götü Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

ama adamlar başka yer bulamadıysa yesinler bişey olmaz

1
    0 Yorumla
  • borderline27
    borderline27 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

mühtemelen silerler sonrasında antibakteriyelle filan

0
    0 Yorumla
  • esmerbmba
    esmerbmba Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben ambulansta çalıştim sende o şartlarda calissan böyle yorum yapamazsın. Bilip bilmeden boş boş konuşma.

1
    0 Yorumla
  • Bojinov_o
    Bojinov_o Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 19,7b cevap paylaştı.

tamamda yoğun bakımda bile yiyorlar türkiyede

ambulansta yenmesi şaşırtmadı beni.

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen yoğun bakımda kebap keyfi

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Yoğun bakıma hiç gittiniz mi? Hiç çalıştınız mı orada? Onlarca hastanın kalp seslerini aynı anda dinleyip bir fark aradınız mı? Peki hiç gece nöbeti tuttunuz mu orada 2 kişiyle? Ve ya oranın kokusunu biliyormusunuz? Şahsen pek yemek yemeyi isteyeceğiniz yer değildir orası. Ama ne yapacaksınız belki bir hasta arrest olurda acil müdahale gerekir diye katlanıyorsunuz o koku içinde karnınızı doyurmaya.

Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

@Bistüri

yoğum bakımın hijyenik olması gerek değilmi?

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Yüzlerce dezenfektan var, havalandırma var, Uv ışınlar var. Yemeği alıp hastanın üstüne dökmüyorlar ya. Masalarına oturup yiyorlar. Ayrıca Sence o yemek yeterince hijyenik olmasa yenir mi?

Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

bu birşeyi değiştirmez..

yogum bakımda yemek yenmesi yasakmı? benim bildiğim yasak.

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

yoğun bakım yarı steril alandır yani yemek yenmez diye birşey yok. bu da hastanenin yönetmeliğine göre değişir.

Yorumla
    • nurse061
      nurse061
      +1 yıl

Yoğun bakımda yemek yenmesi yasak olduğunu size kim soyledi pardon da? Orda hastalara biz kendi ellerimizle yemek yediriyoruz. O zaman onlara da yasak steril değil diyelim olur mu?

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

yok arkadaş yok bizim millete yaranılmaz.

Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

@Bistüri
      bizim millete ister yaran ister yaranma hocam :)
      neticede sen o mesleği tercih ediyorsun bizler değil..
      yukarda demişsin yemek yerken vaka oluyor hemen gidiyorlar falan
      bunlar milleti ilgilendirmez , sizler bunları görerek okudunuz..
      isterseniz hani şikayetçiyseniz yapmayabilirsin hocam bu mesleği :)

ki istersen daha bir çok hata da yazabilirim..
      hastanelerle ilgili?

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

peki ben bırakıp gideyim yemeğe. 1 saat olan kanuni hakkımı kullanayım. Hastaya birşey olursa yemek aramdayım. Müdahale etmem. Acaba o hastaya birşey olduğunda biz orada olmasak, yemekhanede olsak gelip onun hakkı birşey diyemeyiz diyecekmisiniz?

Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

@Bistüri

ben derim hocam
      hak haktır.

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

sana garanti veriyorum hiç kimse onun öğle arası karışamayız demiyecektir. Orada olmak zorunda diye haber yapıp haftalarca konuşacaklardır.

Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

@Bistüri
      ama ben onun hakkı diyorum hocam.

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Ben de orada yemek yemek de onların hakkı diyorum kardeşim. Hiç bir yönetmelikte, kanunda yemek yenmez ibaresi kullanılmıyor.

Yorumla
  • Glyfener
    Glyfener Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

değil tabi keşke insanlar biraz daha duyarlı olsalar

1
    0 Yorumla
  • suheda1234
    suheda1234 Takip Et
    +1 yıl
    Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.

Adamlar yolda kaldı acıktı yer yoktu sedyede yediler belkide 😃

1
    0 Yorumla
  • Unknowvn
    Unknowvn Takip Et
    +1 yıl

İnşaat işçisi nasıl inşaatta yiyor veya başka sektör herneyse. bu adamlarda pek vakti yok ekmek teknelerinde yiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Sinkeric
    Sinkeric Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

nolcak ya günlerinin çoğu ambulasda geçiyo açıkmışlar yiyolar işte sorun yok :)

1
    0 Yorumla
  • -çagatay_
    -çagatay_ Takip Et
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Iy iğrenç hiç hijyenik değildir bir de sağlıkçı olacaklar.

0
    7 Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Bayılıyorlar onlarda zaten o iğrenç yerde yemek yemeye. Bu fotoğraf bir fedakarlık göstergesidir. ANLAMIYORSUNUZ !

Yorumla
    • -çagatay_
      -çagatay_
      +1 yıl

Ne tür bir fedakarlık ölü lahmacunu falan mı yiyorlar?

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Siz acıkınca 10 dakika sabredemezken bu adamlar bir kaşık almadıkları yemeklerini bırakıp sizlere yardıma gidiyorlar. Zaten belliki görevlendirmedeler. yani gidecekleri yemek yiyebilecekleri bir hastane yok. Fedakarlık mı istiyorsun bak bu fotoğrafa. Sırf sana birşey olursa yardım edelim diye yüzlerce kişinin kustuğu, kanının aktığı yerde yemek yiyorlar. Sen yemek yerken kusma lafı geçse yemeği bırakır kalkarsın.

Yorumla
    • -çagatay_
      -çagatay_
      +1 yıl

Ön tarafta yiyebilirler daha hijyenik

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

sanki ön tarafta 4 dönüm arazi var. ufacık yere 3 kişi sığmıyor bile. Birde yemeği koyacak yeri hesaba katarsak sığmak imkansız.

Yorumla
    • -çagatay_
      -çagatay_
      +1 yıl

Tamam hayatlarımızı kurtarmak için saniyelerle yarışıyor olabilirler, hayatımızı hep ön planda tutuyor olabilirler şu an kendimi aşağılanmış hissettim :D

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Aşağılayacak bir durum yok. Sadece siz burada yemek yiyenleri değil, neden burada yemek yediklerini bilmeden laf atanları ayıplayın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bizim icin nefes almaya firsati kalmayan evinde ailesiyle sicak yemek yemeyi ben sen iyi olalim diye unutan kahramanlarin yattigim yerde yemelerinde bir sakinca yok bence

1
    0 Yorumla
  • RitaYahan
    RitaYahan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yalnış olduğunu düşünüyorum, çıkışa gelsinler.

0
    0 Yorumla
  • ÜçYüz
    ÜçYüz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Yanlış tabi de onlar da insan abartmamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • Normal_Degil
    Normal_Degil Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Nerde yiğcek bu att ciler.

1
    0 Yorumla
  • meleekkk54
    meleekkk54 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Gayet normal adamlar çalışıyo yesinler nolcak

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yemelerine bişey dediğimiz yok sence yarası açık hastaların üzerinde yattığı yerde yemeleri çok mu normal? orda sende yatabilirdin ya mikrop kapsaydın?

Yorumla
    • meleekkk54
      meleekkk54
      +1 yıl

Bisey olmaz ya nolcak :)

Yorumla
    • Bistüri
      Bistüri
      +1 yıl

Sayın soran dezenfektan denen bir madde var bilmem farkındamısınız?

Yorumla
  • Cakbasab
    Cakbasab Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Gayet normal hastalarıni yâd ediyor lar

0
    0 Yorumla
  • sezginkara
    sezginkara Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Bunlar türk rahatına geliyo öyle yapmak

0
    0 Yorumla
  • gelbiikonuscazz
    gelbiikonuscazz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Acil hasta olsa lahmacunlarla giderler

1
    0 Yorumla
  • JAPONUNUZZZ
    JAPONUNUZZZ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Napsin insanlar acikmis

1
    0 Yorumla
  • emelda
    emelda Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı.

adamlar acıkmıs ınsan değillermı

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki sence bunu sedyenin üzerinde yemek doğru mu :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ne olmuş ya büyütmeyin bu kadar

0
    0 Yorumla
  • Hain_Evlatt
    Hain_Evlatt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

soğumasın ışıkta beklemeyın tabii

0
    0 Yorumla
  • sssYilanssss
    sssYilanssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Dogru :D uyumuyolar sonucta

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nerde yesinler tekerin ustundemi?

1
    0 Yorumla
  • acarmunire
    acarmunire Takip Et
    +1 yıl
    Diğer konusunda 9,1b cevap paylaştı.

iftardır belki?

0
    0 Yorumla
  • minnnak
    minnnak Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

içler açısı ya

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

katılıyorum

Yorumla
  • Emir1967_
    Emir1967_ Takip Et
    +1 yıl
    Diğer konusunda 397 cevap paylaştı.

Allah ıslah etsin

0
    0 Yorumla
  • westside_
    westside_ Takip Et
    +1 yıl

of süper

0
    0 Yorumla
  • olymposbebegim
    olymposbebegim Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.

Canım çekti

0
    0 Yorumla
  • Uyananguzeel
    Uyananguzeel Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Tövbe!

0
    0 Yorumla
  • aciyi-bilen-şiir
    aciyi-bilen-şiir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

hahah bune

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Ambulansta lahmacun yemek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Lütfen bir bakın acil. İlaç içip zehirlenen birisi? 4 cevap verildi
Sahurda zehirlenmek? 13 cevap verildi
Ilaç zehirlenmesinde hastane süreci? 2 cevap verildi
Acısız lahmacun olur mu? 26 cevap verildi
Devlet hastanesinde zerum ne kadardir? 7 cevap verildi
Sepsis (kan zehirlenmesi) cok korkuyorum yardim edin? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨