Hakaret suçu kapsamında özür dilemek ve tebligat almak

Aranızda hukuk öğrencileri yada avukatlar varsa soruma cevap alabilir miyim? Sanal bir ortamda gizli bir profile vermiş olduğu agresif cevap sonucu (yeter kes be gibi) salak ve beyinsiz gibi hakaret edilmişse ve şahıs özür dile ve o mesajları sildir yoksa affetmem demişse ve özür dilenmişse buna rağmen eve gelen tebligattan ne tür bir sonuç çıkar acaba? Şimdiden teşekkür ederim tüm cevaplar için.
Güncellemeler
+1 yıl
İlgili konuya dair link buradadır link silinen mesajlarda en alttaki gizli kullanıcı yorum yapan benim (ve ztuhanci isimli şahıs olarak yazan da benim o hesabı aslında bir arkadaşım için açmıştım daha önce. ) şahsa diş doktoruna sormalısın dediğimde bana yeter kes be sakız gibi uzattın konuyu dedi ve beni engelledi. Ben de ztuhanci hesabından salak ve beyinsizsin oldum.Gerisi orada var ztn.
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm cevap yazanlara teşekkür ederim sanırım yanlış bir tahminde bulundum yaklaşık 2 ay kadar evvel bir trafik kazası geçirmiş ve şerit ihlali yapmıştım tebligat bununla alakadar olmalı ceza puanım gelmiş olmalı bana. Tekrar teşekkürler herkese... Yarın yine de tebligatı alınca mutlaka güncelleme yapacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Tebligat hakaretlik bir durum değilmiş yaklaşık bir kadar bir süre evvel bir trafik kazası geçirmiştim buna dair "kovuşturmaya gerek yoktur." diye bir tebligat gelmiş adıma herkese çok teşekkür ederim.
Hakaret suçu kapsamında özür dilemek ve tebligat almak