fiziksel olarak cok cekici buldugunuz kızlar nasıllar?
Bir de kahkül itici mi cekici mi?
Bir de kahkül itici mi cekici mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer candice_ sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bak sana bilimsel konuşacam. Bizler kadınlarda ilk simetri yüzü çekici buluruz. bunlara ek olarak kadının ten kokusu dolgun dudaklar büyük gözler düzgün dişler kalkik burun uzun saç biraz oval yüz uzun boy parlak saç rengini uzun bacak geniş oval kalça yı ve etkili bir ses tonunu çekici buluruz. birde altın oran vardır. 6.18 simetri oranını ararız. Erkek aslında genini aktaracak dişi arar. bunlarda bize çekici gelir. umarim anlamissindir.
anladım :) bu aslında kadınlar için de geçerli mesela erkeklerde yuvarlak-oval yüz yerine köşeli hatları belli olan yüzler çekici gelir. aynı sekilde dolgun dudaklar (kadınsı bir sekilde olmayacak) uzun boy geniş göğüs... burun bacak uzunluğu filan o kadar göze batmiyor erkeklerde bence. ama benzer seyler yine de
Aykırı olucak işte. Ne biliyim asimetrik saç olur farklı renkte saç olur kaşı dudağı delik olan olur öyle yani. Kahkül rezalet bir şey bence. Ay gibi kızlar maymuna dönüyor.
Kahkül çok çirkin bir şey bence. Ay gibi kızlar maymuna dönüyor. Tabi bu benim görüşüm :)
Estağfurullah :) Öyle şey etmedim ya :) Belki kahkül hakkında görüşümü değiştiricek kadar yakışmıştır bilemeyiz :P
3.bp.blogspot.com/.../...ia-beckham-sac-modeli.jpg
aha bu saçlar
Bazısında itici bazısında cekici Fizigi düzgün olsun Gögüsler ve kalkca ne cok büyük nede cok kücük olsun bacaklar güzel olsun bide elleriyle sacları cok cok güzel olmalı
esmer ve renkli gözlü daha çekici gelir ama güzel olduktan sonra ona takılmam :) kahkül de her kıza gitmiyor kimisinde çekici kimisinde itici
Frank Hayes-1923: At yarışı sırasında kalp krizi geçiren jokey yaşamını yitirdi. Atı rakiplerini geçerek bitiş çizgisini geçtiğinde dünyadaki ilk 'Ölü şampiyon' oldu.
genellikle güzeller. kahkül güzel saç modeli ama her kızda gitmiyor.
kahkül güzel olur bence bir kızsa esmer ya da kumral olacak bir de
kahkül kesinlikle itici
bence olmamalı hiçbir kızda
beyaz tenli ve balık etli olması
Ince belli esmer elleri zarif cok zayif degil
Kahkül bence çok itici duruyor kızlarda
Güvenemiyorum yani
uzun boylu düz saçlı yakışıyorsa itici olmaz tabi
jessica Alba
İtici
bir standartı yok
Kahkül sevmem. :/