Evde lağım faresi besliyorum?

yalnız yaşayan bir insanım onlara dokunmuyorum sayılarını bilmiyorum ama gece koridordan geçerken gözüme çarpacak kadar sayılarının fazla olduğuna eminim. tuvalet kapağı kullanmıyorum sanırım en fazla oradan geliyorlar çatı katında oturduğum için tavan arası uzun yıllardır terkedilmiş durumda yalan olmasın bir tanede yarasa yaşıyor sanırım bundan o kadar emin değilim tek emin olduğum farelerin evimde benim kadar sık dolaştığı, ilk zamanlar gerçekten rahatsız ediyordu bir sürü uğraş verdim fare zehirinden kapanına yapışkanına kadar. beni etkileyen bir gün hazırladığım yapışkan tuzağına kapılan farenin çaresiz çırpınışları titrek bakışlarıydı bugünden sonra bir daha hiç bir fareye dokunmamaya karar verdim onlarında amacı benim gibi hayatta kalma mücadelesiydi bana bir zararları dokunmadı şimdiye kadar bana arkadaşlıkta ettiklerini düşünüyorum yalnız yaşayan bir insanın evinde canlı bir sivrisineğin bile kıymeti olur. peyniri çok seviyorlar ama iddiasına girerim en sevdikleri şey peynir değil un yemeyide çok seviyorlar un çuvalının yanına koyduğum peynirden daha çok un çuvalını kemirmişler.
Evde lağım faresi besliyorum?