Ben Dudak altıma piercing yaptırdım dün. Yaptırdığım gün pek birşey olmadı (Şişlik, kızarma). Sadece sızı vardı. Yemek yerken dişime takılıyordu acıyordu. Neyse bu sabah kalktım, iç tarafta biraz kızarıklık ve şişlik vardı. Dün kü kadar acımıyor ama, şişlik beni çok rahatsız ediyor. Sanki apse gibi. bazen dişim geldikçe acıyor. Yapan kişi bir de uzun bar taktı. Ona rağmen etin içine göçük duruyor. İz de yapmış sanki. Dış taraftan ittirince onu görebiliyorum.
Dış tarafa bactroban kremini sürüyorum. Batticon sürüp dezenfekte ettikten sonra. İç tarafada saatte bir ya da 2 saatte bir tantum verde sıkıyorum. Yarına biraz geçmiş olur olur mu ki? Karbonat bile sürdüm, tuz sürdüm. Bunlardan ötürü de şişmiş olabilir mi biraz da? 2. gün bugün daha.. İltihap mı acaba? Gerçi elleyince pek acımıyor.
Çıkarmak da istemiyorum. Nasıl hızlı iyileştirebilirim? Yaptırdığım yere gidip piercing'i mi değiştirtsem?
Biraz yardımcı olabilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğraf, dudak içi.
Dudak Piercing'i yaptırdım ama bir garip oldu bakar mısınız?
Yeni deldirdiğin zaman dudakta barın geniş kısmı hep içte olması gerekiyor ki böyle içine geçme olmasın ben sürekli geri itiyordum o yüzden birde dudağa her şey sürülmez piercing aftercare sıvıları, baticon tamam ama kesinlikle krem sürme eğer içinde iltihap varsa gramajı düşük bir antibiyotik al o göcüklük gitsin istersende bir iki hafta halka piercing tak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
merhaba arkadaşım bende senin gibi 1 ay önce yaptırdım içine göçmesi normal bence. çünkü bende de böyle duruyor. 1 ay olmasına rağmen bende de iltihap akıyor. fucidin diye bir antibiyotikli krem var onu sür. birde oksijenli suyu kulak çubuğuna alıp silebilirsin.
Yaptirdigin yere git acilen ve bar i degistirmelerini soyle. Onun daha uzun olmasi lazimdi. daha sonra gunde 3 defa agiz gargarasi al onunla agzini yika. Mikrop falan kapmamis ama fazla ellersen kapar.
Onu çek bir daha takma benimkide iltihaplandı böyle içi şişti dudağıma kadar dışı sivilce gibi oldu berbat kesiceklerdi nerdeyse şimdiyse ben gibi duruyor.
Merak etme bişey olmaz bende yaptırdım. Yaptırdığın yere git barı değiştirmelerini söyle. Değiştirmezlerse yeni piercing al. ya da çıkarabilirsin senin kararın.
Bende deldirdim iki gün önce dudak altı piercing yaptırdım kısa takılmış sanırım ve dudağımın içinden içinde girdi gömüldü çok kötü arada da açıyor ne yapmalıyım?