Erkeklerden gay olan var mı bu sitede? Böylesi daha doğru. oldu
Aranızda gay ya da lezbiyen olan var mı?
Erkeklerden gay olan var mı bu sitede? Böylesi daha doğru. oldu
Iyyk değilim yazmışlar, ne kadar saygısızca oldugunu bilmiyorlar heralde? Öyle ya da böyle bizim vatandasımız kardesimiz onlar bir insanı cinsel, dinsel, fiziksel herhangi bir özelligine göre yargılamak ayrıstırmak cahil insanların yapacagı bir iştir. Bu sitedeki hiç kimseye yakıstıramıyorum. Evet anlıyorum dinimizce haram fakat benim biseksuel, eşcinsel arkadaslarım var ve onlara hakaret edilmesinden hoslanmıyorum. Ayrıca herkes aynı dine mensup degil, müslüman olmayan insanlar da var. Sen onun cinsel tercihine ıyyk dersen o da gelir senin dinsel tercihine ıyyk der agzını açamazsın. Çünkü hak ettin bunu kardesim anlıyor musun? Önce saygıyı ögrenelim sonra çok dindar (!) olan kardeslerim bize islamıda ögretir elbet!
her türünden var :/ ama ben heteroseksüelim :D yani normal olanından
Biseksüelim ama yaptınmı diye sor erkekle hiç yapmadım. Sadece oturmk konuşmak takılmak hoşuma gidior belkide biseksüel deilm. Emin deilm ne b*k olduguma dair. Yaparmısın die sor yapmam ben neyim abi?
hemcinsler arasında olan ilişkileri onaylamıyorum
Aynı benim gibi düşünmüşsün :)
teşekkür ettim :))
bir şey değil. Keşke herkes böyle düşünse dünya daha yaşanabilir hale gelir dostum :/
yani insanın bir doğası bunun dışına çıkmamak gerek :)
Cevap
14Cevap
napıcan gayı lazbıyenı
ben gey filan degilim ama kesin vardır.
Her b*ktan insan var.
Hayırdır avamı cıktın avcı?
hayır
ııyk yazmak nedir yaa? Gayim.
değilim şükürler olsun
ikiside var ama ben öyle değilim
var burada tanıdığım ama ben değilim
bu sitede satanist bile var