Bu yerlerde yaşayan var mı bundan sonra bu 3 yerden birinde olacağım kısaca bilgi verirseniz şehirler hakkında sevinirim
Burdur
Balıkesir
Düzce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşım balıkesir üni okudum. büyük şehirlerden gelirsen ilk başlarda zorlanırsın.
ama alıştıgın zaman seversin gezecek pek yeri yoktur ama ilçeleri 1 saat içinde ulaşırsın gayet güzeldir edremit ayvalık bandırma erdek filan. ucuz sehirdir. 500 liraya en kral mahallede 2+1 dogalgazlı ortalama bir ev tutarsın. üni için çok uygun bir ders çalışırsın arkadaş ortamın iyi olursa çok zevk alırsın 2 saatde İzmir bursa gibi merkezlerde gidebiliyorsun.
Duymak istediğim cevaplardan biri evet bandırma yüksek okuluna gidicem sanırım ortam yapabileceğime inanıyorum evet bende büyük şehir den geliyorum o yüzden merak ediyordum ama siz her şeyi merak etmeyeceğim şekilde yazmışsınız sağolun
bandırmaya gidersen ortam daha iyi olur tabi bir kere sahili var.
balıkesır bu ulkenın yasanılabılır en guzel sehırlerınden bırıdır
Kışları tamamiyle kendini kapatıyor evlere insanlar diyorlar yazın tatil ortamı olması dahilinde bir kalabalık fakat kışın sokakta bir kişi bile bulamazsın gibisinden duydum
Yok kalabalık aramıyorum da bir anda alışamam diye dedim burada her yerde insan var yabancılık çekmek istemedim o yüzden
Burdur'da yaşadım annemin memleketi inan bir şehir ucundan diğer tarafa yürüyerek gidebilirsin o kadar küçük aradığın pek bir şey bulamazsın.
Köy tarzı bir yaşam mı var yoksa şehir yapısı var mı elbet avm filan vardır bir şekilde
Şehir Yapısı var ama içinde genellikle Burdur'un civarındaki köy yaşamından GÖÇ eden insanlar mevcut bizim köyümüzden geçen yıl 10 aile GÖÇ etti
Cevap
1Cevap
burdur harıc heryere gıdebılrsn ama burdura gtme :D
burdur kesinlikle olmasın bence :)
Neden ki :((
küçük ve gelişmemiş , ben sevmiyorum
Küçük olduğu doğru evet de neyi gelişmemiş sizce?
okul için istiyosun sanırım yapabileceğin gidebileceğin bir sosyallik yok bence akdenz olmasına rağmen gelişmemiş yani
evet okul için istedim aslında planım burdur a kısıtlı değildi fikrimde antalya da yakındı onu düşünerekten şey ettim
hımm sen bilirsin o zaman ama ben beğenmiyorum burdur u
Peki o zaman balıkesir mi
oraya gitmedim hiç ama burdurdan iyidir heralde :)
Teşekkür ettim yorumlarınız için :))
bişey değil , umarım istediğin yer olur
Yok...
Tercihleriniz arasında bu 3 ü mü yok
Burdur
Neden burdur peki
balıkesir
Burdur
İlk isteğim orası hem küçük hemde güzel bir şehir olduğunu duydum
Burdur
Burdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?