Ben hayatımda 2-3 kere hamama gittim. Açıkçası sıcak olması dışında pek beğendiğimi söyleyemem. Sauna ya da havuz varsa havuz dışında. İnternette çok denk geliyorum erkekler hamamında efsaneler dolaşıyor yok şöyle biri bana baktı, saunada birbirimize şunu yaptık falan gibi. Yani erkekler hamamında cidden böyle şeyler çok mu oluyor bilmediğimden soruyorum? Çevremde hamama gitmeyi çok seven arkadaşlarım var, duyuyorum. Acaba bu nedenle mi çok seviyorlar ya da gerçek tam olarak nedir? Erkekler hamama neden gider?erkekler hamama neden gider?
Erkekler hamamında insanlar sadece yıkanmak için gelirler.
Erkekler hamamında yıkanmayla beraber dikizlemek ve mümkünse ilişkiye girmek için gelirler.
Kadınların hamam sefası herkes tarafından bilinir ancak erkekler hamamda ne yapar herkes tarafından merak konusu nedense 😊 Bu soruyu da görünce cevaplamak istedim. Çünkü bizim ailedeki erkekler düzenli olarak hamama giderler. Ay 1 hamama gitmekte fayda var. Çünkü vücutta derinlemesine temizlik sağlamak açısından en uygun ortam. Evdeki banyoda bu şans bulamıyoruz. İşte erkekler de hamama bu yüzden gider. Hamamda neler olur? diye soranlara da cevap vermek isterim.
Hamamda ne giyilir?
hamamda ne giyilir?
Öncelikle hamamda ne giyilir sorusunun cevabını verelim. Kadınlar da erkekler de hamamda peştamal giyer. Peştamal kumaşı sert değildir. İnsanın cildini acıtmaz. Farklı desenlerde olabilir. Hamama giderken kendi peştamalinizi de götürebilirsiniz, hamamda verilecek peştamalları de kullanabilirsiniz. Kadınlar peştamali göğüs kısmından sararlar, erkekler ise bel kısmında sararlar. Ayağa ise plastik terlik giyilmez. Ağaçtan yapılan takunyalardan giyinilir. Takunya ve peştamal bir hamam geleneğidir ve yıllarca devam etmektedir.
Erkekler hamama neden gider?
erkekler hamamı
Erkekler hamamı tabi ki kadınlar hamamı gibi değildir. Daha eğlencelidir. Kadınlar hamamda sadece temizlenmezler. Kına gecesi gibi aktiviteler de düzenleyebilirler. Ama erkekler sadece temizlik için gidiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Erkekler de hamam da eğlence düzenleyebilirler. Şimdi erkeklerin hamamda yapabilecekleri aktivitelere değinmek istiyorum.
Kese hizmeti: Hamama gitmenin en büyük sebeplerinden biri kese olmaktır. Hamamdaki buhar sayesinde tüm vücut yumuşar ve rahatlıkla kese yapılır. Tüm ölü deriden gider. Bunu evde yapmak zordur.
Köpük hizmeti: Tüm vücudun bol köpük ile yıkanma işlemidir. Genelde keseden sonra yapılır.
Sabunlu masaj: Köpüklü hizmetinin yanında vücuda masaj da yapılsın istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
Normal masaj: Artık hamamlarda spa hizmeti de verilir. Aroma terapi yağları ile masajlar yapılır.
Yıkama hizmeti: Tüm vücut yıkama hizmeti de hamamda verilen hizmetlerdendir.
Damat hamamı: Kadınların gelin hamamı olduğu gibi erkeklerinde damat hamamı eğlencesi vardır. Gelin hamamı kadar yaygın olmasa da yapılmaktadır.
Damat tıraşı: Damat tıraş olurken bu işlem hamamda bir eğlence halinde de yapılabilir. Damat hamamından farkı düğün günü yapılmasıdır. Ya da damat hamamı esnasında da yapılabilir.
Hamamın faydası nedir?
hamamda ne olur?
Kimisi, "evde de yıkanıyoruz, hamama ne gerek var?" diyebilir. Ancak hamam evde banyo yapmaktan çok farklı. Hamamda oluşan buharı evdeki banyonuzda yakalamanız pek mümkün değil. Hamamda tüm vücut gevşer ve yumuşar. Bu sayede kese işlemi kolaylaşır. Ayrıca tellaktan yardım aldığınız için normalde ulaşamadığınız bölgelerinize de kese attırabilirsiniz. Tellaklar çok güçlüdür. Bu yüzden kese yaptırdıktan sonra cildinizde kızarıklıklar oluşabilir ama bir kaç saat içerisinde geçecektir. Çok hassas ciltliyseniz hamamdaki sıcak sudan kaçınmalısınız.
Hamamda ne olur? diye soranlara istedikleri cevabı vermişimdir umarım 😊
gay ilişki yaşamak için hamam'a gittiklerini sanmıyorum. Ama arkadaş çevresinden bir kaç kişi ile hamam zevkli olur sanırım. 20 yıl önce amcamın hamamı vardı oraya gelenlerde genelde bir kaç kişilik gruplar halinde gelirlerdi kimse kimseyide skmezdi.
Grup halinde geliyorlarsa zaten amaçları bellidir de tek kişi giden birine yan mı bakılır ya da ne bileyim tek kişi gidende yıkanmak için mi gider genelde?
valla göbek taşı denilen bir olay var yaklaşık 50 kişi felan olur orada. ya tellak kese yapar ya da yıkanırlar. kimse kimseyi sikmiyor orada. sana bunu kim söylemişse yalan söylemiş.
Genellikle tabi ki sıcak duş, kese için falan giriliyor. Gizli eşcinseller de biraz göz banyosu yapıyor. Hatta 1 ay kadar önce hamama gitmiştim. Böyle bir şey görmedim. Onu yazıcam mesela...
Yani konu baya bir derin. Açıkçası ben de belli aralıklarla hamama giderim. Severim. Ama hani öyle bariz pek bir şey görmek mümkün değil. Arayışta olan zaten belli oluyor. Uzak durduğunda bir şey olmuyor. Geçen şanlıurfadaydım iş için. Karşıma tarihi bir hamam çıktı. Vaktim de vardı gireyim iki kese sauna iyi gelir dedim. Göbek taşında birbirine mast. yapan adamlar gördüm. Onun dışında tellak eğer istersen yine seni kesen sonra köpüklediğinde elle boşaltabiliyor falan. Yani bunu kese yaptıktan sonra tellak söyledi "abi rahatlarsın istersen boşaltabilirim" dedi. Göbek taşındaki dayılar da ben dik dik bakınca kalkıp başka bir yere gittiler. Ayrıca hamamda etek traşı da yapılıyormuş orada. İlk defa gördüm böyle bir şey. Olaylar aslında 1000 karaktere sığmaz yani. Ama dediğim gibi bunlar çok istisnai şeyler sayılabilir.
bacım sen ne diyorsun delikanlı adam hamama gider kese attırır göbek taşına yatar sonra limonlu maden suyunu alır oturur bir kenara. ha ibnelik arayan homolar varsada arada dal t*şak görebilir niyet önemli..
Göbek taşına uzanıp terliyoruz, sonrasında tellak geliyor ve kese yapıyor.. sonra içi dış köpürterek masaj yapıyor.. Sonra sular dökünerek yıkanıyoruz.. Dolayısıyla A şıkkını uyguluyoruz..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlişkiye girmek isteyen ve yeri olmayan bazı eşcinsellerin gittiği yer. Banada teklif eden olmuştu hamama gidelim diye. Hamamda iki erkek yanlış şeyler yapıyorsa belki sevişmek için yerleri yoktur. O yüzden hamama gelmişlerdir.
Açıkçası benim her zaman yerim vardı. Bende gizli bir gayım. Hamamlara bende sırf kendimi tatmin etmek için gidiyorum. Seks dolu istediğin seninle yapabiliyor. Ben en son gittiğimde gruba dönmüştü hatta beni hamamın ortasında çırıl çıplak bırakıp herkes sırasıyla işini halletmişti.
kim ne için gider bilmiyorumda, brn brcerilmek için gidiyorum ve 2 yıldır aynı hamama giderim. Nihayet hamamcı 12 Mart 2018 gecesi masaj masasında ben, bağırta bağırta becerip popomun bakirliğii bozdu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
birbirlerini mi gondiklicekler analmadım ki ilişkiye girm işini
Peki kardeşimi falan yollasam ajanlık yapsa? Bide yani nasıl anlayacak onu bilmem lazım ki ona göre. Şüphem yok ama hamama bu kadar düşkün olması garibime gidiyor.