@sedefomer sende gel :D
Spotify kullanan var mı ve nasıl buluyorsunuz?
@sedefomer sende gel :D

Bu uygulamayı bilmiyordum kanka youtubeden dönüştürmek de zor geldiği için telefonum da neredeyse hiç müzik yok hep youtube takılıyorum ne yalan söyliim :)
Ama 10 lira bir şey değilmiş yani bu fikri sevdim :)
intenet harcıyorsan her türlü telefona indir bence paralı versiyonu 9.99 tl spotify açınca hesap oluşturmanı isteyecek giriş yapta facebookla girş yap var ona tıkla otomatik man ayarlıyor kendisi :D
var çok geniş müzik arşivi var kanka 500 binden şarkı var işte yabancı şarkılar yerli şarkılar falan :D
Cevap
2Cevap
spotify kullanmak insanı asosyal ve bencil yapar.
neden ki korsan müzik indirmek sanatçıların haklarına hakaret değil midir çoğu şarkı lisanslı spotifydeki ve sanatçıların hepsinin izni var yani sanatçıda para kazanıyor
asosyal ve bencil yaptığı gerçeğini değiştirmiyor :)
şöyle ki, sen satın aldığın bir şeyi paylaşabilmelisin, ancak spotify için bu böyle olmuyor. bu yüzden buna karşıyım.
eğer ki sanatçıların haklarından bahsediyorsak... albümlerini satın alabilirsin, direk olarak almak istediğin albümün sanatçısı kazanmış olur hem :)
zaten benim dinlediğim adamlar öldü :D
benim ödediğim para ile jb doysun istemiyorum :D
valla facebook ta paylaşabiliyorsun ben dijital olarak dinlemeyi seviyorum her albümü satın alsam bana ne kadar pahalıya patlayacak farkında mısın :D
özgür yazılım destekleyen bir insan olarak, spotify gibi kullanıcı üzerinden data verileri toplayıp bunları kullanan, buna göre bir trend oluşturabilen ve analizler yapan sistemlere karşıyım.
belki ilgini çekebilir:
www.habervesaire.com/.../...miyete-sahip-2786.html
tamam işte facebook vs. de karşıyım.
ben ne zaman ingilizce bir yazı yazmam gerekse, sözlük kullanıyorum diye her taraftan grammarly. com isimli sitenin adı çıkıyor, ya da ne zaman anime izlesem, japonca dersleri videoları önüme atılıyor.
internet o kadar enteresan bir şey ki, sürekli izleniyoruz. bunların analizlerini yapan firmalar var. kitle silahları gibiler. modern dünyanın gözleri. ''büyük birader seni izliyor''
kemgözlereşiş diye bir internet sitesi var gene, buradan en azından kendi güvenliğini ve gizliliğini sağlayabilirsin.
abartmıyorum, gerçekten internet tehlikeli bir silahtır :)
olsun ya benim işime geliyor çok müzik dinlemem de ara sıra dinlerim işte :D
saygı duyarım ben üşengeç adamım vede rahatına düşkün o yüzden kullanıyorum. D
Cidden müzik arşivi baya geniş. Kullanırım bende.
paralı versiyonu gayet güzel ya 9.99 tl verdiğin zaman hem kaliteli dinliyorsun hemde çevrimdışı telefonunda saklama imkanı veriyor bence çok pahalı değil bu fiyat :)
Aynen. Hiçte pahalı değil.
hemde sanatçıların emeği korsana gitmemiş oluyor o yüzden spotify kullanıyorum destek için
B dedim ama hiç kullanmadım.
peki öyle olsun :D
olabilir düşünülebilir
Birimza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar