Kızlar erkeklere göre neden daha duygusallar?
Her olaya neden duygularıyla yaklaşıyorlar? Erkekler gibi neden davranamıyorlar
Her olaya neden duygularıyla yaklaşıyorlar? Erkekler gibi neden davranamıyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapıları böyle biolojik olarak daha farklı bir açıklama olamaz. Daha daha detaylı ve bilimsel istersen erkekler XY kadınlar XX kromozomları taşır Y kromozomunda savaşçılık güç ve bunun gibi şeyler Xe göre daha fazla bulunur bu yüzden erkekler de bu tip duyular daha ağır basar. Ayrıca kadınlar biraz da toplumdaki yerleri yüzünden böyleler çünkü toplumda genel de tüm dünyada böyle erkek aileyi korur para kazanır avlanır vs kadın da ailenin huzurunu korur 9 ay bebeğini karnında taşır onu korur emzirir vs...
Kızlar yapıları gereği daha narindir daha çok korunmaya muhtaçtırlar.Başına bi şey geldiğinde biri korusun diye bekler o kadar savunamaz kendini.Erkek gibi olmasını bekleyemezsin.Bizim hormonlarımız farklı çalışıyo...
Cevap
3Cevap
Çocukken hep oyuncak bebeklerle oynadıkları için.
Erkek çocuğuna veriyorsun oyuncak arabayı. Ruh yok, duygusallık yok. Oradan oraya sürüyor, koşuyor, fırlatıyor. Tekerlerini söküyor, tekrar takıyor.
5-6 yaşlarında oyuncak tavşanım vardı benim de sarılıp yattığım. Ama eğer o olmasaydı da tavşan kılığındaki playboy kızlarına ilgi duyardım eminim.
Kadınlar pek duygusal değildir. Dışarıdan duygusalmış gibi gözükürler.
aslında tamda tersi kızlar dışa vurabiliyor duygularını erkekler içinde yaşıyor bence...
yaradılış meselesi bu tamamen
allah onları öyle yaratmıştır naapsın garipler:))
bitarafın duygusal olması gerekiyodu zaten :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar