En beğendiğiniz Romantik ve Erotik parçalar nelerdir ?

Lütfen sorumun altına remixli parçaların yada rap müziklerin linklerini bırakmayın.Uzun zamandır yeni ve güzel bir şarkı dinlemedim vazgeçilmezim olan.Fransızca ve sözsüz yani enstürmantal olanlar favorim yinede diğer türleride dinlerim görelim bakalım :))
Güncellemeler
+1 yıl
Örneğin ; Taksi driver'daki saksafonlu parçayı ve bebe'nin cocaine şarkısını erotik olarak adlandırırm.bu gibi parçalardan söz ettim erotik derken.
Güncellemeler
+1 yıl
hem Fransızca hemde Sözsüz olmasından bahsetmedim ki zaten bu böyle değil oradada 'hem' yerine 've' kullandım.sanırım fransızca olanlar diye ayrı belirtmem lazımdı.Yorum yapan herkese teşekkkür ederim tek tek dinlemeye başladım şuan.
Güncellemeler
+1 yıl
Burada verdiği linkleri beğendiğim kişiler favori filmlerini de eklerler mi?Romantik komedi, korku ve salt aksiyon türü hiç sevmem, komedi türündede yalnızca Charlie Chaplin'inkileri ve 3 İdiots'u beğenmişimdir.bunların dışında her tür olabilir.Christopher Nolan ve Tim Burton'un tüm filmlerini izledim.Fransız-İtalyan sinemasındaki duruluğu, romantikliği ve sanatsal yüzlü F. erkeklerini beğenirim.varsa adı duyulmamış filmlerdende olabilir bu türde.
En beğendiğiniz Romantik ve Erotik parçalar nelerdir ?