Şahsen erkek olsaydım kii değilim kalın bacak severdim yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler tabii atalarımız :)
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım?
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım?
Cılız değilde ince bacak daha iyi zarif duruyor en azından.
galeri7.uludagsozluk.com/.../...r-swift_492257.jpg
kalın kalça iyidir iyi :)
Fazlası çok itici. Kalın olmamalı ama çok incede değil. Normal incelikte olmalı.
İri olmasın. Çok cılız da olmasın. orta halli iyi işte
Ciliz olacagina roberto carlos kivanimda olsun 😆
Cevap
23Cevap
Haklısınız sizlerde her zaman kalın bacakların çekiciliğini ve zarifliğini beğenirim. Kadınsı ve çekici beden hatlarını beğenirim
Zügürt tesellisi gibi olmus bu.. :)) Bayan olarak kalin bacakli birisi gözüme hic hos gelmiyor... Atalarimiz Baldiz Baldan Tatlidir vs vss sacma sapan seylerde demisler..
züğürt? teselli? :D ablacım kalın bacaklı değilim ayrıca dayak konusu da şakanın babasıydı beyninizden öpüyorum iyi bakın ona :*
Soran kişisi canım erkeklere sor istiyorsan kalın bacak insanı kötü gösterir erkekler ince zarif bacaklara hayranlar çünkü insanı kuğu gibi gösterir ne giyse yakışır etek ve tayt giyse süper olur. Ama kalın bacak baldır falan çok itici duruyor bir kadında. Sor erkeklere cevabı böyle olur. Kadın dediğin ince bacaklı yuvarlak popolu olur
Deveye sormuşlar Yokuş mu iniş mi senin için iyidir!
Düz bir tarafınıza mı kaçtı Demiş
Normal kız Lazım bize bea
Pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren g. tüdür :-) ahaha
Kalça önemli ya ele avuca gelmesi lazım vurunca yankılanması lazım :)
Atalarımız kızını dövmeyen dizini döver demiş demekki atalar herzamn haklı değil :D (Allahım çok zekiyim )
Bende olsam bende döverim dizimi değil kızımı ;)
Sen böle bisey yapıyı olabilirsin ama bu onun doğru olduğu anlamına gelmez ;)
Bu arada bende sizdenim kızlar bana da tesekkur benide aranıza alın :( attığım yorum soran hanimefendiyeydi yanlış anlasilmasin
@zalımınkızııı Anlasiliyor zaten güzelim ben zaten sana + verdim... Yorumun hosuna gitmeyenler eksilemis.. :D
Hmm teşekkürler :D
minyon, bel ince, kalça geniş ve büyük, bacaklar çok hafif kalın :) bunlar varsa hertürlü sevimlidir o kız.
Aşırı olmadığı sürece kalın..
Kılsız olsun da gerisi önemli değil.
küçük göğüs iri kalça ;) favorim
Bence o lafi atalarimiz. dememistir :)
Cılız sevmem
Ama çok kalın da olmasın
Kalın kalca ince bacak olsun :D
kalın bacak, kalın kalça tabii
Kalın bacak kalın kalca ortaboy kadın :)
Zayıf İyidir :D Hareket Kabiliyeti Yüksek Olur
ince bacak büyük kalça
Atalarımıza katılmıyorum bu konuda 😉
kalın iyidir giydikleri yakışır
Bencede kalin kalça ve bacak
Çok seksi
kalın daha iyi
ortası yok mu bunun?
Normal olsun
Sıkı, fit olsun.
Kalın bacak kalça
Kalın tercıhım :)