bence tren hep bi geçmişi vardır... geçmişi hatırladır daha romantikdir..
ama hızlı tren değil :)
ama hızlı tren değil :)
hayatımda tatile bile giderken korktuğum bir şey var oda otobüs yolculuğu.boyum uzun koltuğa bacaklar sığmıyo,2 saatten sonra sırt ve bel altı benim kontrolümde değil,sigara içmek yok,öndeki koltuğu yatırır,yandaki klimayı kapat der,arkadaki kalorifer aç der,ön sağda biri horlar,arka solda ayak kokusu hay lanet olsun yaa çinliler görse işkence kitaplarını değiştirir mk.onun için tren yavaş ama rahat sigara var yatak var salon kısmı var kabinde sıkıldın gez ohh.Cevabımı anladın sanırım :)
Otobüs yolculuğunu tek geçerim
trende insan stres oluyor, hani bişi yok kaçırsan babayı yedin, ama otobüs öylemi, kaçırsan bile diğer otobüs seni ona yetiştirir, her ilde tesislerde yemeklerin tadına bakmak gerek, gözlemesi olsun, kebabı olsun, şalgamı hediyelik eşyaşı vs vs, havası olsun, ne bilim otobüs yolculuğu candır...
Cevap
32Cevap
Kabinliyse herdaim tren derim, bir başka olur trenle seyahat. Sırada ki şarkımız; "Yavuz Bingöl-Kara Tren"
kompartıman kapatırsan tren daha iyidir uzun yolda :) sewgilinle başbaşa.kimse yok :D
ama otobüs yolculuğu da çok yaptım yanında hatunla güzel oluyo :D
Şu rezil posta treniyse hiç binme :D arkada yük falan olmasın . Tren yolculuğu harika bir hazdır ya otobüsün de en kıyak tarafı ikram+tv falan ama tren yolculuğu rahatlatır insanı
Trene binmek kısmet olmadı henüz ama otobüs yolculuğunda duayen sayılırım. 100'e yakın seferim var :)
Otobüs yolculuklarına bayılıyorumm. Kulaklığım ve kitabım yanımda olduğu sürece fizana bile giderim.
Trende hoş ama, otobüste güzel ben en iyisi uçak diyeyim:)
en iyisi eşege binmek hocam =) temiz hava bol güneş..
Trene hiç binmedim, tramvayla otobüsü kıyaslarsak tramvay derim, daha rahat oluyor, yani cevabım tren :)
yanında sevgilin olduğu sürece ikisde uyar sorun değil :D
En iyisi uçak yolculuğu. Hızlı, rahat ve kesin ölüm. :)
Yahu Trene bınmek ıcın delı olmak gerek.Gı gıt gıt bıtmıyor krızz gecırıyor bır defa yanlıslıkla bınmıstım=)
Tren gibisi var mı ya uçağa bile tercih ederim onun ruhu bambaşka
evet kesınlıkle ruhu var
evet ya kucukken cok gezerdık trenle şehirlerı anımda var azıcık kötü azıcık iyi :D
azıcıkk :)
Yolculukları hiç sevmiyorum ama şu ana kadar hiç trene binmedim.
Poponun keyfine kayfasina ve rahatligina kalmis.
Biz burdan ne desek ayip olur.
trene 1 kere otobüse 4 kere bindim ama tren daha güzel bence :)
sevgililer içinse tren yalnızsan ucak bunalımdaysan otobus ıyıdır :)
uçak neden yok?tren daha romantik ama zamanla yarışıyoruz
Trennnnn :) Yemekli vagonda bira içmek çok zevkli oluyor.
Benim trende çok kötü bir anım var o yüzden tren demiyeceğim
o hatıraların ne oldugunu bilmeden romantik olduguna karar verme
uçak :) olmassa otobüs kardeş treni kim çekcek ya
hımmm :)
elbetteki tren yolculuğuuu
ooo interrail ise tadına doyulmaz :)
Uzun tren yolculuğu bir yapmak nasip olmadı ya :(
Tren çok daha romantiktir ve gizemli
Ben bebekligimden beri yolculuk yapıyorum kaç sefer olduğunu artık saymıyorum ve üniversite içinde sürekli gidip geliyorum😊😊
yayıla yayıla gidiliyor çok rahat çuf çuf
Tren çok rahat daha zevkli.
kesinlikle
tren yolculuğunu severim trenleri severim
Tren iyidir otobüste sığmıyorum.
zaman sorunun yoksa tren.
tren en iisi hcbseye degsmem :))
oy oy kara tren. getirir götürür hasretleri:)
Deniz yolcuğu
Ucak... :/
tren tabi ki de
tren tabi ki
uçak
tren
tren daha iyi
tren tercih ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar